Hááhhhh, tegnap a szomszédodban voltam Laci, csak kurvára siettem vissza Siófokra. Tegnap este nem motoroztál? Egy valami haccásor4 ment a sorok között, nem láttam másik motorost a környéken se.
Na de mivel én a reptér mellet lakok, ezért felettem egy darab gép sincsen, mert pályára keresztbe egyik sem repülhet illetve a helikopterek szoktak, nekik ott van a légifolyosó a leszálláshoz, de azok meg ritkák és főleg nappal. Pár amcsi BlackHawk repked csak éjjel, na azok tudnak olyan zajt produkálni konvolyban, hogy rohanok a pincébe kibontani a befalazott kalasnyikovot
Egy felől jó másfelől nem. Én megmaradok a szürkeségben. Jobb az nekem. Sőt cikázáskor előny hogy nem látnak nem hallanak mert nem akarnak segíteni és nem mozdulnak úgy ahogy nem jó. Inkább ne mozduljanak sehogy sem. Azt én jobban kedvelem.
Kipuhítom amúgy egy tök kellemes küllemű ingatlan. Van egy garázs is külön az épülettől. Annyi szépséghibája van hogy murvás utcácskában van. Ami egyfelől csendességet ad másfelől a motorral talán necces. Bár én csak az utóbbo fél évben tudom milyen ha aszfalt út visz a kapuig szóval engem ez a részlet pl nem érdekel.
Ezt igazolom. Kedves cimborámék bár nem tudom pontosan hol de kb Gyál-on laknak a le és felszálló gépek pont a ház felett mennek el de simán nyugi volt meg pihentetően tudtam aludni. Az a némi nyugtalanság szerintem a saját ágyam hiányából fakadt csupán. Engem pl az eddig odafent töltött éjszakákból a legjobban a Villamosok zavartak, meg ha olyan helyen jártam nagy forgalom.
Na jó de ha mi megyünk fel a nagyfaluba akkor 2 millió helyett 2 millió +2 ember lesz ott. Fel sem tűnünk a tömegben. De ha te jössz le ide akkor Endréden 1300 helyett 1301 lesz az már feltűnőbb :-D
Mindenki azt hiszi hogy hangos a reptér, de nem. Közvetlen mellette van zaj amikor pl. egy turbópropelleres gép melegíti a hajtóművet az állóhelyen, de ezek ritkák. A sima gázturbinás gépek csendesek, és eleve úgy szállnak fel, hogy mire elhagyják a reptér területét már elég magasan vannak és visszatolják a full gázt. Vannak zajmonitorok városszerte, és azt a gépet automatikusan büntetik amelyik meghaladja a zajszintet. Szóval nagyon odafigyelnek erre. Leszálláskor meg eleve alapjáraton mennek a gépek, semmi hangjuk.
140dB akkor van ha beleülsz a turbinába
Az édes drága..... Mi a francért nem szóltál te nagyon majom. Én is tegnap jöttem haza délután onnan ... legalábbis a nagyfaluból. Meg tudtad volna oldani kocsi nélkül is talán.
Amúgy kocsmázhatunk este nincs akadálya.
Valami Premier Light változat kéne.
140dB akkor van ha beleülsz a turbinába
Amúgy kocsmázhatunk este nincs akadálya.