A saját autóval elszallitos vásárlók 60% a a tízéves autót annyira nem ismeri hogy én nyitom levaz ülést először.
A női autósoknak a 90% anak ezen felül nyakig van pakolva a kocsi bevásárlás,személyes kacatokat és szemet különleges elegyevel.
Továbbá teljesen idegen abban a szem-kez koordinációs játékban amit babáknak fejlesztettek ki és különböző formaju kockákat kell azonos forma lukba tenni.
Ezenfelül végtelenül smucigok mert sokalljak egy aszódi fuvar 7000 forintos árat kifizetni.
A saját autóval elszallitos vásárlók 60% a a tízéves autót annyira nem ismeri hogy én nyitom levaz ülést először.
A női autósoknak a 90% anak ezen felül nyakig van pakolva a kocsi bevásárlás,személyes kacatokat és szemet különleges elegyevel.
Továbbá teljesen idegen abban a szem-kez koordinációs játékban amit babáknak fejlesztettek ki és különböző formaju kockákat kell azonos forma lukba tenni.
Ezenfelül végtelenül smucigok mert sokalljak egy aszódi fuvar 7000 forintos árat kifizetni.
6 szék? Én a komplett ebédlő szettet beraktam.
Igaz, hogy fogadásokat tettek a raktárosok hogy nem fog sikerülni ....asszem akkor tört el a hátsó rugóm
Van sok köcsög ellenőr én nem mondom, hogy nincs, de amit pár ember művel velük az nem normális. (arról ne is beszéljünk hogy nekik a munkájuk foglalkozni a sok idióta véglénnyel)
30???
nekünk ingyen hozták a 6 széket, 3 dobozban volt
a gyártó saját kocsiján hozta, igaz kb 3 hetet vártunk hogy összejöjjön annyi áru hogy jöjjön a kocsi
én megoldottam okosban, mert házhoz szállítattam
vettünk 6 széket aztán 3 forduló lett volna ha felteszem a tetőcsomagtartót akkor kettő
be akarták hozni de féltek a pitbulltól aztán csak a kapuig hozták
Bazzeg itt mindenki Bp környékén lakik? Az "aszódi escobar", meg a "ferihegyi rém", meg most költözik fel az "ogre geri", az "újgazdag macskajancsiról" nem is beszélve...mindeni Bp-i itt?
Mindezt vevonek.