Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavasszal lesz az enyémben is folyadékcsere.
A hidro kuplung a világ egyik legnagyobb átbaszása de a nép beveszi hogy milyen fasza
Egy versenygépen ahol sokszor kell huzigálni és számít hogy mindig ugyanott és ugyanúgy fog bármilyen hőfokú a blokk ott van értelme
Amúftymeg csak egy 20 ezer forintos renszer helyett teszik fel a 120 ezrest.... ami sokkal szervizigényesebb mint a bowden és kurvára nem javítható bárhol
Rá kötöttem a vellany dobot a pöcöre kommunikált valamit telepített kész azt ennyi. Most mifaszom van
Ha a folyadékos kuplung neked egyenlő a kuriózummal.
Szerintem is az "örök trógerből" van több.
Olyanból azért van sok mert sajnos a szervizigénytelenség nem jelenti azt hogy egyáltalán nem kell szervizelni. Ez az amit sokak így értelmeznek. Innen ered a sok igénytelen szar. Mert laikusként azt hallják hogy jó ez meg igénytelen és megveszik majd 20-30Ekm-t mennek egy olajjal szarnak mindenre. Sajnos az örökmotort még a Honda sem találta fel.
Különben mert legendásan szerviz igénytelenek ezek a japó márkák, akkor gondolom azért van annyi lelakott csíkos szigszalagos sufnitutningos eladó belőlük. Természetesen tisztelet a sok kivételeknek.
A cigókat meg a Hondát meghagyom neked. tökéletesen elégedett vagyok illetve majdnem. Azért egy 1.2 Monster meg egy 4.4 M-pack X6 még jöhetne.
Hondád lenne 10x ennyire futná, szervíz meg az alkatrész árát is el tudnád motorozni
Plusz még pár cigányribi is beleférne
Csóri! Csőri a barátom, abba nem rakok semmit!
A csőri bóbitát április 28án vettem majd beleraktam abba is 2ezret.
Jó de én a klozetra is motorral megyek
Én évi 6-7 ezret gurulok ennyire fattya az időmből.
Milyen egyen vackok? Melyik 2000 után gyártott liter feletti egyenvackon látsz még bovdenes kuplungot? Ezzel mondjuk szinte bárkit ki tudok akasztani. Nincs túl nagy típusismeretem de nem hiszem hogy sok ilyen akadna még.
Hát azért az elég sűrű. Nekem akkor 1~1,5 évente vezérlés csere. Az mondjuk nem esne olyan jól.
Így van cizellált hengersoros!
Nincs is. Simán becsiszolható meg cserélhető egymással a lapka és ami ugye jó, hogy nincs szeleplebegés vagy nyitva van vagy zárva. Szíjakat meg 20ezrenkét kell cserélni de ha akár 4 év alatt van meg ez a futás akkor is ráérsz cserélni. Szerelőm mondta a Dayco márka is jó csak kicsit ridegebb (szíj) asszem legközelebb megveszem unixból azt mert kedvezménnyel 5 papír/pár míg az eredeti (Gates) 16ezer/db. Nem mind1.
szenvedjenek az unalmas egyen vackokkal.
Hát én csak attól a vezérléstől és a túlon túl kirívó megoldásoktól tartok de azt elismerem hogy ennek logikus érvelhető alapja nincs. Az meg egyértelmű hogy gyönyör masinákat képesek készíteni.
Így van senki még csak ne is vegyen mert lom az összes.
Akkor szokásos módon érkezem.
Na mai függetlenítés is megvolt míg a főnököm haza nem ér.
Akkor naná, hogy Kóborlunk!
Na Laller mi lesz akkor kóborolunk egyet ma vagy mi lesz? Amúgy nagy valószínűséggel ez lesz az uccsó vagy utolsó előtti ilyen, de ha megyünk majd mesélek.
Kb hasonló a technikám. Csak mivel otthon nincs magasnyomású így a helyi mosóban nyomatom le. Ott van ilyen habos kefés lószar. azzal nyomom le a láncot. abból kb csak csordogál a víz némi mosószerrel. Aztán leöblít majd kitol. Járatom picit hogy a kipufogóba bekerült víz leszáradjon majd elszívok két cigit míg leszárad és már lehet is menni.