Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szemelyes rekordom egy régi swiftbe 5 részes étkező 4 akciós tujafenyo és egy komplett nagybevasarlas a madarasbol.
Mindezt vevonek.
én úgy voltam vele minek erőlködni....
nekem ezek a székek amúgy se tetszenek, aztán minek küzdjek vele, asszonynak kellett
A saját autóval elszallitos vásárlók 60% a a tízéves autót annyira nem ismeri hogy én nyitom levaz ülést először.
A női autósoknak a 90% anak ezen felül nyakig van pakolva a kocsi bevásárlás,személyes kacatokat és szemet különleges elegyevel.
Továbbá teljesen idegen abban a szem-kez koordinációs játékban amit babáknak fejlesztettek ki és különböző formaju kockákat kell azonos forma lukba tenni.
Ezenfelül végtelenül smucigok mert sokalljak egy aszódi fuvar 7000 forintos árat kifizetni.
A saját autóval elszallitos vásárlók 60% a a tízéves autót annyira nem ismeri hogy én nyitom levaz ülést először.
A női autósoknak a 90% anak ezen felül nyakig van pakolva a kocsi bevásárlás,személyes kacatokat és szemet különleges elegyevel.
Továbbá teljesen idegen abban a szem-kez koordinációs játékban amit babáknak fejlesztettek ki és különböző formaju kockákat kell azonos forma lukba tenni.
Ezenfelül végtelenül smucigok mert sokalljak egy aszódi fuvar 7000 forintos árat kifizetni.
Dehogy. Anyám CT-s, apám a Learnél teszter-mérnök.
6 szék? Én a komplett ebédlő szettet beraktam.
Igaz, hogy fogadásokat tettek a raktárosok hogy nem fog sikerülni ....asszem akkor tört el a hátsó rugóm
Családi érintettség?
Van sok köcsög ellenőr én nem mondom, hogy nincs, de amit pár ember művel velük az nem normális. (arról ne is beszéljünk hogy nekik a munkájuk foglalkozni a sok idióta véglénnyel)
a közteresnek nem hinném hogy van lelke. oda rendes ember nem fog menni
ugyanolyan geci szakma a mint a bkv ellenőr
Vaaagy csak torodok mas lelki epsegevel ?
sunyiiiiiiiiiiiiii
Nem. Nyugodt embertipus vagyok. A hata mogott kurvaanyaztam, a kocsiban, elindulas utan...
Lekurvaanyáztad?
ezek ilyen buzi nagy székek voltak
30???
nekünk ingyen hozták a 6 széket, 3 dobozban volt
a gyártó saját kocsiján hozta, igaz kb 3 hetet vártunk hogy összejöjjön annyi áru hogy jöjjön a kocsi
6 szék a fastraba meg a sedan-ban is elfér.
Persze , 30.000-ert hoztak volna ki, ami amugy szerintem a Touranomban is talan elfert volna szoval lofaszt, erte mentunk inkabb
én megoldottam okosban, mert házhoz szállítattam
vettünk 6 széket aztán 3 forduló lett volna ha felteszem a tetőcsomagtartót akkor kettő
be akarták hozni de féltek a pitbulltól aztán csak a kapuig hozták
Ezert nem mentem egymagam de ha valaki nem tud segitseget hivni? Szerintem itt is illene tudni emberi segitseget nyujtani.
Aaaaaah,a lapra szerelt bútor arról híres hogy tollparna súly.
Vágom a jelenlegi és a tervezett életutad Inci, nyugi, nem rád gondoltam.
én nem vagyok az mert a nej elkúrta
ha nem ilyen makacs már zuglóban hesszelnék vagy 15 éve egy 10 emeletes alján házmesterként
Ki az újgazdag macskajancsi? A többieket vágom
baszki
bútort mentetek venni, lehetett volna annyi képzelőerő hogy nehéz......
Bazzeg itt mindenki Bp környékén lakik? Az "aszódi escobar", meg a "ferihegyi rém", meg most költözik fel az "ogre geri", az "újgazdag macskajancsiról" nem is beszélve...mindeni Bp-i itt?