Tegnap kotorásztam a lomjaim között, és a nyáron tönkrement Givi plexim rögzítő szerelvényei között találtam azokat a műanyag vackokat, amit az új plexi száraira felhúzva adta magát a megoldás: 10 fokonként dönthető, atomstabilan rögzíthető, csak egy laposvasat kell rájuk csavarozni keresztbe.
A GPS eddig lent volt a kormány közepén (az óra helyén) és zavart, hogy le kellett nézni hozzá, el kellett venni a tekintetemet az útról. Tényleg a nagy túramotorokon láttam, hogy legelöl / legfelül van a GPS, mert ott vonja el legkevésbé a figyelmet az útról, az ember perifériális látómezejébe mindig bele esik (szeretem tudni hogy mi jön a beláthatatlan kanyar után). Valamint csak egészen kicsi tanktáskát tudtam eddig használni, mert így is kicsit beletakart a navigációba.
Nem, nem tudom, de lehet addig jo nekem
Amugy nincs elhanyagolva a Zuram, nyugi ha mar nekem nem, neki legyen jo, nem vagyok onzo
De aranyos volt, mikor az elso esten mondtam, hogy hianyzik, mire O: "nyugi, 2 het gyorsan elmegy". Aztan kozoltem, hogy az a 2, az inkabb 6... Kikerekedett a szeme
hú b+ itt is a sok gyerek
sógoréknak 3 hónapos a puja minden nap jön 4-5 kép róla, unokatesómnak 6 hónapos azért onnét is jön heti pár kép
kb 3 gb gyerek kép van a gépen eddig
ha élek még120 évig akkor se lesz rólam ennek tized része sem összesen
Per-pillanat ez a helyzet, de hidd el, innentől nagyon gyorsan repülnek az évek!!!! Igaz addig sok mindent összehoznak a csimuták!! Tudom gyakorlatból! Így van ez jól!
Akkor ezek szerint tudod, milyen a fakaspóz?
én pl a feszmérőt eltenném olyan helyre hogy ne is lássam csak ha nagyon akarom
nekem is volt a ténérén de idegesített az első perctől, aztán megcsináltam úgy hogy csak üresben mutatta az akku feszültséget, mostani ésszel valahová eltenném hogy ne is lássam, elég az ha induláskor 1x ránéz az ember
a régin nem is volt ilyen kacat, meg egy másikon se csak sok ténérés panaszkodott már hogy elszállt a fesszab, aztán feltettem egyet
igaz én mindig világítással mentem így nem kellett sokat küzdeni a fesszabnak
Le lesz csiszolva, le lesz festve feketére, és kap fekete csavarokat is. Az akkufeszmérő meg egy kecsesebb bilincset. Tudom hogy ronda, de hát én se vagyok egy matyóhímzés, legalább passzolunk egymáshoz....
Ez nagy? Amit egy éve vettem, az volt a nagy, csak azt Erdélyben összebactam, amikor betakaróztam a motorral. Ezt a főnökömtől kaptam, neki a Sportsteréhez volt, de soha nem használta, így nyáron én örököltem meg. Sokkal kisebb, mint a másik volt (5 centivel keskenyebb, és tízzel alacsonyabb.
Na, én ma már menstruáltam.... Ja, nem is: konstruáltam!
Kitaláltam, hogy hogyan lehetne a legjobb helyre bűvölni a GPS-t a motoron. Rezgéscsillapított, gumi ágyazású felfüggesztés. Esztétikailag még nincs minden részlet kidolgozva, de a helye az nagyon jó lett. Az akkufeszmérőm is felköltözik a GPS alá.
Ja, egy fűtetlen, +1 fokos fáskamrában nem is olyan vicces most barkácsolni. Hát már sose' lesz igazi tavasz?!
ezek a kölkök addig jók amíg nyugisak, utána lesz egy kurvára idegesítő rész amikor kb tud menni de mégsem, ekkor még az értelmi képességes se olyan hogy felfogja teljesen mi a rossz neki, neki megy mindennek beakad-fennakad stb
egyszer a miénk a széken akadt fent a fogával
1 foga volt még aztán nem szokott még hozzá hogy van mindent rágott aztán megcsúszott a széken és a támlájában fennakadt az az 1 szem foga
miután leszedtük és megnyugodtunk ott röhögtünk kb 2 óra hosszat
utána már fasza volt amikor megtanulta a "nem szabad" jelentését
Noverem egy onzo dog, nem meglepo, hogy igy viselkedik. Anyam mondta, hogy en nyalizzak neki. Csinaltam egy csalados viber csoportot, egyik delelott irtam bele, hogy egy ora mulva szalonkepes a töki, lehet jonni... Na ki jott? Anyam. Ja mert Apam is elvarja, hogy O idopontot kapjon a gyerekhez idiotak ezek
Atjott a konyvelonk (nagyon joban vagyunk) egyik nap. O mondta, hogy olyan jo latni ezt a kiegyensulyozottsagot, es nehogy hagyjuk, hogy ezt barki elbassza. Nem fogjuk
Fakaspóz: ül a lyuknál ,és vonyít!!!!