Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, olyan vádlóan néz én elküldöm a helyére a kutyámat ha ilyet csinál
Nagyon jó volt, most is vigyorgok. PMS bekaphatja
Betyárkodtam egyet a Hungárián, oda is meg vissza. Látszik hogy elszoktak az autósok tőlünk de nagy hülyével nem találkoztam, csak két BMW-ssel (mi más) akik nem ismerik az indexet és úgy váltanak sávot.
Nagyrészt szárazak voltak az utak és jó volt a tapadás, elég jól lemosta az eső tegnap, csak a szokásos helyeken voltak vízátfolyások.
Hó csak az út szélén. Illetve a buszmegállóban jégbordás volt. Gondoltam lövök olyan szögből egy képet, hogy úgy tűnjön az úton vagyok, de macerás lett volna kibányászni a telót
Dobogókőnél meg szó szerint a fellegekbe jártam , mert olyan alacsonyan voltak, így szépen belemotoroztam. Remélem a videón majd látszik, mert eszméletlen jól nézett ki ahogy kavarog a pára.
És találkoztam 2 motorossal is, úgy hogy nem értem miért mondják az emberek hogy vége a szezonnak, meg elteszik a motort
nincs lehetetlen
Nem lehetetlen, de én inkább szalagos LED-nek nézem, ami elé lencsét raktak.
kókuszos kv
mennénk.... már nagyon cseszeget... "Mikor megyünk már?" egész nap ezt hallgatom

Jó volt?
Ránézésre úgy tünik mintha a régi gömbölyű led lenne benne, de leveszem és akkor jobban rá lehet nézni, hogy milyen és hogyan is vannak rögzítve. Még azon gondolkodtam, hogy led szalagból nem lehetne egy akkora darabot beleragasztani valahogy? Azoknak meg külön tápegységük van, ha jól tudom.
Nem láttalak Dobogókőnél
Még aláöltöző sem kellett annyira jó idő volt.
De azért sikerült összekoszolni a motort
Egyszerre küldtük
A lámpatesten belül van egy áramszabályzó, vagy csak sima soros ellenállás ami a szükséges áramot beállítja.
Meg lehet próbálni, de én inkább a kínaiaktól rendelnék egy újat.
Egyszerűen nem ér annyit mint amennyi meló van vele.
Lábas LED már nem gyakori. SMD LED-ek vannak rajta, esetleg közvetlenül a rézfóliára öntött tokozással.
Egyiket sem egyszerű cserélni.
Másik baj, hogy kicsi eséllyel kapsz ugyan olyan típust, és eléggé eltérő áramokra vannak.
Gyakorlatilag egyszerűbb akkor már ha csinálsz egy újat bele ha ragaszkodsz a tokhoz.
Megjegyzem ennek is lenne értelme, mert normálian méretezve ezeket, örök életű, csak ez nem volt szempont amikor a gyárban kitalálták.
Egész szép helyen laksz. :)
Na de mé baj ha a rendszámot nem látják éjjel a sünök?
Hogyne nyírná ki egyet villan és vége is van
A feszültségre 2,8-3,8 V-ot ír. A 12V nem nyírja ki?
No majd leszedem, meg kibontom és akkor kiderül. Fel se tünt eddig, csak valamelyik nap ahogy elindítottam a motort, fel volt hajtva a rendszámtábla és akkor vettem észre hogy elég hiányos a világítás.
Van fehérben is
Többféle fényerőben, azért kellene egyszerre cserélni mind
Aztán lehet csak kitört a forrasztás
Még régen lehetett kapni kis zöld meg piros ledeket hosszú lábakkal, ilyen van fehérben is, vagy ezek már másmilyenek?
jéééé O.o
Kb. ilyen és egy világít baloldalon, kettő meg jobbról.
Ha a telefonban ki tudták cserélni akkor tuti abban is ki lehet
Bár én kicserélném mind egyszerre
sztem csere (sztem...)
Valami ilyesmi a magyarázat lentebb is.
Más: Motorozzunk is egy kicsit. A rendszámtábla világításom egy sor led. Már csak három világít belőle. Cserélhető, vagy javítható ez valahogy, vagy kuka?
Próbálok keresni képet, valami hasonlóról mint ami fent van a motoron.
Prizma hatás. A nap lapos szögben éri a légkört, és a vörös fény jobban megtörik, ezért piros.
Amiért most jobban látszik, az, hogy a felhőket alulról világítja meg a nap, ami azt jelenti, hogy a felhő és a nap között tiszta a levegő, és van egy felhősáv, ami időjárási frontra utal, ami pedig széllel jár.