Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsétlen GS! Mit vétett, hogy ily keményen büntette a sors?!
Engedély nélkül ne repülj, mert sokba kerül a légügyi bírság, ha leolvassák a radaron a rendszámodat, de tudok neked intézni légtérfoglalást, akkor nem lesz gond
néha szoktunk repülni szóval...
vmi képszerkesztő effekt (insta) pink haja van meg sisakja is :D ( bazz)
Csak el ne szálljon
Ez makett? Vagy shift-tilt-es objektív? Alap esetben nem lehet ilyen a fókusz egy képen
nem tagadom, kemény út volt, le volt fagyva minden, és sötét volt- de végig vigyorogtam nagyon jó volt
Ezek szerint most tényleg úgy motoroztál, mint egy fagyott macska
van egy csaj, szintén kemény style-ba nyomja
Koszonjuk
Ja, mint egy igazi pasi, ugy veti magat a kannakra
Hoppá-hoppá, a legkisebb motoros huligán! Egyem is meg, fogadjunk máris cickóra megy?
Jó egészséget nektek!
Dikkk, egy ufó.
Csak gyárit veszek ha veszek az meg 30+
Van egy csomó videó rólam, a youtubeon legalább 15 de itt a sportmotoron is van sok
Nem 30, hanem 18,5k HUF az Oxford.... Két éve meg 16k volt.
https://motoralkatresz.eu/termekek/Oxford/Heated_Grips_markolatfutes_premium_tura_OF691/
Lofaszt,vagy gyári vagy semmi.
Kemény leszek mint a kád széle.
Van ebayen 2500ert potival egy grafitcsíkos pvc melegítős cucc és azzal nincs vastag markolat
Ha jól tudom kb 60 rugó a gyári nekem.De nincs bumszi doboz se vastag markolat.
No motoros farmer,és bőrkabát megoldva,mostmár csak egy pár kesztyűt kéne találni a csülkeimre.
Euromotor és a fokt kilove.Bele se tudtam bújni egyikbe se.Fasze vannak női kezű motorosok.
Nem csak esőben, van amikor a nyári 35fokokat megszokod, éjjel motorozol és a 20ban fázol mert természetesen pólóban mész be a tengerparti városka központjába sörözni
Na meg amikor a 30fokból elindulsz a hegyre és ott csak 10 van.
Hasznos nagyon de én most sajnáltam 30ezret érte