Lehet hogy félreérthető voltam. Bár ha már egyszer a fürdőkádban van a hűtő és amúgy is mosom akkor lehet hogy egyszer a belsejét is átöblítem mert az úgy effektív már nem oszt nem szoroz. De a lényeg ez hogy a lamellák közeit átmossam.
A hűtőben effektív nincs is retek én is lecserélem a hűtőfolyadékot benne. Úgy értem a kimosást hogy a hűtő külső felületét kéne kimosnom a lamellák közét. Azt tavaly kihagytam és a kis apró résekbe belül a por majd bele is köt. És azt szeretném a menetiránnyal ellenkező irányból kimosni a lamellák közül. Maga a folyadék rendben van benne nem retek nem dzsuvás csak a hűtő felülete. Azért is akarom kimosni mert ha hatékonyabban tud a lamellák között áramlani a menetszél akkor maga a hűtő is hatékonyabban működik és ez most hogy többet fog menni városban kapóra is jönne,
Tudom hogy ez is elegendő lenne de amúgy sem árt meg egy csere, meg a jobb alvás érdekében sem jönne rosszul. Fagyálló meg deszt víz már hetekkel ezelőtt be lett szerezve szóval minden féltétel adott csupán lustaságomból kifolyólag nem készült még el. Naked is szóval nagy bontásokat sem kéne csinálnom. Leveszem a csövet a vízpumpánál a bal lábam környékéről leeresztem. Leveszem a hűtőt hogy ki tudjam kissé mosni. De nem belül csak kívül hogy a lamellák közül kijöjjön a sok retek aztán meg vissza minden meg a fagyálló és kész. Egy melegebb hétvégéi szűk délutánban elkészülne csak lusta vagyok mint az állat.
Arra lehet. Meg a támogatott formátumokban is lehet hogy jó, de amikor nem kezelte nekem kapásból kerestem egy átkódoló programot aminek a mellékes vágó programja nekem jobban bejött, amellett hogy világbajnok kódoló, bármiből bármibe, szóval itt el is felejtettem a moviemakert :) http://www.xilisoft.com/video-...
Ennek csak annyi a gondja, hogy a vágási pontok pozícionállása nem olyan pontos, illetve körülményes. Az meg a Premierben volt nagyon jó.
egyszer használtam eddig, fényképekből csináltunk videót
valami lego autót építettünk össze a gyerekkel, aztán minden mozzanatról lett egy foto
arra tökéletes volt
A ház falának közelsége semmit nem jelent, a ház falain lassan átmászó meleg a falakban szét is sugárzik és áthűl, mire a túloldalra ér. Próbáld ki, bent van 22 fok, kimész és a külső oldalon megérinted a falat és majdnem hidegebb, mint a levegő.
Ellenben a -12 fokos fagyálló még a -20-ban sem tud megfagyni, max hártyásodik a felszíne.
Így közeledvén a karácsonyhoz neki és kéne már tényleg állnom a Malacnak. Megjönnek a masszív hidegek nekem meg a tornác alatt áll a dög és a benne lévő hűtővíz csak olyan -12-ig jó. Szóval azt mindenképpen le kell cserélnem. Nem hiszem hogy baja lenne 10 centira a ház falától. Ott nem hiszem hogy lenne masszív -20 idén télen. De jobban alszom ha tudom hogy rendben van a dög. No meg a dzsuva eltávolításos projektbe is bele kéne kezdenem. végre.
Én elhiszem. Sőt nem kizárt hogy fehér lesz a karácsony (Pesten) Itt nálunk nem valószínű. De ennek az esélye max 50-50 azaz vagy lesz vagy nem. De ennyi az esély semmi több.
Jön az már mindenhol hetek óta. Két időjós jelentésből egy mindig havat ígér másnapra aztán semmi sem lesz belőle. Szerencsére láthattam az időjárás jelentéseket készítő algoritmus működését. 1-1,5 napnál távolabbra tök felesleges megnézni mert az amit ajánlanak annak a valós valószínűsége kb 10% de a többi lehetőségé még alacsonyabb így ezt ajánlják Sima egyszerű matek és valószínűség számítás de távolabbi jóslásnál a végeredményben legvalószínűbb jóslat is csak 2-3 %-os valószínűséggel bír.
nekem még sosem volt, igaz én minden évben lecserélem a fagyállót a motorban
Hülyék az emberek...bár ez nem újdonság
http://www.xilisoft.com/video-...
Ennek csak annyi a gondja, hogy a vágási pontok pozícionállása nem olyan pontos, illetve körülményes. Az meg a Premierben volt nagyon jó.
valami lego autót építettünk össze a gyerekkel, aztán minden mozzanatról lett egy foto
arra tökéletes volt
Annyira meg nem volt jó, hogy fárasszam magam vele.
Ellenben a -12 fokos fagyálló még a -20-ban sem tud megfagyni, max hártyásodik a felszíne.
csomó motoros ismerős azt használja fejkamera+kézikamera felvételekhez
szerintem még mindig ingyenes
Szóval lehet otthon sem voltam, bár ha becsengetsz ez kiderült volna gyorsan.