Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csórikám!
Mondjuk nálatok az az utca valami félelmetes, főleg esőben...
Meg má' ivott is....
Ember gyalog folytatta tovább , azt mondta csípőprotézise van , jobb a békesség !
egszer a gyerekkel is verettünk egyet a yamaha joggal hóesésben
akkora volt még akkor a gyerek hogy állva elfért az ülés előtt
gondoltam mi baj lehet vagyok 120 kiló a jog meg lehet 40 simán megtartom ha csúszik
az első 100 méter után már a földön hemperegtünk
volt egy régebbi jégborda aztán azon elcsúszott az eleje
aztán haza kullogtunk és néztük bánatosan az ablakból a hóesést
Mondtam neki , ilyen keményen űzi , azért egy sisak sokat segítene a perec utáni állapoton !
Most segítettem fel egy elektromos bicóval bemutatott pirulett után egy Jóembert az utcánkban , ami egyébként tükör jég ! Egy dupla Rittberger után a földbe csapódott ! Nem volt őszinte a mosolya !
Mert mindig csak a száguldozáson töröd a fejedet !
Itt Badacsonyban süt, de közben meg tombol az északi szél! A hőmérséklet 2,6 C !
Az "AccuWeather" szerint meg süt a nap!
Már pörgött ment vón haza mint állat, baszattam is nek 40-el!
amúgy baszki észrevetted már hogy a hátsó kerekedben nincsenek meg a küllők? illő lenne pótolni
ilyen figyelmetlen embernek hogy lehet motorja??
akkor potyog
igazándiból nem szokott zavarni, de tegnap leástuk a kábeleket, motor a helyén már csak az infra sorompó egyik felét kellene feltenni és nekiülni a programozásnak erre meg esik-potyog-hullik ez a dög
meg itt-ott kihézagoloni a lécet mert a lakatosok nem képesek egy 3,5 méters kaput egyenesen meghegeszteni
A hó az hullik. Az eső esik!
a rák enné ki a szemét ennek a hóesésnek
havernál kellene bekötni a kapunyitót aztán szakad a hó
Èn nem spórolok azt asszony műveli, az az ő bobbija.
akkor mire spórolsz ? a punci bmw kocsira?
én kemény vagyok mint a vídia, de akkor se járok melóba motorral, én csak hobbiból fagyasztom meg a tökeim, persze ha kedvet érzek hozzá
Fèk ès kuplungfolyadèk csere lesz + szelepekre ráles majd Gergő kell e lapkázni oszt ennyi. Olajat meg szűrőket majd februárban lecserèlem èn.
Tènyleg basszus motoros mese!
Ez gechi jó volt te ki buzika!

Nyenyőce és Trágyapumpa
Ez pont úgy hangzik mint valami kisgyerekeknek szóló mese címe
Milyen szar már hogy egész télen evvel a szarral kell járnod hogy utána nyáron a dukáttihoz meg tudd venni az alkatrészeket
Azèrt ketten mèg eljárunk melóba nyenyőce & trágyapumpa!
Ne hiányold őket, alig fog eltelni pár hónap, és lesz annyi, belőlük hogy sokallni is fogod .