Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam ma 3 legyet
havernak műtöttünk egy kis villanyt és ahol jön fel a földkábel abban a dobozkában hédereltek némileg dermedt állapotban
Nem teszem.
Szólok Moúnikááának...
Ma itt Badacsonyban remek napos idő volt, elmentem megtankolni a gépet, és azt hiszem, hogy most hosszú ideig nem fog mozogni !
Jó egészséget Nektek Motorosok !
Ne tedd.
Lehet én csak paraszt vagyok, de hiába magyarázom a disznónak a zsebórát, az csak röfög tovább.
Ha ennyire makacsul nem akarod érteni a közlésemet, minek közöljek bármit veled?
Mondja a Béla neje.
Csacsogsz?
Te kis buzi ribanc
Utóbbi jelentése: időben az utóbbi, későbbi. Amit később írtam le. És az mi?

Ha nem így van, akkor nem így van baszok rá
Kiváncsi semmire,csak csacsogok. Kielégítem a vágyad a fórumos interakcióra.
Mer a neten kívüli világ neked nem elég. .
Pláne hogy egészségből kettő is van.
Bár fingom nincs hogy lehet abból kettő valakinek.
Nőből vagy motorból még csak-csak,
Nem tudom mire vagy kíváncsi. Nő, egészség, motor van. Utóbbiból kettő is. A többit meg leszarom.
Persze. Meg amúgy is csak megsaccoltam egy árat. Mert kósza gondolatomban sincs hogy eladjam mert imádom. Amúgy használtatón direkt megnéztem 850.000 és 1.300.000 Között vannak az eladóak. Szóval ha nagyon szabadulnék és belőném a legolcsóbb alá pont arra a 800.000-el lenne reális amit betippeltem. De tényleg nem érdekel mert nem adom el :-D
A gond hogy amikor eladod a lőtéri kutyát nem érdekli mennyi pénz az extra.
Levi nem mintha vitatkozni akarnék de ha figyelmesen olvasol akkor látod hogy ha tetemes cicomá menne rá a malacra akkor esetleg lehetne 1 misi most olyan 800 körülire tippelném. Cicoma alatt egy újrafényezést és hasonló húzósabb extrákat értek nem csak egy sima lecsutakolást.
Na hallod,idén belehúztam a melóba,megint jobb lesz mint tavaly.Pedig az se volt piskóta.
Nálad minden rendben?
A béla is szeret?
Tudom neked ismeretlen, de az embereknek a neten kívül is van élete
Ha akarod én szívesen elküldlek a picsaba.
Amúgy a kis hondamon rendben?
Picit aggódtam hogy nem vagy,de látom imádság ide járni.
Ebben az a szép, hogy még én sem kellek ahhoz hogy elkezdődjön az elmészapicsába
Ami

Az ember venni minél olcsóbban, eladni minél dragabb akar.
Dobálóztok ám az árakkal

Cefi ne haragudj de irralisan magas a 980. Ott a Dávid pc41gye, 1,1M és nem akarják vinni. Persze majd tavasszal beindul de akkor is drága. Szerintem max 800at ér egy pc36.
Na meg 1M az x11gyért... ugyan
Tényleg nem akarok senkit megsérteni mert mindenkinek a sajátja a legjobb de azért na.
Akkor én mondjam azt hogy az enyém siman ér 2,5-et? Mert Akra, bukócső, haspáncél, zselés+gyári ülés, túra+gyári plexi, kiegeszitő lámpák...
A Zolinak a haromhengeres szara meg talán 3,5M újként.
Te hallod, femegyek a facebookra, Passat b5 adok-veszek, egy nap felkerül legalább 5bontott autó. Azokkal mi a tököm van ? Ne vegyem meg az alkatrészt mert nem adnak számlát ?
Egyszer ezért még kapol ám. Majd jól beárullak az öcsikémnek úgy is ott lakik felétek aztán majd jól kapol nagypapi. Vigyázzá rosszarcú csávó nem kicsit ellenben nagyon
BKing-ben gondolkodtam meg én az MT01-ben. Bár az valószínűleg a fogtömésem is kirázná. De nem szabad ezt fennhangon kijelenteni mert a nagy Hondások összevernek használaton kívüli villáskulccsal.

Ez de bunkó volt