Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No azért nyüstölésre csak él ez a félhulla.

http://youtu.be/NTQ2r0pDapg;feature=youtu.be
Viszont három fèle íze van ugye tudod.
Csak nekem a városi forgatag egyenlőre még idegen. Nem kívánom. Szeretek kényelmesen lenni. És a motorom motorjaim biztonságban tudni. Ez az amit a városban egyre bentebb húzódva egyre kevésbé tudom megoldani.
nekem ha nem lenne saját a ház(és eladhatatlan helyen) akkor simán odaköltöznék a meló mellé 300-500méterre
havi 20 a melóbajárás és az örökös rizikó hogy akár többszázezer kár is lehet pl egy őz vagy egyéb idióta állat miatt
plusz a kocsira azért az üzemanyagon kívül is kell költeni
stbstbstb
és a plusz idő amit elvesz az életből, az ideg, a macera (télen lefagy nyáron meleg stbstbstb
szóval inkább +20-30 ezer albérlet mint minden nap legalább egy órát szopni közel ugyanennyiért
Mellesleg aki békében él magával nem piszkál,nem bánt másokat.Ha segitségre van szükséged az érdi lakás ház dolgokkal kapcsolatban keress bátran segitek.
Akkor csak tizenkilenc percet szagolgasd!
Úgy vettem észre az utóbbi pár napban. Hogy a 6-ossal befelé egész jól lehet közlekedni
Vannak azok a kérdések melyekre jobb nem válaszolni. Hidd el olvasom hidd el van róla véleményem is de néha egyszerűen jobb nem válaszolni rá :-D Mert valaki a válasz hatására bántva érzi magát vagy felhívásnak érzi hogy faszságokat kiabáljon. Erre meg most nem vágyom. Tele a pocakom jó a kedvem minek basznám el-
Akkor bajuszt semmiképpen ne növessz
ehhez nem tudok hozzászólni mert nekem nagyon érzékeny az orrom, nekem minden muff büdös fürdés után 20+ perccel
lehet vagy 20km a táv, ha kocsival jársz ez kb 20 ezer aztán amikor teli van minden akkor lehet akár egy óra is az út
unokatesómék kelenföldön laknak jártam ott párszor, néha csiga lassú a menet
Ha a neten feltett 2 kérdésből csak egyre tudsz/mersz válaszolni, akkor kissé alaptalannak érzem ezt a magabiztosságot
Na meg akkor is, ha a punci büdösebb mint a munka!!
Igen igen Így van. Persze jó lenne a szomszéd tömbben egy lakás. De motorok kocsik. Szóval valamit valamiért. De erősen gondolkdom hogy még a téli szezonra is alkalmas motort kéne még venni. Pl egy jó burkolatú 125-ös robogót és ha nincs térdig érő hó akkor azzal közlekedni télen is. No meg 9-kor kell kezdeni szerintem pár hét alatt megtanulom a közlekedést is.
na de a lágymányosi hídhoz akar járni, ha jól emlékszem
Egyikünk Teherautózik EU-ban szóval neki mindegy. Másikunk Budaörsön melózik én meg a 11.-ben fogok. Jó kompromisszumnak tűnik Érd. No meg persze amint lehet vált mindenki vissza egy nyomsávra.
Erdi melohoz jó.
érd kurva messze van, vagyis időben sok
ha már béreltek a melóhoz minél közelebb legyen
Akkor öreg vagyok....
óóó ugyan ugyan. Én élőben annál sokkal többet pofázom mint online. Semmi esélye senkinek engem ledumálnia.
Csoda, hogy még élek
Akkor nem tudod elkerülni az élőben előadott kommentcunamit
Az kizárt. Vagy nem motoroztál még kibaszott jót
Milyen wc-tek van baszki?
a bölcs mondás szerint akkor vagy öreg ha a zacsi lejjebb ér mint a ceruza