Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt van némi magyarázat a jelenségre:
https://www.nlcafe.hu/trend/20...
tegnap nagyobb szél volt!!!
Egyébként tudjuk miért ilyen pirosas a szín? Már mint hogy mi okozza? Régen azt mondták, ha piros az ég alja, szeles lesz az idő.
Most így is van, nem kicsit.
én nem váltottam át ,még, egyelőre nem is akarok
Többször visszatértem, de nem jó sehogy sem.
8.1 stabilabb, de abban meg más alap szoftvereket butítottak le. És minden egyes cserénél elveszik egy halom adatom és beállításom, mert a migrációt sem tudták rendesen megoldani.
telefonon mindig más, felbontás miatt, am szép
Á, mindegy telefon képernyőn jobban nézett ki.
Ezért utálom az automata fényképezőket, felnyomta a picsába az ISO-t ahelyett hogy a záridőt növelte volna, akkor nem lenne ilyen zajos, következő műszakra behozom a DSLR-t.
nekem még 8.1 van, nem keltem későn, csak későn fotóztam, de még szép, végig úgy jöttem visszapillantóban pink volt a háttér , rá is húztam a gázt, hátha még jobban látszik , fokozni kell az élvezeteket
én már motoroztam, megyünk há'!
Amúgy megyünk motorozni? 6-kor 11 fok volt
Jó reggelt. Kicsit későn keltél, korábban még durvább volt, csak ez az átok WP10 nem tölti fel...szólj ha Microsoftos haveroknak hogy ne csesztessék azt ami jól működött
Az átvehetők szarok,összevissza állnak.bizonytalan lesz a töltés.egy 10k S powerbankal egesznap megy minden mással szarakodik.
Az a szivargyujtos nekem is tonkrement. Fix cuccal kötöttem be, de usb-vel töltöttem sokszor.
Nekem az xRider akkor fagyogatott, amikor az aldis sisakbeszélővel volt párosítva BT-n. Egyébként soha. Gondom csak a külső tápegységével volt, az nem bírta a rázkódást a motoron. Tápegységből már hármat elhasználtam bő két év alatt....
Én olyan 90 felé partyztam itt először, a muffot eltoltam, nem sikerült megmocskolni pedig ott aludtam náluk
Utána egy ideig szeged közelébe se mentem
Tényleg sokat bír. Én szétvertem, kapott ököllel párat, beesett a kijelző, letört a konzol, aztán földhöz vertem parszor, a kijelző szilánkosra törött de világított. Bedobtam a dobozba, hazajöttem Graz magasságából és másnap is világított még.
Mindig akkor fagyott le amikor a legjobban kellett volna, nagy csomópontokban, városközpontban...
Azt mondta a kereskedő hogy ja lehet nem rá való volt a szoftver, ja mondom akkor bekaphatod.

Valszeg újra ilyet fogok venni de most kifizetem a szoftvert és a térképet hozzá.

A 800euros Garmin akarmilyen is ugyanolyan szar mint ez a 40ezres xrider...
Én elfogult vagyok, 30 km-re lakok és elég sűrűn megfordulok ott. Most szombaton is csavarogtunk egyet, a karácsonyi vásárokat végig néztük, forraltboroztunk egy jót.
Mindent meg lehet venni darabra,hossztartok, váz elemek,nem csak a borítás,utána már csak ügyes ember és ponthegeszto kerdese.Csak pénz,sok pénz.Olcsobb volt a bontott orr részt megvenni,és jó lesz.
https://www.lingshondaparts.co...
Inkább jobban széthullanak a gyalogosvédelem miatt, sokakon van már műanyag kasztni elem...
Jobban (szilárdabbra) vannak tervezve, és nem viselik el a teherviselő elemek egyengetését. Csak a "külső borítás" nem közvetlenül teherviselő elem, ezeket lehet cserélgetni (első sárvédők, stb.).
Még ez sem feltétlen igaz.
A teherviselő elem megrogyik akkor az kuka, egyben cserélendő. Hegeszteni persze tudni kell, de ha cserélik ugyan olyan jó mint az új.
Az hogy kicsit elállítódott és azt visszahúzta, az meg nem rontja a túlélési esélyeket. A nem teherviselőket kikalapálja az sem befolyásol semmit.

Egyébként mindig mosolygok ezeken a "mai autók" dumán.
Lényegét tekintve ugyan olyanok mint a régiek, csak jobban vannak megtervezve, esetleg jobb/rosszabb anyagból vannak.
Imadnad a bulinegyedet romkocsmakkal a minden sarkon 5 diáklány hányasa kvartettben műsorral egyutt.
Nem rossz, de azérz nem király
Pl ott a tisza nyáron 4 sör után áthugyozok a túlpartra, ráadásul a sok kórházzal el is basztak egy bazi nagy partszakaszt
Meg a nyári szünetet kivéve kicsit nyuggerfalva
Eladásra jó legfeljebb - egy mai autó kaszniját nem lehet egyengetni, oda az "5*-os" törésteszt....