Frászt,minden bronz és ezüst vasárnap csak sétálgato unatkozó emberke téved be aki csak néz,és sose vesz.Volt olyan 24.-e délelőtt hogy én meg egy adag virsli voltunk egész délelőtt.
Szóval most hétvégén vasárnap igen utána meg jöhet a vizozon.
Sőt, tavasz óta nincs aki leváltson így ha szabit kérek megy a kapkodás ki helyettesítsen másik műszakból területről, de ugye pont leszarom nagy ívben és remélem januárral kezdek a másik területen az utódom meg majd borogathat törhet zúzhat, az ipari park bolondja.
Szerencsére asszony se egy miss picsa nem kell neki műköröm meg smink 10 ezrekért
Mondjuk ruhája 10x annyi van neki
De elnézve a ruhatáram még akkor is átlagon aluli a felhizatala
Így van. Általában a 480 perc műszak első fele szinte folyamatos munkavégzéssel telik, csak akkor állok meg ha már tele a tököm. Műszakonként egy azaz egy targoncás van a területen.
Átlag 125-135 között szokott lenni
A nej keres még 50 felé ha,van meló, pl télen nem szokott lenni
Próbálnsk idwgesíteni, de rájöttem hogy ettől szarabb beosztás és kevesebb pénz nincs már aztán elküldök mindenkit az anyjába
Persze sunyi módon mindent megígérek
Széthullásig kell használni mindent, az az igazi környezetvédelem, nem a 2 havonta cipő csere. Nemrég voltam cipésznél, újjá varázsolta a velúr bőr dobbantómat, pedig 1,5 éves a cipő, nem Deichmannos rácsos talpú retek. Még vagy 1 évig tuti bírni fogja.
40-50 évesen még mindig jó mélyen szundikáltok...pedig van másképp.Boldogan tenni azt amit teremtő tevékenységet folytatni....szerényebb életkörülményekkel minimális terhekkel......jah könnyű ezt irni,mondani.....nem,teszem a dolgom,ebben élek........
Én most átlagon felüli pénzt kaptam 143 ezret, ebből lejön még 10 az üzemanyagra.
Ha gondolod beszervezlek ide a,nyugodtságba
Amikor sír a nép a sok meló miatt vagy a,kevés pénz miatt csak megmutatom a fizetési papírom aztán csend lesz
Azt hiszem ez volt idén a 2.legjobb munkabérem
És akkor verseny, hogy ki dolgozik a legtöbbet. .....a lófaszt, nekem jelenleg csak a munkaidőm sok, de igazából valódi munkám alig van, ritkán vezetem le a megengedett vez,. időt és rakodni nem kell, amíg költöztettem még akkor is többet dolgoztam ha csak 2-3 órás melóm volt viszont emelet számolatlan.
Szóval most hétvégén vasárnap igen utána meg jöhet a vizozon.
Mondjuk ruhája 10x annyi van neki
De elnézve a ruhatáram még akkor is átlagon aluli a felhizatala
A nej keres még 50 felé ha,van meló, pl télen nem szokott lenni
Próbálnsk idwgesíteni, de rájöttem hogy ettől szarabb beosztás és kevesebb pénz nincs már aztán elküldök mindenkit az anyjába
Persze sunyi módon mindent megígérek
2012ben vettem utoljára cipőt
Ilyeneken van a spórolás
Na ott van aki napi 26-32 órát dolgozik.
Ha gondolod beszervezlek ide a,nyugodtságba
Amikor sír a nép a sok meló miatt vagy a,kevés pénz miatt csak megmutatom a fizetési papírom aztán csend lesz
Azt hiszem ez volt idén a 2.legjobb munkabérem
Az is valami.