Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fejenként 150......
szigetszentmiklósról csepelre munkatársamnak kb 1 óra volt beérkezni autóval....
diósd már 15 éve is örült drága hely volt, lakott ott egy hölgy ismerősöm, az öreganyja telke akkoriban ért vagy 30 millát, pedig a ház kb bontásba való kis sufni volt anyáméknál a kamra-disznóól nagyobb volt
akadnak azért. A tegnapi pl 160 volt minimálisan alkuképesen amit a hely alapján mag is értek. De most azaz Pénteken vagy Szombaton ugrik ki valaki Érden egy 120 nm-esre aminek van garázsa az pl 180-ra van tartva + rezsi. A keret meg fejenként 70 max 80E rezsivel együtt. szóval az még összejöhet. mér ha olyan. De ez a feltétel. Zárt helyen tudjanak lenni a paripák és legyen három háló. A többi már körítés. (Bár ezt tegnap pont cáfoltuk mert az határeset lenne bár nincs garázs de zárt, csak szar volt a környék)
Mondjuk végül inkább vettem egyet, az jobban megéri.
Dél-Buda, Budafok. A XI-ker. beljebb van jóval.
Házat 150ért?
Naív vagy.
Ilyenért a minimalista putrik kezdődnek nem a 3-4 autós házak 130nm lakórésszel.
Én Üllőn akartam bérelni ilyet 250ezerért baráti alapon. Igaz hogy az fullos volt ezért, de azóta mentek fel az árak nem keveset.
várj nekem lehet csak még nem áll rá a szám de a 22. kerület az ha jól tudom Buda. vagy nem ? arra a részre gondolok a 11. meg Érd és Diósd között.
Mi egy alkalommal egy éjszakát aludtunk (volna) a Nagykőrösi út mellett egy panzióban. Hát mit mondjak, alig vártam hogy reggel legyen és eljöhessünk. A saját házunk is egy elég forgalmas helyen van, de az ott elviselhetetlen volt. Nem aludtunk szerintem egy percet se.
simán van 3-4 autós ház, csak ott a 6 számjegyű lakbér nem kettessel kezdődik
aztán amikor egy jónak nevezett 3-400 ezeres fizetésből csak a lakbér 150 ,meg a rezsi mellé másik 50 akkor gondolkozik az ember hogy hogy is van ez a jó pesti fizetés....
Mondjuk 22. kerület elég olcsó környéknek számít pesten, ott talán összejöhet, de ritka a normális ház itt. Én is évekig kerestem mire kb. jót találtam és nem túlértékeltet. Ami kicsit is megéri lenyúlják az ingatlanosok, és sokkal többért eladják, vagy húznak rá ikerházakat.
pl a tegnapi méretileg elég lett volna. 100-130 négyzetmétereket sasolunk. abban is volt az alsó szinten egy batár nappali egy nagy konyha felül meg három teljesen élhet és vállalható hálószoba ajtóval mindennel. ekkorákat sasolunk. Meg nem igazán kolesz a hangulat mert a hónap túlnyomó többségében csak ketten leszünk.
azzal nincs baj,csak seggel a fal felé kell feküdni
Meg az amúgy is kiesik a kívánt terület közeléből is. (Már ha jól gondolom hogy a Ferihegyi út effektív Ferihegy felé van) Én a 11. Kerületben leszek a lágymányosi híd Végétől nem messze. Az egyik lakótárs meg Budaörsön melózik, a harmadiknak effektív mindegy mert ő nyergesen ül a hónap túlnyomó felében de lehet neki is kapóra jönne hogy míg otthon van nyugiban tudjon pihenni. ezért a kitűzött cél inkább Törökbálint Érd Dióst 22. Kerület. Kb ez. Mondjuk tegnap Szigetszentmiklóson voltunk kint megnézni egyet. Ami ha egy picit rendezettebb meg zártabb lett volna még határ eset is lehetne de hát a környék eléggé necces volt.
Hárman 1 házban szerintem is elég koleszos hangulat. Főleg hogy általában olyan házakat adnak ki, amikor nagymamam meghalt de a házat nem akarják üresen hagyni, az meg soha nem tágas, és főleg nem rendelkezik nagy parkoló területtel, max egy kocsibeállóval. Szóval kb. esélytelen amit ti elképzeltetek, hiába gondolod másként a hirdetések alapján.
Itt a ferihegyi úton van egy hát, szerviz volt, szóval akár létrás tűzoltóautóval is be tudsz állni, emeleten van a lakrész, ......viszont a telek a vasút és a ferihegyi út között van, szóval csak süketeknek ajánlott
Lehet ez is igaz. De azért mivel egyikünk sem tősgyökeres városi így igényünk a hely. Egyenlőre én pl irtózom az ilyen rókalyuk szerű panel lakásoktól. Arról nem is beszélve hogy az is idegesítene ha a paripa utcákra tőlem parkolna valahol, mert ha éppen olyan kedvem van semmi kedvem nincs fél órát trappolni hogy megnézhessem hogy minden rendben van e a géppel vagy sem.
ez közösködés tök béna, ha mindenki felvisz 2-3 muffot akkor a végén senki sem tudja ki kivel van
Nagyon tré volt. Festeni kéne meg minden a környék is elég necces volt. Úgy Mordor után kint a sztyeppén és nem volt valami bizalomgerjesztő a kivezető út sem.
Van még célpontunk de mivel 3-an összeállva keresünk HÁZ-at így egy picit már az értékrend. Főleg azért mert hármunknak alaphangon el kéne tudnunk valahogy tárolni 3 kocsit meg 3 motort. Így a Panel kiesett a nézelődési körből.
felújított panelokat nézz, abban nincs csalódás, hiszen mind szar
a felújítás meg annyi hogy egy új gagyi 3000ft csaptelep van a fürdőben meg a legolcsóbb festékkel ki van mázolva
Hazudjak?
Már majdnem kaptál egy igazolatlant a tegnapi napra.