Nem tudom, nekem kicsit se lötyög a givis. Nézegettem az sw lomjait de aztán givi lett, mivel a teherbirása nem győzött meg az sw-nek dobozolás terén. Emiatt lett a tanktáska is givi, meg tetszetősebb volt a felhozatal is számomra. Pedig a sokrétű felhasználhatósága miatt erősen gondolkodtam, még az árral is megbékéltem volna. De miután egy márkatárs motorján minden sw-vel volt ellátva, összehasonlitva a givivel csak egy előny maradt, a gyors átalakithatóság. A többiben szerintem jobb lett a givi. Figyelembevéve hogy a monolock és a monokey nem azonos kategória. De tény hogy minőségben gyártanak és rengeteg mindenük van.
Nekem a lámpa konzolhoz természetesen se a távtartók se a csavarok nem voltak jók, pedig típusspecifikus a cucc.
De igen, én is sw-moteches vagyok. Ez tényleg prémium minőség nem givifos.
Igen.
Bírom az se motech cuccokat.Nagyon minőségi,tartos,jól megtervezett de rohadt drága cuccok.
Egyszer kell megvenni.
Használtan is nehéz kifogni.Sajnos.
Egen,a gyári régi ez masszív alu volt,rá tudtam hurkolni a táska két hátsó sziját,a hátsó lábtartó rá mehetett a két első és hajrá.
Most egy vékony műanyag megy hátra,arra nem kotnék semmit.Ha ez elég erős acél akkor mehet rá a taskahoz mellékelt D karika amibe mehet a szíj.
Sosem értettem az olyan idiótákat akik abban lelik örömüket, hogy kínozzák a motorjukat.
A fb-os kawa csoportba tett fel egy videót az egyik mókus, ahogy a hidegindítás után 5 mp.-cel már szabályoztatja a Z 1000-sét. Meg is kapta érte a méltó kommenteket és még ő küldött el mindenkit a k..va anyjába. Mondván, ő mindent időben megad a motorjának a legjobbakból.
Az a lényeg hogy én imádom.
Amúgy most bajban vagyok.
A megszokott táskát bajosan tudom rögzíteni.
Valszeg kell egy tail tidy.
A gyári utadkapaszkodval még nem teljesen békültem meg.
Néha jöhetne egy pszihodoki rendbe tenni a sérült egókat, bár én elég jókat vigyorgok alkalmanként a szájkarate mérkőzéseken is.
A tied angol nehézipari melléktermék.
Ez utóbbi egy idézet volt valakitől.
De igen, én is sw-moteches vagyok. Ez tényleg prémium minőség nem givifos.
Bírom az se motech cuccokat.Nagyon minőségi,tartos,jól megtervezett de rohadt drága cuccok.
Egyszer kell megvenni.
Használtan is nehéz kifogni.Sajnos.
http://military-shop.hu/termek...
http://youtu.be/OD59IAkvyl4
Fene kockáztatja a garanciát.
Amúgy mintha lenne rajta OBD.
Viszont a szerpentint nálam is jobban szereti.
De csak mert én.
Most egy vékony műanyag megy hátra,arra nem kotnék semmit.Ha ez elég erős acél akkor mehet rá a taskahoz mellékelt D karika amibe mehet a szíj.
A fb-os kawa csoportba tett fel egy videót az egyik mókus, ahogy a hidegindítás után 5 mp.-cel már szabályoztatja a Z 1000-sét. Meg is kapta érte a méltó kommenteket és még ő küldött el mindenkit a k..va anyjába. Mondván, ő mindent időben megad a motorjának a legjobbakból.
Amúgy most bajban vagyok.
A megszokott táskát bajosan tudom rögzíteni.
Valszeg kell egy tail tidy.
A gyári utadkapaszkodval még nem teljesen békültem meg.
Régen kiment divatból
A tied angol nehézipari melléktermék.
Ez utóbbi egy idézet volt valakitől.