Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A cég ahol melózol még nagyobb fillérbaszó min te ini.
Fúúú bazzz, ez kemény!

Engem egyszer egy 21 éves, még csak nem is csúnya cigánylány próbált be, elkezdett ölelgetni, meg kérdezte szívok e vele füvet, de csak miután a kisfiát elaltatta...mondom inkább lelépek mielőtt elkapok valami bangladesi román kórságot, ennek a fele sem tréfa!

Olyan érzés volt, mint a War Inc.-ben mikor az afrikai helyi hadúr megvendégelte két bomba néger kurvával a fegyver kereskedőt a világ egyik aids-el legfertőzöttebb területén, itt sem úsztam volna meg 3-5 betegség alatt.
Hollósi Pisti (lehet ismered) a két fia rá sem néz az állatokra (telefon,buli---stb) pedig ők abba nőttek bele......igen tudom van ilyen is.Ha nincs belső sugallat az adott életmódra amire eshet a vágy akkor lehet minden feltétel,peremfeltétei is remek,kevés az esély a hazatálálásra.Harmadig gyermekünk születik hamarost....élő,élhető környezetet nyújtunk a számukra Szeretettel,szeretetből ! Alap program az amit adhatunk a kis majorsággal és az hogy mit választ majd az Ő dolga Ő dolguk....elfogadjuk legyen bármi (elsősorban a saját boldogságom a cél,,,de a gyermekeink minket választanak mert............Alap hogy szeress ha ezt teszed ezt kapod vissza...tudom.Sokkal nagyobb lélegzetvételű érzés ez mélyebben nem bontom meg a témát..csupán csak annyi hogy célszerű leülni egyedül kütyük nélkül és kérdezni (boldog vagyok ? ) ha nem miért nem..és mi tenne azzá..................és nem érdekel ki mit mond,gondol rólam mert már nem kivánok MEGFELELNI SENKINEK és tudok nemet mondani.......és élni az életemet amiért valójában érkeztem,érkeztünk.
Vazz,a A gulyás Marci megmondta hogy lázadni kell.
Ezért is vagyunk egyre kevesebben.
észre SEM vennék.......helyesen.
Ahogy kinéztek észre vennék. Volt egy mérnök ismerős aki elmesélte egy történetét amikor Tengizben volt az olajvezeték építésen, voltak magyar beosztottai és egyszer az egyik megkérte valamire, a dolog az volt, hogy a faszi 1 dollárért szerzett egy helyi nőt egy helyi embertől kielégülés céljára, a főnök kérdezte, hogy ehhez ő miért kell? Hát arra kellet, hogy mivel a nő elég retek volt a jóember félt, hogy elkap valami kórságot és ehhez a gumit kevésnek találta ezért megkérte a főnökét, hogy miközben ő próbálja mereven tartani a szerszámát miközben a nő már felhúzott szoknyában lefeküdt az ágyra eléjük addig a főnök tekerje be őt folpackkal a mellétől a térdéig nehogy valami bőrbaja legyen, a jó főnök ezt megtette. ....a gond a végén csak az volt, hogy a nő és az eladó helybéli úgy gondolta, hogy az az 1 dollár örökre szól és a nő nem akart hazamenni.
Bocsesz tavaly elbasztam
Minimum 15 bála után kimondhatom hogy nincs rám cucc....
Esetleg usa bála amibe lenne rámvaló is
Pár éve kecskeméten a kínai boltban 1 nadrág volt jó rám
Olyan kibaszott izmos vagyok hogy feszül combban, pedig sok még bő is volt rám derékban
Nem én minden nap ithon vagyok sőt 300-350 közötti a km-em szóval nem vészes teritő járat csak most is 30e-re büntettek mert elnéztem egy 70-es táblát 92-el mertek be tavaj elött meg 400-eakartak büntetni a tevékenység igazolás miatt ezt nem tudom miböl gondolják hogy ki tudjuk gazdálkodni ilyen keresetek mellett
De legalább elhinnék, hogy a seggből szájba egészséges.
Látnod kellett volna a filmet, ha még akkor is akkor elég igénytelen lennél.
Az tényleg karcsú, legfeljebb akkor jó ha nem több a munka 8 óránál és közel laksz a telephelyhez, nálunk jelenleg a sofór pénz 250-300 belföldön, igaz elvárják, hogy hétközben benne aludjon a nép és én erre nem vagyok jelenleg hajlandó, ebből is állandó vitám van mert nem vállalok olyan fuvart ahol ott ragadhatok.........mondjuk a holnapi pont olyan, de már előre hallom a kárálást amikor a másodikat lemondom.
Megkapták azok a guruhúst nélküled is!
Úúúúú a két kis friss egyetemista rémszarvas pásztor kislányt beavattam volna a városi élet szépségeibe...
Ma vittem 20 tonnányi bálát a legnagyobb turkálóshoz, legközelebb gyere, van bála dögivel.
Turkában nincs rámvaló cucc
Én akkora vagyok hogy saját gravitációm van
Nálunk a géprongy is turkás cuccok 1köbméteres bálában
Nem egy bálabontáskor jelen voltam de sosincs rám való méret, egyszer volt hogy az asszonynak kitúrtam vagy 25 pólót full új volt mind, nike ego adidas stb, majdnem mindben benne volt sz árcimke műanyag belövője
Találkozz egyszer Inivel, Te sem adnál többet Neki.
Sziasztok!Azt hittem máshol jobb a helyzet de látom nem csak nálam szar 7,5tonnással járok és 150e a fizetésem tsanyi mit szolsz ehhez hülye vagyok mi?Régen lépni kellet volna
Bazzzz, ennél diákként is jobb helyeken voltam, mindent kaptunk.
Ramm, erről a felébredés dologról kérdezhetek privátban?
Ehhez mindössze annyit, láttam spektrumon filmet egy jakut vagy milyen rénpásztor családról, a saját körükben jól menőnek számítottak sok rénnel, jurtával miegymással, volt két lányuk, a film azt mutatta be ahogy élnek és amikor a lányok hazamentek moszkvából az egyetemről mert hát pénz volt így el tudták küldeni a két lányt az egyetemre, na most a lányok utálkozását nem lehet leírni, a szülők sirámai, hogy mi lesz így a ránteleppel, az életmóddal és ki viszi tovább a hagyományokat, na az a lányokat rohadtul nem érdekelte, őket inkább az kötötte le, hogy mehetnek vissza a bokrok közé kulázni, lehet majd nyáron fürödni max 2-3X mert amúgy hideg van, embert nem látnak évekig legfeljebb az ezer versztára lakó szomszéd jön át évente, és amúgy is tele volt a tökük az egésszel mert az egyetemen kifejlődtek a normális léthez való igényeik és nagyon nem kértek a szüleik által kínált nyomorból (hiába a sok pénz ha amúgy nyomorban élnének). Én vagy 5 évig éltem tanyán kis gyerekekkel vályogházban, vazz, csak az romantikázik a tanyasi élet után aki még nem élt olyat meg (nyilván nem a kőgazdag tanya kúriákra gondolok amik tulajainak amúgy van a vilgában minden nagyobb városban is lakása). Nem véletlenül telnek meg a városok, kevés fiatal akarja magát elásni a világtól amelyik meg igen az azért mert a szülei még nem vitték el a kövesútig sem életében.
Itt az ilyen juttatásokat benyeli a vezérkar
Itt max egy pólót adnak ha valami extra pénz leeesik
5 év alatt eddig 1 póló lett jó rám mert a kb 5db 3xl pólóból még jutott(400+ emberes cég)
Nekem szinte az összes ingem turkálós 50-200 fotyó között vett. Meg nem mondanád, és az összes márkás!
Gondol6tod hogy tele a tököm már az egésszel meg a 6+2 folyamatossal majd 19-éve... nem a szél hordta össze ami kevés van.