Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem inkabb az zavart, hogy nem ertem mit gondoltak az ottani fonokok, hogy a 40 kg-s kiscsaj fog nekem segiteni bepakolni a nehol 50 kg-s dobozokat?! Mert ha nem vagyok terhes, akkor siman megoldom...
erről az a véleményem hogy
1
amelyik boltnak nincs saját parkolója nem is engedném működni, hiszen az áru oda-vissza szállítás nem megoldott
2
az ilyen köcsögök hogy "csak beugrottam" valamiért is büntetést érdemel......
Na vigyázz mikor indítod a Babettát és robban, nehogy más is megsérüljön
aszódi escobar

November kozepen mentunk a Baross utcaban kisteherrel a bababutorert kollegammal. Epp egy buszmegallonal volt a bolt. Ki a veszvillogo es teljesen hatratolattunk, hogy ne foglaljunk el annyi helyet a megallobol.
Ott voltan en 9 honapos terhesen, a 40 kg vasaggyal levo elado kiscsaj es kollegam. Mi amit tudtunk, egyutt elorehoztunk, de kollegam pakolta fokepp a (lapraszerelt) butort.
Mar az utolso elotti dobozt rakta fel, mikor odajott a kozteruletes, hogy latja am, hogy pakolunk, de ha hamarabb ideer a busz, mint ahogy mi elmennenk, megfog minket buntetni. Szerencsere nem latta, hogy egyszer mar egy busz megallt mar... Es megusztuk... Annak sem volt jobb dolga, mint baszogatni...
Lehet bacca meg
Na az angolok nem lehetnek akkora nagy gecik, mert haverom is kinn teherrel defektet kapott. Kb 3 perc alatt kiert a rendor es szolt neki, hogy ejnye bejnye, igy utban lesz. Ja es haver nem tudott akkor meg angolul, erre a rendor hivott neki tolmacsot. A tolmacs kozolte, amit a rendor, hogy ezt minel hamarabb elkellene intezni, vagy meg kell buntetnie. Vegul lattak, hogy egyedul van, benazik is, 3 rendor melle allt es segitettek neki. 5 perc alatt vegeztek, O meg nem gyozte megkoszonni a segitseguket de ez valami 10 eve volt elvileg...
Szgk-val én is rég kaptam, tgk-val kb. évente egyet, kisebb-nagyobb tételben, de eddig elviselhetőek voltak, a legtöbb 400 lett a végére, no az kissé lenullázott akkoriban.
ehhez nem értek
mondjuk én se kaptam az elmúlt 20 évben egy büntetést sem
akkor volt egy helyszíni bírságom amikor még azokat a kis cetliket osztogatták, mondjuk az vicces volt mert egyik bolt elől mentünk kocsival a másik elé(párszáz méter) aztán közben lemeszeltek
szóval 90 óta ez az egy büntim volt összesen
Meg is van a magyarázat, koma van a BM-nél és titeket akar helyzetbe hozni a konkurencia kiütésével
Kapcsolatok? De ebbe nem mennék bele, nem akarok vitát csak a kínomat kiabálom ki ha ez szóba kerül.....
En miert nem hallottam meg egy durva buntirol se a cegunknel?
Max gyorshajtasi csekket lattam eddig, azt is a nemetektol... Ja meg egyszer egy magassagkorlatozost... De azt se kellett kifizetni, mert amugy arra volt egy tereles es kenytelen volt arra menni a sofor.
Erről nem tudok nyilatkozni....vagy nem akarok.
Így van, pár hazajött kolléga másféle hozzáállásról írt, pl. az egyik angliában angol kamionon melózott, kontroll volt ahol szinte minden szar volt és erre a kontrollos csak annyit mondott, hogy amíg tiszták nem lesznek a papírok ne menjen át kontinensre mert megbüntetik és elngedte, nagyjából minden nemzetnél így állnak hozzá a hazaihoz csak nálunk nem annyira, itt a hazait jobban szívatják mint a külföldit. Mondjuk akik hazajöttek az utóbbi időben szinte kivétel nélkül vissza is mentek rövid idő múlva. Itthon ezt abba kell hagyni amint lehet.
De O ekkor egy kezdo kamionsofor volt. Nalunk csinalta a jogsit, a GKIt es fater fel is vette full kezdokent. Ezert is akadt ki sok kollega, hogy segitettek folyamatosan mindenfelevel a kis kocsogot es ez meg ocsarolt mindenkit a hatuk mogott.
Az volt a poen, amikor azzal jott egy videoban, hogy az osszes kamionos kollega milyen trehany az autojaval es azt lattad a kameraban, hogy minden szet van baszva a fulkejeben...... le is oltottak a picsaba, hogy ugye ezt nem gondolta komolyan?
ezek a buzi nagy büntetések mire jók?
a napocskást akarják egyedüli fuvarozóvá tenni?
Kinn kell soforkodni.
több ezer.....
gyerek már 150 ezer felett jár, múlt héten akasztott 60 ezret a youtube reklámokból
Erről írogattam pár hete, ki van még a sofőrön kívül aki úgy indul el melózni, hogy estére koldus lehet? Ha jó tudom itthon helyszínen két milla a felső határ, ugyan annyit ritkán szabnak, de a 4-800000 vagy 1 milla (tavaly 1.2 milla volt egy kollégának 3 korong) körüli bünti az elég sűrűn befigyel. Nem tudom nézted-e, hogy milyen apróságokért szórakoznak és még örülhet, hogy svájc ami híre a szigoráról viszont kevesebbek a büntik mint itthon. Kollégát két bemozdulásért amiről itt is beszél, a német 30€-ra megbüntette, itthon telephely ellenőrzéskor (olyankor 8 milla a felső határ) megtalálta az nkh-s a hibát és lelombozódott amikor a kolléga mutatta, hogy ezért már fizetett (mert ugye kétszer ugyanazért nem lehet büntetni) és mondta, hogy ez nála 160000 lett volna ha ő találja meg először. Csoda ha nem akar valaki sofőrködni?
Mit akarsz te már befutott zenész vagy.
Az utolsó mondatod reményt ad Zolinak is
Volt egy fiatal srac nalunk tavaly, aki szinten vlogolt. Amikor pl varost nezett, azok jo kis videok voltak, de olyan barom volt, hogy felvette ahogy kifordul egy auto ele es meg fel is tette a netre. Nem tudta, hogy mi tudunk a youtube-os csatornajarol, raadasul valaki bekopte Ot a speditorunknek, mert Ot szidta meg a tobbi munkatarsat.
Na mindegy. Nem akarta kifizetni apamnak a teherautoban okozott karat, mert hogy nem O volt a hibas... Aztan megmutattuk a sajat videojat, amin meg mondja is, hogy gyorsabban haladt meg a megengedettnel is, stb.
Olyan sotet gyokerek vannak, hogy hihetetlen.
Amugy tobb ezer feliratkozoja van mar, de akkora boduletes baromsagokat mond neha, hogy az ertelmiseg kommenteli is neki, hogy bazdmeg hulye vagy, de tul sok az idiota buta szuklatokoru egyen is es vedik a kisdinkat...
Mindig a 0 IQ-val rendelkezdok lesznek a legnagyobb celebek