Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de Cicca azt te nem tudhatod hogy itten mifelénk vidéken. Itten nincsen ám köd. Egy deka sem.
tökmindegy, a ködtől úgy sem látni milyen napszak van :D
a premier még most is jó, a gyerek azt használja és nem is drága valami 8 ezer/hó
nekem régen a pinnacle stúdió volt, azt kedveltem, a dvd íróhoz adták a progit, gondolom nem lehetett drága azért at adták.
Szeva Laller. Mi a helyzet ? Amúgy meg miféle reggelt? Már masszívan délelőtt van szerintem.
Jáúúúú reggelt népek!
megmutatni, megtanítani szívesen, más munkájával viszont nem baszakszok
van elég dolgom így is ... nem fogok többfelé szakadni, tanuld meg, te akartál kamerát
Nem azt gondoltam hogy felveszem aztán majd te jól megvágod
miért mit gondoltál, csak felveszed és annyi?
Na ha meg van a megfelelő szoftver azt nekem is adjátok majd meg. Mert én most kezdek majd bele a felvétel gyűjtögetésbe, de ha ekkora szenvedés akkor abból senki nem lát semmit magamon kívül.
majd megírom nekem mi van, az egész jó!!!
Kettő volt a cél. Meg van egy talon amit még puhítanom kell mert családnak akarja kiadni. (nem értem miért ellenzi hogy egy család helyett három felnőtt lakjon a házban) Na mindegy. az Érdi meg visszamondta a megnézést, mert épp nem ért rá. Így sajna Szigetszentmiklósi maradt meg.
Őszintén rendes vágó programot sem találtam.
Letöltöttem én mindent de mindegyik túlkomplikált, vagy túl buta.
A legjobb vágó szoftver még mindig a videók átkódolásához használt programom, beépített kis primitív cucca. Nincs nagy igényem, tényleg csak vágni kéne.
Régen az Adobe Premier nagyon jó és ésszerű volt, kb mintha fizikai filmszalaggal dolgoznék, olyan egyszerű és áttekinthető volt, de már azt is túlkomplikálták.
Másik jó a VDUB, de az meg nem bírja a modern kódolásokat.
fater a vasúti őrházba született. kb 6 méterre ment a gőzös a háztól...simán tudtak aludni
öreganyám háza kb 50 métere volt a vasúttól
simán aludtunk, pedig úgy rezgett minden hogy a szobai dupla ajtó még be is rezonált és zörgött
egy vonatra se ébredtem fel, pedig akkoriban(30+éve) voltak igen hosszú vonatok
simán meg lehet szokni az ilyet
mondjuk a repülőtér 140+ db zaját lehet nehezebb lenne
Repülőket már nem hallanád a forgalomtól

Azt kéne hogy az út melletti házon hirdetni hogy panzió, ott lenne a recepció, aztán elküldeni az embereket a belső utcába ahol már csend is van, mert hiába csendes a hely, ha nincs forgalma.
nagy munka.... nekem is gyűlik....
és most 3at néztetek? vagy mi?
amúgy én már nem vennék-építenék házat
kurvára leköti az embert
főleg vidéken, pl felénk árában lehetetlenség valamit eladni
Mekkora hülyeség ez az akciókamera.
Felvettem a motorozásomat, de meg kéne vágni, az meg úgy érzem nem fog megtörténni, szóval kb. tök felesleges
Értem én, csak éppen aludni nem lehet az állandó forgalom miatt. Ez úgy volt tűrhetetlen, hogy nem is a főút felé nézett a szoba, hanem a másik utcára. Ehhez még hozzáadnánk a vasutat, meg e repteret?
úgy igen
Mi Püspökladányban aludtunk főút mellet. Beszélgettünk a panzióssal, azt mondja hogy volt csendes utcában is háza, de oda a kutya nem jött. Itt az út mellett meglátják az utazók és már fordulnak is be.