Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túl sok a hiszti.Feleslegesen.

A fesszab jó helyen van.Nekem a rugóstag alsó bekötésének a blokk hátán van.
A parkettázás nálam nem játszik semmikor. Ez úgy ki van kímélve, hogy inkább a lustaságba pusztul el mint a kínzásba.
Na jó a tied kátéjem, ez meg japón, meg kamaszaki. A labancok hibázhatnak ekkorát, de a rizszabálók nem.
Nekem a Z750-nél ott volt a fesz.szabályzó, de semmi probléma nem volt vele. A hasidom sem fog elcseppenni, csak ha álló helyzetben parkettázod. Akor viszont cserés lesz

Amugy ne félj, ha be akar hányni a fesszab akkor be fog, de nem fog beázni az fix, ki van az öntve vízhatlanra.
Szeles helyen legyen, az enyémen barakták az ülés alá a kipufogó cső fölé. Az első két év után át is helyezték.
Remélem nem, mások is ékesítik a motorjukat hasonló kacattal, azokról se folyt még le.
Hol? Az oldalon sehol, pedig néha elkelne.
A motoron tényleg a hátsókerék előtt van.
Hol van itt feszültségszabályzó?
A kipufogó hője nem fog kárt tenni a hasidomban?
Teljesen komoly.
Az a másik hulladék, egy idom a blokk aljára. Mondják ekének is, meg hasidomnak is.
Csak hülyéskedtem, na! A sárvédő egész jól áll neki, a másik darabról nem látom hogy hová való.
Az a kerékjáratba kipakolt fesszabályzó az komoly?
Ne csináld Bogyó! Most lehet nem mutatnak túl jól, de fényezve királyság lesz. Csak még nem tudom milyen színe legyen.
Ennél konkrétan ki van pakolva a fesszabályzó a kerékjáratba. Hogy képzelték ezt a japók, nem értem. Hűtése van az biztos, esőben meg pláne.
Látok egy nagyon szép motort, meg ilyen fehér műanyag vackokat mellette a földön....
Natúr üvegszálas a cucc. Majd felépítem, beállítom hogy csinos legyen, utána megy a festőhöz.
Műanyag törmelék?
Hol látod Bogyó bá?
Naaa jó, kivételek mindig vannak
Volt gyári hátsóm,csak szólok a rugóstag nem lett tisztább mert fenn volt.
Jól néz majd ki
Én nem értem némely gyártót, h a faxééé spórolnak hátsó sárvédőn
A nagy H is kihagy olyanokat...
Miközbe kibacot hasznos, hogy legalább ne a rúgóstagot dzsuvázzam le
Bááár csupasznál pont nem érdekel ha nincs hasidom, ellenben van 1-2 gusztusos darab.

És milyen színű lessz?
Én matt feketére fújtam.
Fényezett vagy natúr?
Műgyanta cucc?
Mik azok a műanyag törmelékek mellette?
Ma szólt a Jézuska, hogy némi készpénz ellenében átvehetem az ajándékom.
https://www.muziker.hu/kawai-sk-ex
akartam egy ilyet venni, de nincs nekik készleten
pedig a mini karácsonyfánk ezen jól mutatott volna
pont oda kell a pók a fülekbe
A fém tüskékkel az alján 2 perc alatt széttaposnád a gumipókot. Inkább a lemez kivágásakor felhajtható füleket kell rá betervezni, azokat a füleket kifúrva már egész jó felső rögzítési pontokat kapunk. Fent már mehet valami erős gumi heveder szerűség a lábujjak és a sarok felett, úgy már kezd hasznavehető formát ölteni.