Jól tetted! Egyik nap ipari parkba menet előzük lassan guruló hosszú kocsisort egy rözsó 206 kábriolé azért befészkelt mellém, majd jól megkerültem azt is. Már majdnem befordultam a melóhely utcájába akkor ért mellém külső sávon dudált azt ezerrel integet kalapol vigyorogva, gondolom tetszett neki a művelet. gondolom motoros kolléga lehetett. Jót vigyorogtam a plekó mögött.
Kiszámoltatnám valakivel fillérre pontosan hogy mennyivel drágabb egy usd teló mint egy hagyományos. Egyszerű, nem állítható primitív telóra gondolok. Mert ha cifrázzuk akkor biztos drasztikusan drágul. És nekem ne mondja senki hogy ugyanolyan merev egy hagyományos 40mm-es krómszárú teleszkóp mint egy 40mm-es usd.
Most végeztem , azt baszattam a baba kékkel egyet a városba , volt pár dolog elintézni való ! Secka perc alatt megfordultam , rohadt egy állapotok vannak mindenhol állnak a nyomorultak tele az egész város autózik mindenki , ill. álldogálnak a végtelen sorokba ! Na de ugye a Baba Kék , az odab@sz !
Spórolás ezerrel! Legtöbb céget már befektetők irányítják ott meg csakis a minél kisebb kiadás annál több profit. Lesik a nagy mátrixot...! Ezért spórolnak a legutolsó kis "baszbiringyón" is.
Az a szégyen hogy 2017-2018ban sok gyartó nem képes a motorjaba egy usd telót belerakni. Teljesen mindegy hogy jobb vagy rosszabb, (jobb) de azért gáz 100lóerő körüli motorok még hagyományos telóval gurulnak ki
Hy ! Az hogy olaj vagy drót nem az évjárattól függ ! Itt arról kell beszélni motor vagy szarkupac ! Már a GPZ-knek is olajos volt 84 be ! De hát ne csodálkozzunk ezen , hiszen Kawasaki !
Minden évben baszd ki a folyadékot
Akkor jó eséllyel fog működni 10-15 évesen is
Nekem a huskyn volt, egy szájbakúrt 200forintos o-gyürü kopás miatt le akartak venni 40 ezerre
Arról nem is beszélve hogy sokkal szebb az usd.
Én örülik hogy ilyen megoldasok vannak a motoromon mert nem jön szembe minden sarkon.
Dukit tényleg nem láttam ilyen öreget, legfeljebb múzeumban
Akkor jó eséllyel fog működni 10-15 évesen is
Nekem a huskyn volt, egy szájbakúrt 200forintos o-gyürü kopás miatt le akartak venni 40 ezerre