Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De genya vagyol
Áhhh nemm ,ezek csak a magamfajta puhapöcsöknek tartanak fent bicikliket
Mit nevezünk motornak? A te elképzeléseid szerint...
Motor nem is volt?
Vagy egy debella trágyapumpát!
Neked nem tudnék mást elképzelni a malac helyett, max BKing , esetleg egy MT10, az mt01-en furcsán néznél ki , már érted hogy érted
Ha elmennek hozzád megveszik!
Nem tűnik különben irreálisnak. Nem mondom hogy nincs olcsóbb. De az állapot sokat mondó. Hogy én ennyit kérhessek a malacért ahhoz elég sokat kéne cicomáznom rajta. Mert itt ott meg van kopva már szerencsétlen. Mondjuk a nagy blokk véget egy rendes átfogó cicoma után talán 7 karakteres számot is akaszthatnék rá de most olyan 800 lehet a reális ár az enyémért. De nem akasztok rá táblát mert még pár szép helyre szeretném hogy elvigyen előtte.
Majd megszakértik azt eldől, h vissza megy a hahu-ra vagy semm
9-be add el szerintem. Nem fog kelleni az ezredes után azt csak viszi a pènzt...
A többség sokalná, meg persze mindenki minél többet szeretne a motorjáért...
Nem vagyok én szívbajos 980e, (ennyiért már persze aki akar az már busát, vagy újjabb tipust is nézhet) az hogy mi az a minimum ár amiért vihetik, azt ha nem haragszol már nem írom le
Különösebben az se zavarna ha még marad következő szezonban
Csak belezugtam egy tipusba és, míg élek addig egy új motort még a seggem alá rakok
De ami késik nem múlik
Èn tudom.
Jó van akkor volt ott motor is.
Cefi csak a kíváncsiság dolgozik bennem. de mennyire tartod a darázst? Nem akarom megvenni de láttam már a motort és tudom milyen állapotban van de kíváncsi vagyok az árra.
Látatlanba mondtak egy árat, én jól kinevettem őket
Mivel egy köpésre vannak tőlem, mondták ha igazak az állitásaim, miszerint 1-2 karcon kivül nem tudnak belekötni (12éves motornál ne csodálkozzunk)
Akkor házhoz jönnének és átnéznék... hát ha akarják jöhetnek és akkor ajánlanak egy pontos árat!
Mert a faxom adja oda nekik 850-ért és másnap meg egy gurigát kérnének érte.... (az ár egy hasraütés volt)
Bármi ami a valóságnak megfelelne csupán a véletlen műve
Átnézni?
Akkor nem reménytelen árat mondtak.
Yamaha, honda, kawasaki, ktm nincs a kinálatukban, csak ha használt beszámítót motor... de ezeken kivül minden van!
Kedden jönnek átnézni a darazsat...
Ha nagyon akartam volna, akkor mai napra megkaptam volna a tesztmotort, hogy ízlelgessem
De a faxom se motorzna 3fokban
Ha a tesztmotort venném, akkor keddre már le lenne papirozva, ha nem akkor a raktári készletből (még dobozba vannak) 2hét a forgalomba helyezés
Deee nem kapkodok!!!! Januárban talán már ithon is kapható az új szín kombó... csak azért h mellette rejszoljak tavaszig, nem látom értelmét mostanság elhozni...
Már ha tényleg leváltom a darazsat!!
Most kidobni nem kevés pénz, úgy hogy jövőre saját lakás projekt is megy.... még nagyon nagyon vacilálok, de több helyről probálok akcsiosabb árakat beszerezni....
Azért egy kobemarha steak nem lenne rossz.
Jobb mintha kobe marha lenne. Bár az se olcsó.
Náluk mindent lehet kapni?
Alakulnak a dolgok az új vassal? Mikorra lesz meg?
És mit dumáltatok?
Ez már nekem is eszembe jutott,csak ne a kobesteel-től legyen az alapanyag.
Hááát közel a motoros menyország
Suzuki Gyulai
Egy kis eszmecsrén voltam náluk
Ezek még csak a használt és a teszt motorjaik voltak!
Az új gépeket nem fényképeztem, mert abból albomot fakasztottam volna
Volt duki multistrada, bömi s, gs, f, k sorozat, aprilia rsv, tuono, factory, busa, uj gsxr, gsxs, harley, buel, mv augusta stb stb...
egy nagyon kedves cimborámnak van egy ilyen GSX-S 1000-ese fekete-feketében. Ide évi. Nagyon patent kis masina :-D
Jut eszembe
nyomtatni nem lehetett volna egy új elejét?

Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni!!!!!!