Nem.
A gyalogosnak elsőbbsége van a zebrán, de le sem léphet rá amíg nem teljesítette a 21. paragrafust.
Ez így logikus és ésszerű, csak a sok pökhendi buzi (most nem rád gondoltam amiért nem voltál ezzel tisztában ) eddig már nem jut el a jogai ismeretében.
Ok, ezt is értem, akkor pontosabban kérdezek, a nadrágon kívül van még valami rajtad? ....amúgy még nem láttam tűzoltó nadrágot, illetve filmben igen, de ott csak sejthettem, hogy milyen vastag.
lehet a rallyra edz
régen amikor jártunk azért volt pár necces elugrás..... azért amikor száguld feléd 100+al volt aki centikre állt tőle
bár én nem értetettem sosem ennek mi a lényege, de sokan csinálták
Na meg asszon mondta hogy ismeri a csókát mindig így lép le az útra...remélem egy olyan autó üti el amiben van kamera, hogy a sofőrt nehogy megbüntessék.
Szoktál motorozni abban az 1 nadrágban hóba, esőben mínuszokban? Esetleg ónos eső és hasonlók is vannak? No meg az a nadrág vajon a szabvány áttetsző, vékony 70-es évekbeli postásnadrág? Amennyiben az és a leírt körülmények között használod akkor nem vagy fázós fajta.
A gyalogátkelőhely nem írja felül? Illetve nem hárítja automatikusan a gkv vezetőre a felelősséget amennyiben az nem úgy közelítette meg az átkelőhelyet, hogy bármilyen helyzetben is, de meg tudjon állni?
Nincs gondom többnyire a gyalogokkal a város ellenére. Figyelek a zebránál, és meglehetősen udvarias szoktam lenni, HA látszik hogy át akar kelni.
De itt nincs közvilágítás, zebra nem látszik, és takarásból ugrott elém rossz látási és útviszonyok között féktávon belül. De még ez sem baszta volna fel az agyam, csak amikor csúszó kerékkel megyek felé és rám sem bagózik, az elsőbbsége biztos tudatában, elkezdek dudálni hogy szétrebbenjen, erre elkezd nekem mutogatni ahelyett hogy az életét mentené a buzija.
Ha félreugrik akkor még bocsánatot is kértem volna tőle reflexből, de ebben a szituban lelőttem volna ha van fegyverem, annak ellenére hogy megmentettem az életét az arrogáns pöcsnek.
Nagyobb hidegekben 3 nadrág volt rajtam és a térdnél a rétegek közé nylon zacskókat tettem szél és vízfogónak. Az állandó fázás a mindennapok tartozéka volt, szóba sem jött soha mert hát mindenki fázott.
haver faterja rendőr volt, varratott magának birkabőrnadrágot olyat hogy szőrrel befelé
azt mondta abban nem fázott
mondjuk a scvarble minimálisan szélvédett volt
Motoros postásként az akkori kőmerev műanyag felső volt, azon kívül csak a vékony vászon postásgatya oszt jónapot, mást nem adtak télire a hóesés esetére illetve volt még a legjobb ami tényleg jó volt bár vékony, egy velúr motoros kesztyű, jól nézett ki meg minden, de ha leköpték átázott és tényleg nem volt más a mínuszokban.
A gyalogosnak elsőbbsége van a zebrán, de le sem léphet rá amíg nem teljesítette a 21. paragrafust.
Ez így logikus és ésszerű, csak a sok pökhendi buzi (most nem rád gondoltam amiért nem voltál ezzel tisztában ) eddig már nem jut el a jogai ismeretében.
régen amikor jártunk azért volt pár necces elugrás..... azért amikor száguld feléd 100+al volt aki centikre állt tőle
bár én nem értetettem sosem ennek mi a lényege, de sokan csinálták
Kiakaszto mindkét Honda.
De itt nincs közvilágítás, zebra nem látszik, és takarásból ugrott elém rossz látási és útviszonyok között féktávon belül. De még ez sem baszta volna fel az agyam, csak amikor csúszó kerékkel megyek felé és rám sem bagózik, az elsőbbsége biztos tudatában, elkezdek dudálni hogy szétrebbenjen, erre elkezd nekem mutogatni ahelyett hogy az életét mentené a buzija.
Ha félreugrik akkor még bocsánatot is kértem volna tőle reflexből, de ebben a szituban lelőttem volna ha van fegyverem, annak ellenére hogy megmentettem az életét az arrogáns pöcsnek.
azt mondta abban nem fázott
mondjuk a scvarble minimálisan szélvédett volt