Ha csak 10 órát kéne egy szavam nem lenne..........elvárás minden nap a minimum 15, de mivel az nem megengedett csak egy héten háromszor így állandó vita van, hogy melyik kettőn legyen mindössze 13.
Szar az élet.
Minimum 10 óra minden nap,ha úgy tartja kedve az ügyfélnek 11-12.
Szombat meg 5 óra és megkerdik vasárnap vagyunk e. ........meg a ló......Szt.
Most pl volt hogy éjjel 1 kor végeztünk de volt hogy vasárnap is mehettem ki szerelni.
Szabó ohne,betegszabi főleg.
Ez van,cukrász nem lennék mert felzabalnam a hasznot.
Mai világban csak a bolond vállalkozik. Minden piac rogyásig telített, nincs új a Nap alatt. Teljesen telített piacokra beállni a 200 méteres sor végére felesleges, vagy nem lesz munkád, vagy alá kell menni az áraknak, de akkor meg nem fog pörögni a biznisz, sőt...
Mások függőségéből lehet igazán megérni, míg lehetett játék gépezni, egy rokonom azokat üzemeltette, a sok alkesz meg dobálta bele a havi 100 bruttót. Dohány ipar is ilyen, függ tőle a sok féleszű, akkor is meg fogja venni ha már enni sincs mit.
De a Nemzeti Dohány Múzeumok is már ellepték az országot, nincs hova új boltot telepíteni.
Sajnos nem...csak, vállalkozó, manapság a sofőrt nem lehet hajtani mert azonnal kilép (és igaza van) viszont a vállalkozónak a befizetendők parancsolnak............,de jó lenne ha már nem sokáig, kurvára abba kéne hagyni mert csak a meló van, de pénz az ablakban. Na jó, rinya vége, nem Gergősödök.
Sanyikám, gazdagnak születni kell, például a kis macskajancsik, akiknek apuci megveszi a dohány boltot és csak bejárogat eladogatni a szarokat, stb. Családi háttér a kulcs, hogy az újgazdag kisfiúk verhessék a nyálukat.
Ez az agyrém? Épp ma is esküdöztem, hogy holnap abbahagyom, ma 1.30-kor keltem és most végeztem, holnap 3.00-kor fogok kelni, de előre szóltak, hogy lesz még egy második (ritka, hogy előre szólnak) amivel viszont nem végzek időben így esélyes, hogy az út szélén éjszakázok valahol mert lejár a munkaidőm. Holnapután és azután fogalmam sincs, hogy mit fogok csinálni, mikor kelek és mikor végzek. 1 állat aki ezt hajlandó csinálni.......
Egy cukrászt ismerek, de az kibaszottul rühelli a szakmát, pedig vérprofi. Csak mindenhol 12-14 órát szeretik dolgoztatni, meg hajnal 4-kor bent kell lennie néha szombaton, mert estére lagzis tortáknak kell készen lennie. Agyrém egy szakma...
Oké ex vőtársam fagyizójában nagyon finom, ill. még fater és muter is dolgozik nagyon aranyos jó emberek. http://www.ocsicukraszda.hu/ 5percre van gyalog tőlünk van hely a motoroknak is páváskodni.
Gechi jó hangja van a sor3adnak a gyári kipuval is, idén hallgattam Cseszneken meg hazafelé került egy fehér busással párban 2kiló körül szépen szólt...
Minimum 10 óra minden nap,ha úgy tartja kedve az ügyfélnek 11-12.
Szombat meg 5 óra és megkerdik vasárnap vagyunk e. ........meg a ló......Szt.
Most pl volt hogy éjjel 1 kor végeztünk de volt hogy vasárnap is mehettem ki szerelni.
Szabó ohne,betegszabi főleg.
Ez van,cukrász nem lennék mert felzabalnam a hasznot.
Mások függőségéből lehet igazán megérni, míg lehetett játék gépezni, egy rokonom azokat üzemeltette, a sok alkesz meg dobálta bele a havi 100 bruttót. Dohány ipar is ilyen, függ tőle a sok féleszű, akkor is meg fogja venni ha már enni sincs mit.
De a Nemzeti Dohány Múzeumok is már ellepték az országot, nincs hova új boltot telepíteni.
Földi halandóknak marad a munka. Sofőr vagy?
http://www.ocsicukraszda.hu/ 5percre van gyalog tőlünk van hely a motoroknak is páváskodni.
Majd megyek fagyizni.
Már pardonhogybocsánat.