Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

B+ mit nem lehet ezen érteni. Azt is rühellem, amikor a rokon nyanyák szó szerint nyalogatnak egy újszülöttet.
Nincs azoknak még kialakult immunrendszere, egy nagyobb gyerek meg egyenesen két lábon járó pandémia.
Az a baja, hogy Anyam naponta fel orara beugrik es ez nem tetszik neki. Mert az O gyerekei elvannak hanyagolva... Pl noverem azert nem latogat minket, mert az orvos sem nagyon akarta, hogy kisgyerekekkel legyunk latogatva, max ugy hogy keveset maradnak es nem nyulnak Alberthez. Ez sem tetszett tesomnak mikor megmondtam. Meg az sem, hogy en nem konyorogtem, hogy ok jojjenek... Mindegy. Kirohogom
Èdes a törpe!
Az jó. Kolléga a munkahelyre járt pihenni. El akarta küldeni a főnök szabira ő meg könyörgött, hogy fizet, csak jöhessen dolgozni, mert otthon nem tud pihenni
Durva családod van. Mit kell ezen féltékenykedni, ahelyett hogy együtt örülne veled az unokaöcsinek.
Ugye?
Nem szipolyoz ki. Nagyon jo alvo szerencsere. De amugy igen, este 9tol 3ig aludt, 4ig bekajalt es fel 8kor en keltettem, csak hogy szokja a nappal-ejjel kulonbseget.
Olyan eros a gyerek, hogy mar a szuloszoban emelgette a fejet es kuszik is, szoval szimpla feluletre, ha felteszem, nem hagyhatom ott, mert lemaszik a kis szaros es csak 10 napos. De legalabb a fejet se kell nekem forgatnom, mert siman forgatja maganak ejszaka.
Megvagyok egyelore aldva ezzel a gyerekkel
Es noverem meg ezen is kepes volt behisztizni. Feltekeny ram.
Hétvégén nem dolgozunk, csak hétköznap van cirkusz
Mar en is nagyon varom, hogy a mimikai tudatosak legyenek, de hoool van az meeeg... Viszont az Apjuk a seggunket is kinyalja, szoval rohadt jo dolgunk van. Igazabol, ha magam lennek itthon se lenne nagy problema, mert eszik alszik szarik mod nagyon jol mukodik, elvan magaban is, de azert jo, hogy van tarsasag
De imadnivalo a kis UFO szemeivel. Ez a tipikusan olyan nezes, hogy "allj at a sotet oldalra"
Épp tegnap gondoltam rád hogy jól eltűntél. Jól kiszipolyoz a parazitád, ha már be sem nézel az állatkertbe
Gondolom most aludta át először az éjszakát, hogy ennyire virgonc vagy
Amúgy jól vagytok a kis Albival? Dúl a szerelem?
Ez a helyes. Tegnap disznóvágás volt nászomèknál, azèrt közben pesztráltam a kèt krampuszpöcsöt is imádom őket!
Most is belolem szivja az enerdzsit
Iszonyat jo kolyok. Nyugodt, mint az anyja-apja.
A nagyik meg elkapatjak, de hat nekik ez a dolguk
Szerintem nincs semmi baj itt az egokkal, mindenkinek hatalmas van ebből
Nekem is hőre lágyuló a burkolatom, de jól bírja a kipufogó közelségét.
Te meg mintha üvegszálasat mondtál volna, az makkszimum megég, de a formáját elég sokáig tartja.
Hellóka
Szííjjjjoooon téged a pöcsös
Majd megkapod a magadét itt eleget
Lurkó ficek örül h végre megszabadult a fogságból?

U.i. szeva pocsiii
Pár hèt azt megkaphatod... Csókolomka!
'reggölt! Na Gyerekek, azert hianyzik, hogy itt egye a fene meg engem, de sok idomet lefoglalja a kis pöcsös. Errefele minden okes? Hianyzik a baszogatasotok
Hy Cefi!
Reggelt
Mi van senki nem dolgozik?
Ogerg se borult még ki?
Troll etetés sincs ?

Ohh hogy milyenek vagytok
Ezzel én is szemezek egy ideje, lehet hogy karácsonyra megkapom
Minden onnan van.Eddig 3 táska jött,használt jó állapotúak.vagyia az utolsó az nem,az vatta új,csak régi,kiárusítás olyan vettem.
De az mágneses.Gondolkodom hogy eladjam vagy sem.
Ki tudja hogy használom e még.
Hát ha a doboz sikeres lett volna nekem is az van, általában rendszerben gondolkodom. A hazai forgalmazóval pedig már árban is kezdtem jól állni. Nagy különbséget nem látok ezekben a tank lockos megoldásokban, viszont tényleg zseniális megoldás. Fene se gondolta volna hogy egy vékony műanyag gyűrű mit ki bír. Sw-t használtan szinte lehetetlen itthon kifogni, ebayen már láttam. Érdemes néha szétnézni ott is.
Soha nem dobozoltam.
Így tudja fene.Taskakban jobbak.