Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit csinálsz a farkával??! levágod ?
Szegény ostobább mint hittem...
A lehetőség adott. De most ő nem tud elmenni hozzád. Azaz el tud ha visszarakom azt az elemet amit leszedtem. De már a farokidom is a konyhapultra van felakasztva. Szóval bomlik erősen.
meg a borda
gyümilevi kötekedik? adj neki gyümölcsöt
Na hát ebbe nagyon beletaláltam
A régiről+már lekopott a szín....
Nagy poént tudtál ma összehozni. Gratulálok levike
Vát két értelmes mondatig most sem jutottál
Majd legközelebb.
Mivan Janó, kidobott a nőd aztán most itt csajozol ?
Szerintem nem viccelsz...
kék hiányom van, most az új vibrátorom is kék színű viccelek
Halkan megjegyzem hogy átjön ez az új HONDA KÉK szín :-D
Én mondjuk díjaznám ha nem mutatnád be ezt a bizonyos gyakorlatsort még egyszer
Jajj azt a buszost láttam valami MÉM-en. Összekeverték a BUSZ feliratot és BUZS lett belőle. Az is EPIC
legyúrtam egy egész gyakorlatsort
van vmi zebrás hír, meg buszos, hogy feliratot elbaszták meg zebraköveket össze - vissza pakolták , csoda hogy még a led-es motorom nincs köztük ( ha bár ki tudja) lehet majd a mikulás- karácsonyi díszítés
Első azaz nem mert a második kurzusom meg volt. Nekem ennyi tanulás elég is volt belőle.
Esni is tudni kell. Ahhoz meg gyakorolni kell
Így volt. Bár azt nem díjaztam hogy a mögöttem jövő kocsijának az első kereke nyekegett a hátam mögött mikor fékezett majd mikor hátra néztem én úgy éreztem hogy centikra volt a fejemtől. Amúgy biztos volt az 1,5-2 méter csak akkor ott nagyon közelinek tűnt.
De ami amúgy szerintem EPIC. az 1:48-nál amikor a 20 éve motorozó zyeni beszél akkor a kishíreknél szerepel a "lábbal taposta meg, úgy kátyúzott" felirat. Na ne félj erről nembeszéltek csak tuti annyit hogy a pénz hiány meg a minden és semmire nincs pénz és mindenki sajnálja őket. Ez biztos.
akkor izgalmas, mikor egymást üldözitek az aszfalton csúszva de jobb, ha te üldözöd a motort
Amúgy a hatalmas bukás is nagyon tetszik. olyan nagyot bukott hogy a motor kő kemény 1,5 méterrel jutott távolabb mint a zsoké. Mikor én Törökbálinton olyan 20-25-el elcsúsztam akkor is a malac az oldalán olyan 2-3 lépés távolságig jutott. Pedig tudom hogy kb mentem max 25-el.
Őszintén. Ha kidobom az egykerekezést a képből én hazafelé nagyon is sokat megyek a szembe sávba ha épp üres az út. Mert olyan szar a hazavezető út hogy azon az oldalon nem esik ki a fogtömésem a sajátomon meg igen. De mondom alapjaiban elfogadom. Tényleg nem utcára való. Ki kell menni elhagyott vasúti rakodókra. Erdei aszfaltos utakra. Versenypályára. Vagy bármi elhagyatott helyre. És ott halyrá. És ha már zsigeri szinten megy. Akkor közúton is fel lehet venni helyenként kerékre ahol tényleg nem zavar senkit.
jó, abban egyetértek velük, ne a szembe sávban menjünk már... csak mert poén ...