Hát idén én is talán 2 alkalommal voltam úgy szabadságon amikor tényleg szórakozás vagy pihenés volt a cél. Mondjuk az is igaz hogy egész évben eddig 12 nap szabit vettem eddig ki azaz átlag Havonta 1 napot.
Nem vagyunk egyformák, nekem egy szabadnapon a saját melóimon jár az eszem, kocsi karbantartás, motorok szerelése, kutyaház fejlesztése, mosok magamra, stb-stb-stb. Sosincs megállás.
Alap, de itt ki van kapcsolva.
Normális reklámok ellen nincs kifogásom, főleg mivel ez adja az oldal bevételét, csak azt rühellem amikor a tényleges tartalom már nem is látszik a sok marhaságtól.
Mondom, ő dolguk, oldják meg. Nekünk erre sem idő, sem energia, sem pénz...Valamint személyesen sem óhajtom egy gazdasági bevándorlónak sem elmagyarázni, hogy ne szólongasd és főleg ne nyúlj a nőmhöz, mert felnyitlak, mint egy konzervet.
csak nekeik annyival könnyebb a helyzetük hogy sunyiba több tízmillió polgárt kizsákmányolnak a "gyarmatokon" aztán belefér gazdaságilag az a pár milla szines egyed
Nem lepődök meg, a német népbe belenevelik már kis korban az életre szóló szégyent a két vh. miatt, jelenleg pedig a világ turbó liberális, "mindentelfogadó" élharcosa lett. Nagy zsákutcába szaladnak, a millió szám érkező hasznavehetetlen segélyért ácsingózó gazdasági bevándorlóról nem is szólva.
Ők tudják, csak ők is oldják meg egyedül, nekünk már van egy komplett lopógép népcsoportunk, akiket el kell tartani, most már nekik is van.
jó dolog ez az adblock
mert kell a reklám az üzemeltetőnek, de amikor 1/4 képernyőn felül csak a semmitmondó hirdetés van akkor elborul az ember agya és feltelepít egy szűrőt
aztán nincs reklám....nincs bevétel..........nincs oldal
mos főz takarít,állatokat etet, füvet nyír, most hogy kapott egy sövényvágót még azt is nyírja
de a rotakapa mögött is jól mutat
Okos ember azért vesz ki szabadságot hogy pihenjen
Ki is vettem egy szabit, itthon feküdni jobb mint dolgozni
Normális reklámok ellen nincs kifogásom, főleg mivel ez adja az oldal bevételét, csak azt rühellem amikor a tényleges tartalom már nem is látszik a sok marhaságtól.
Birkózzanak az integrálásukkal mások.
Ők tudják, csak ők is oldják meg egyedül, nekünk már van egy komplett lopógép népcsoportunk, akiket el kell tartani, most már nekik is van.
mert kell a reklám az üzemeltetőnek, de amikor 1/4 képernyőn felül csak a semmitmondó hirdetés van akkor elborul az ember agya és feltelepít egy szűrőt
aztán nincs reklám....nincs bevétel..........nincs oldal