Csak azert mert rohadt nehez betalalni meg ez egy pakolos raktar egy sok ceges telepen. Bejelentkezes van a portan, nevvel es rendszammal es hova megy az illeto.
Soha nem jelentkeztunk be, celiranyosan bementunk.
Jo aron, minosegi kanapet akar valaki oket ajanlom a figyelembe: https://www.facebook.com/kanapenet/
Bar ajanlatos elmenni a raktarba. Neten keves cucc van fenn.
amikor beköltöztönk vettünk egy lomis skandináv típusú kamapét, alig fért be a 110es ajtón és kb beszartam mire bevittem(a másik felét ketten vitték)
kurva nagy volt és nagyon kényelmes csak az asszony odaadta unokatesójának mert kezdett a kárpit foszlani
na azt azóta is sajnálom, azóta se láttam ilyet a lomosoknál
ez a bőrhatású izé szövet volt nem műbőr, csak a kinézete volt olyan mint a bőr, fogása szövet
múlt héten voltam ebben a jiskben, vagy a kikában már nem emlékszem melyik volt
egy kanapét találtam ami tetszett is formára és nem is volt vad ára
ja és meg se nyekkent amikor ráhuppantam a kis gizda informatikus testemmel
ilyen bőr hatású szövet volt, újonnan tök jól nézett ki
Ilyenkor mindig rá kell hagyni,mint az ilyet a felsőkategóriás cegautoval és a komoddal.
Spórolt 5000 ret de arra nem volt időm hogy neeee és már reccsent a tetokarpit olyat tolt rajta hogy ez nagy autó befer.
Amúgy az.
Mostanában már hogy a múlt hónappal megvolt a tavalyi év teljes,és a december végén S jobb mint a múlt évi van hogy inkább rahagyom hogy a Jysk milyen fasza.Sot meg útba is igazítom merre van.
Harcok a beszállítókkal hogy ki akarom fizetni inkább őket ne áfát fizessek.
Lehet, de én felkészült voltam és jó is vagyok a 2 éveseknek fejlesztett játékokban
Meg alapból akar a fene saját kocsival fuvarozni, mindig úgy kezdem hogy mennyiért hozzák ki, csak budapesti viszonylatban hozzánk senki nem akar szállítani, mert kiesünk minden körből. Mondjuk nem értem, mert amikor a bobcat-et vettem, akkor 30ezerért azt is kihozták nekem Vácról, szóval szerintem az összes bútorboltos köcsög és életképtelen
Nem azert, de Godollorol 7000-ert ismetelten csak elmennek. Persze ha egy 20 eves Swiftem lenne, akkor kifizetnem, de mivel van gepallomany a kozelemben, igy nem lenne problema.
Hoztam en mar el 120 db szeket Iveco Dailyvel a Praktikerbol es egymagam pakoltam fel.
hihetetlen kényelmes cucc volt, bár szerintem a 80-90es évekbe készült
mostani ésszel inkább újrakárpitoztattam volna
Soha nem jelentkeztunk be, celiranyosan bementunk.
Van olyan beszállító aki dolgozik nekik is.
https://www.facebook.com/kanapenet/
Bar ajanlatos elmenni a raktarba. Neten keves cucc van fenn.
Max a nubuk borok hasonlítanak decfogasra mind kiderül hogy nem az.
nekem tetszett
tartósságát nem ismerem
kurva nagy volt és nagyon kényelmes csak az asszony odaadta unokatesójának mert kezdett a kárpit foszlani
na azt azóta is sajnálom, azóta se láttam ilyet a lomosoknál
ez a bőrhatású izé szövet volt nem műbőr, csak a kinézete volt olyan mint a bőr, fogása szövet
https://www.instagram.com/p/BczwwRIgz4v/
Csak szövet vagy valódi bor.
egy kanapét találtam ami tetszett is formára és nem is volt vad ára
ja és meg se nyekkent amikor ráhuppantam a kis gizda informatikus testemmel
ilyen bőr hatású szövet volt, újonnan tök jól nézett ki
Spórolt 5000 ret de arra nem volt időm hogy neeee és már reccsent a tetokarpit olyat tolt rajta hogy ez nagy autó befer.
Mostanában már hogy a múlt hónappal megvolt a tavalyi év teljes,és a december végén S jobb mint a múlt évi van hogy inkább rahagyom hogy a Jysk milyen fasza.Sot meg útba is igazítom merre van.
Harcok a beszállítókkal hogy ki akarom fizetni inkább őket ne áfát fizessek.
egy 5 forintost is elguriatna pestig ha utána megkapná
és nem aszódról hanem kiskőrösről
a 750es futóra meg másfél köbméter sóder
Meg alapból akar a fene saját kocsival fuvarozni, mindig úgy kezdem hogy mennyiért hozzák ki, csak budapesti viszonylatban hozzánk senki nem akar szállítani, mert kiesünk minden körből. Mondjuk nem értem, mert amikor a bobcat-et vettem, akkor 30ezerért azt is kihozták nekem Vácról, szóval szerintem az összes bútorboltos köcsög és életképtelen
Hoztam en mar el 120 db szeket Iveco Dailyvel a Praktikerbol es egymagam pakoltam fel.