Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen hely ez ahol ennyi fajta motor van egy rakáson?
Gondolom nem a motoros menyországból írogatsz még.
Az picit komplikáltabb.Így meghagyom a profikra.A kasznis megoldja.
Ezzel az erővel már ki is cserélhettétek volna azt a vasdarabot az autón.
Kurvasokmindent írtam de utána kitöröltem.Felesleges.
Olyan vagy mint az ecceri parasztember mikor látta a zsiráfot.És kijelentette hogy ilyen állat nincs.
Szóval mindenben igazad van.
A bontó olyan árban adja a cuccot mint a csergő zsírpapírban.
Ezért is hiányzott minden jazz eleje egy hét után mert az új gyári pont annyiba kerül.
Én is azért vettem újat.
Jahh és egészségetekre
Napot motorosok
Mai nyál csorgatás is meg volt
Én is tényeken alapuló dolgokat írtam, arra azt írtad téged az ilyesmi nem érdekel.
-Leírtam a bontók drágák mert sok az adminisztráció. EZEK TÉNYEK és NEM CÁFOLTAD csak jöttél valami olyannal hogy te számlára vetted.
-Leírtam hogy régen bementem egy szerszámmal, kiszereltem nekem szükséges dolgokat, és kilóra kifizettem EZEK IS TÉNYEK, te simán azt mondtad hazudok, nem cáfoltad, hogy is tudnád, mivel nem voltál ott, de ez akkoriban nem volt egyedi, a környéken az összes bontó így ment.
-Leírtam hogy mostanában kellet valami a kocsihoz, bementem a bontóban és olyan árat mondtak amit az Opel Csergőnél zsírpapírban ugyan annyiért megkaptam. Még azt is írtam, hogy egy kifutó alkatrész volt, ezért adták olcsón. EZ IS TÉNY, te meg megint le hazugoztál, és jössz azzal hogy neked fele annyiba volt, ezért hülye vagyok.
-Elbeszélsz mellettem, nem akarsz semmit felfogni kiforgatod minden szavam és én vagyok az agresszív kismalac?

Szállj, magadba és gondold végig a fenti listát újra, hogy te akkor minek számítasz.
Vissza is olvashatsz.
Aha,tényeken alapuló cáfolat egy beírásra hogy nem igaz.
Ja.Nem vagy te helikopter?
Utána meg agresszív kismalacot játszol.
Badacsonyban reggel óta "süt" a Nap. Ráadásul még szélcsend is van . Tiszta strandidő lenne , ha most lenne június!
Kiforgatod a szavaim, mellédumálsz már megint.
Elmészteapicsába, engem nem érdekelsz.
Azt hogy nem ugyanannyibqa kerl,felébe,minimum,vagy egyharmadába mint az új gyári.
És hogy nem kell semmit vevőként maceráznom.Ami miatt vegyem az újat.
Gyakorlatilag mindent.
Hogy te valami hülye "mindentbetartó" cégnél vásárolsz az a te dolgod.
És engedtessék már meg hogy ne a te fórumbeírásodat vegyem alapul.
Pont mint amikor két email után elküldték a Kia szervíztörténetét.
Azt is állítottad váltig hogy nincs ilyen.Pedig van.
Mit cáfolsz, a saját tapasztalatomon? Ott voltál? Nem! Akkor?
Igen.
Ez a Jazz darabja?
Baszki te tényleg tekered összevissza.Alaptézis:

"[#5403165] 2017. 11. 30. 20:30
KériLaci
Ja, régen a bontó kilóra adta, vittem a szerszámot azt kibontottam magamnak.
Most meg úgy adják mintha új lenne. Elmentem a márkaszervizbe és megvettem a zsírpapírost ugyan annyiért, mert ők meg szórják ki az öreg szarok alkatrészeit, hogy ne foglalja a helyet a polcon. "
Ez a cucc KB feleannyi volt.Ami még mindig drága de nem annyi mint a gyári zsírpapírból.Tehát alaptézistézis megcáfolva.
És baszod a kocsi volt angliából nem a cucc,az innen volt.Te tényleg nehéz vagy néha.
Állítasz valamit aminek a saját tapasuztalatom elentmond minden téren.De váltig ragaszkodsz hozzá.
Magyarországról beszélünk. Anglia még mindig bontó paradicsom. Leginkább onnan szoktam én is rendelni ilyeneket.
Arról volt szó, hogy miért drága mostanában a bontóból venni az alkatrészt, nem az hogy neked milyen nehéz a felfogásod.
Szóval ha nem érdekel akkor meg mit dumálsz bele
Nem lopott,angol.
Hát ha sok ilyen roncsot felhalmoz, akkor még a végén a TEK is meglátogatja.
Pár éve volt csomó ilyen a hírekben. Azóta meg vas fegyelem van a maradék bontókban, vagy neten rendeli az ember kéz alatt számla nélkül.
Bementem,levágták ezt,a kocsiról.ott helyben.Nem ezt kellett volna csak a kiszrmrlt szarra volt hrgesztvr.Fizettem,kaptam számlát.Pont.A tobbi nem érdekel.Pont.
Természetesen jó magyarosan a bontós maffia ellent találták ki, de az átlag embert baszogatják ezzel.
Persze azért megvan most is a mód. A lopott kocsik nagy része nem is az, csak a tulajjal egyetértésben szétbontják, kiárusítják apránként a neten, majd bejelenti hogy ellopták, mert akkor nem kell fizetni a forgalomból kivonásért...túl sokat.
Ha véremet akarod szívni akkor ne ilyen faszsággal bosszants, hanem találj ki valami frappánsabbat.

Te bementél. levették a polcról az alkatrészt, és eladták neked számlával.
Én meg arról beszélek amíg odáig eljut, hogy felkerülhessen a polcra.
Régen volt egy telked a város szélén ami nem ért semmit, nyitottál egy roncstelepet. Szaré hugyé felvásároltad a lepukkant kocsikat, és néha csináltál számlát is hogy az APEH megnyugodjon. Sok dolog nem volt vele, mert jött a vevő és kiszedte magának a roncsokból ami kellet, de ha többet akartál keresni akkor szép komótosan az értékesebb alkatrészeket kiszedte a kereskedő.
Most be sem lehet menni egy ilyen telepre. Mindenféle környezetvédelmi meg regsztráció, meg faszom tudja mi van minden alkatrészre.
De így van ez minden hulladék teleppel. Itt volt egy jó hely, ahova leszerelt ipari gépeket rakták le, azokat lehetett hiénázni és vasárban megvenni, az új törvény miatt már csak lerakni lehet, ott rohadnak le a méregdrága automaták és szerszámgépek.
Akkor nagyon örülök hogy nem ilyet vettem mert kurvára idegesítő
Meg az is hogy a funkciók se cserélhetőek
az biztos hogy vízpumpát a múltkor a malachoz bontóból rendeltem. A Hondától valami 50.000 lett volna míg a Sugótól. Asszem póstával együtt fizettem 10.000-et de küldte hozzá a csöveket meg minden egyben. Gondolom nem volt kedvük szarakodni vele tovább. Szívó nyomó oldali cső is rajta volt de még a rögzítő csavarok is. Azóta is vígan működik. még én is pikk-pakk kicseréltem.
Én ezt a bontós történetet nem feltétlenül értem. Bár a szomszédom jegyzett szerelő de ő pl simán kikapta a döglött blokkos Peugeotból a gyári motort vett egy azonos motorkódú Citroent és bevágta a blokkot a peugeotba majd elvitte műszakizni. Írt valami papírt hogy változott a motoroszám. Meg asszem elvitte bontóba ledni a régi blokkot amiről kapott valami papírt aztán simán megcsinálták a műszakit. Kellett egy új forgalmi meg egy új törzykönyv és simán megcsinálta szereléssel együtt kb 2 nap alatt.