Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz az s2r-el is vigyorfaktor az tutti!
Itt bárminek.
http://youtu.be/1Feup4zqJ9c aj de baszatnám az egyezer2essnek...
Lehet,hogy most jött olaszból,és még benne maradt az ottani közlekedés? Mondjuk ott azért nem ilyen kis átmérővel vannak a körforgalmi kiépítések! (Csak védem szegényt egy kicsit! )
Nekem akkor is a mindennapos kedvencem a városban 32-vel, országúton 65-tel szarakodás...mikor melléjük érek előzéskor, látom, hogy tátott szájjal elmélkedik az élet dolgain, foggggalma nincs melyik rendezvényen van. Tök leszarnám, ha ritka eset lenne, de minden 5. egy zombi, nekem meg nincs ezekre a barmokra időm, hogy feltartsanak.
ja hát épp Zümis képet töltöttem fel a fb-ra és vmi úthiba volt, rosszul léptem, és térdre estem jeges is volt, és hát nem a motoros csizmában gyalogoltam
Ugyan már a magyar sofőrökre sem lehet panasz.
Az egyik pl. megadta nekem a jobbkéz szabályt...körforgalomban.
A másik pedig szépen megállt és áttessékelte a gyalogost a zebrán...úgy hogy neki volt zöld jelzés a gyalogosnak piros
Szóval igen is nagyon udvariasak a magyarok is
Fiatal voltam még és tapasztalatlan a pesti forgatagban
ha ugyanez mondjuk krakkóban történik az autós nyomott volna egy olyan satuféket jogy a kormányon benne maradt volna a foga nyoma és vigyorogva integet hogy,menjek át...
A KRESZ sokaknak csak kéretlen tanács, ne bízz senkiben.
Egyszer engen is feltettek a motorháztetőre
Tény hogy zebra nélkül mentem át az úton de egyirányú utcába rossz irányból jött az ellenség
Azóta tekingetek jobbra balra még az egyirányúban is
A macskák nem talpra esnek mindig?
Amúgy engem is gyalogosan, zebrán, zöld jelzésnél ütöttek el, szóval úgy tűnik a gyaloglás veszélyes Igaza lesz Gergőnek, hogy nem szabad túlzásba vinni
tavaly gyalog estem pofára télen, motorral nem volt röhögés.... is...
Mert gyalog nem tudsz elesni?
Hóban nem lehet olyan tempót motorozni, ami komoly veszély lenne, egy kis pofára esés meg nem a világ.
A motorost meg SZTK-ra "javítják", tisztára mint a CASCO....

Le kéne vizsgáztatni az öreg CB-t azt nem félteném, úgy is görbe a váza, és horpadt a tankja
nem gyávaság az, nem mindenki olyan elmebeteg állat, hogy képes jeges szerpentinezésre kimenni a sötétbe nem tom ki volt az...
Á, nem, én gyáva vagyok. Kerülöm a jeget, főleg a CBR-el. Most olyan volt az út mint ősszel, szóval inkább csak az idiótáktól féltem, de motorral az ünnepi sofőröket is meglepően könnyű lekezelni, mert elég lomha a felfogásuk, szóval kiszámíthatóak.
nem azért írtam meg Rád, de tényleg ez van, hullanak ki megint egy csomóan, törnek a motorok, mert elővette 2 napra a téli letétel után.... és elcsúszott a jégen ( megtörtént eset)

tudom, ki tudja, lehet még ez évben ráveszlek egy körre
Igenis anyuciii

Na azért én novemberben még motoroztam.
Ha valaki tanktáskát akar karácsonyra:

https://www.kepesmotor.hu/moto...
Na azért csak óvatosan!!! Ugyanis, tipikus eset, amit Te is most csináltál, már leteszi a gépet, jön pár nap jó idő , kimegy vele és puff, elütik, felborul, stb, stb, stb, sorra történnek meg a balesetek , több ismim IS most esett- pár napos sztorik... szóval ezzel nagyon óvatosan .... örülök, hogy jól érezted magad, majd küld a vidit