Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is bántásnak vettem még ha annak is tűnt a reakcióm. Az abroncs dologban igazat adok neked. Nem normális hogy használtat vásárolgattam idén. Ki is számoltam hogy igazából kb ugyan ott voltam mintha újat vennék. Hiszen 4 hátsó fogyott idén azaz kb 4*16.000 Ft tehát 64.000 Ft plusz alkalmankénti abroncs csere darabja 3000 azaz még 12.000 tehát 76.000 Ft. Ha nagyon túlgondolom ez idő alatt két újat ettem volna meg. ami mondjuk Power 3-ból szereléssel együtt kb 40.000 / darab tehát újból 80.000 lett volna a hátsó abroncs. spóroltam kerek 4.000 Ft-t így.
Tehát semmi értelme nem volt az egésznek. ellenben havonta rohangálhattaqm gumiért és állandóan nézegethettem mikor jelenik meg a szövet a hátsón. Hülyeségvolt az egész úgy hogy van.
Mondjuk 3000 km-en nincs is mit költeni rá, egy 15 ezres olajcsere 3-5 évente jön össze kb, igaz, hogy minden tavasszal illene, de az még nem vészes.
kell rá gumi, biztosítás, súlyadó, gondolom ablakmosót is teszel bele, olajat is cserélsz (egy-két) évente
azért nem visz, mert leszarod :)
Jó, nem kell egy 80 lovas Nexiának előre köszönni tiszteletből, csak egy picit nem annyira bántani.

Amúgy néha elkap a "Ken Block mod" engem is a Thalia-val, akkor szoktam a 2-3 literes kocsikat ledudálni az útról, mert megindultam, mint a tavaszi árvíz.
Mondjuk a Nexia így sem viszi a zsebemből a lóvettát. Mióta meg van a malac a Nexia összesen (3 év alatt) 3.000 km-t ment annak a felét az utóbbi hetekben. Nem használom szinte egyáltalán semmire sem. Most a meló utána járkálás meg a kocsmázások alkalmával ültem bele de egy tank benzint még nem evett meg idén összesen. Mondjuk ez sem használ neki valami túl sokat.
persze, nem kell nyalogatni naponta ,mint egyesek :))) gumival kezdeném, többibe nem kezdek bele, mert nem bántásból írtam :)
Tudod, hogy én vagyok a legnagyobb kosz-berci, ha a járműveimről van szó, én sem mosogatom, meg simogatom őket. De az anno diákmunkás fizetésemből vett Thalia-ra műszakilag úgy vigyázok, hogy 10-12 ezrenként olajcsere és a hideg motorral éppen csak mókolászok vele. Aztán ha bemelegedett, akkor nincs sajnálva, szereti az a fordulatot meg 100 felett érzi jól magát. Nem is kopik el, 130 ezer km-rel annyit eszik, mintha most jött volna le a gyártó sorról, kb. 0 kopás van.

Legalább a bemelegedést várd meg, aztán rúgathatod neki, amit kiszól.

Gondolj bele, ha vigyázol rá, akkor nem megy szarrá és sokkal több pénzed marad a malackára és a motorozásra.
Motor esetében vitatkoznék. Ott a tisztogatás hiánya az ami felírható a számlámra. De a lánc sosem száraz. A fékolaj utolsó cseréjét dátumra tudom. Olaj mindig ellenőrizve van. hűtővíz szintje és állapota is. tehát mechanikailag arra nagyon odafigyelek. Az hogy nem mosom le 2 naponta az meg azért van mert a csillaggarázsban élő járgányomnak úgy érzem felesleges.
van benne vmi :|
Az előbb olvasottak után egy 100-ast sem adnék érte, mondjuk a neten találhatókhoz képest tényleg kissé túlárazottnak találtam amikor hirdetted, akkoriban épp kerestünk valami hasonlót.
"Nem egy motor".... szomorú dolog ez...mindent becsülni kell és értékelni, amije van az embernek , meg tisztelni. Sajnos több mindenben sztem neked ez nincs meg , a motornál sme eléggé; de semmi gond, te ilyen és kész!! :)
Amúgy nem akartam veretni. De kitolatva a térkövön megcsusszant a gumi és azonnal kattant a szoftver. Aztán hajjajj, indián kiáltás és már mentem is. amúgy tényleg le kéne cserélnem az abroncsokat mert nem azért csúszik a kerék mert ilyen bődületesen erős a Nexia hanem azért mert ilyen bődületesen szar az abroncs.
Nem azt mondom hogy feltétlenül szét kell rúgni de nincs nagy becsben tartva. Nem egy motor. Az számomra csak egy tárgy. Nem símogatom meg hordom mosóba meg miegymás. Annyira lényeges hogy elfordítom a kulcsot és működik megy előre fordul és megáll. Többre nincs használva. A Daewoo amúgy sem megy túl sokat mert egy elég szomjas jószág. Ha tehetem inkább a forddal megyek. Amúgy már egy halomszor el akartam adni. De 300.000 Ft-ért senki nem hiszi el hogy egy 20 éves autóban 93.000 Km van (tegnap direkt megnéztem) Szóval marad. Megy amíg megy aztán kész.
De áldjon meg a radai rosseb, hát mikor már bemelegedett a motor egy 5-8 km után, utána már veretheted neki a kapartatást kedvedre, de bazzeg jéghideg motorral kipukkantod valamelyik hajtókart így. Eleve sokat eszik az a koreai csoda, nem hogy még hidegen kikoptatod a dugattyúkat belőle, ombre.

Oké, hogy olcsó volt, oké, hogy nem egy Alfa Romeo, de ha csak egy picit vigyáznál rá, akkor különösebb gond nélkül használhatnád még vagy 15 évig.
körbe kell nézni mert van sokféle
asszonynak valami 2500 a havidíja amiben van duma valamennyi meg párszáz mega net
de mindig túlcsúszik rajta inkább olyan 4-5 között fizet havonta
de a muterját ingyen hívja, sógorékat is
nincs nagy tisztelete. Van még 3 az udvarban- nem bántásból!!! De mi az hogy nincs tisztelete? Attól mert van még x, rugdosni kell, vagy mi?
Amúgy ez a motor elrakáskor így szokott lenni nálam. Hiányzik a tempó és a lerakás utáni az első 2-4 hétben ilyen hülye vagyok. Aztán lejön az igazán szar idő és megnyugszom és kb úgy kezdek közlekedni mint a vemhes csiga. De ilyenkor még normálatlan vagyok.
Hallod Lali. Bírom ugyan ezt az autót de nincs nagy tisztelete. Van még 3 az udvarban. és asszem 4 éve vettem ezt 200.000 Ft-ért. Már minden kapott ez :-D De bírja. Ilyenkor meg imádom hogy úgy csúszik az abroncsom mint az állat.
Jó reggelt a faszom!

Gergő....Gergő bazmeg! Hallod!
Te állatkirály, te elmeháborodott!

Tegnap a Kóborló mellett nem azt integettem, hogy még jobban nyomjad szerencsétlen kocsinak hideg motorral, hanem azt, hogy állj meg és tekerd le azt a csudaszép ablakot, hogy a kis habtestednek és lángelmédnek nagy óvatossággal elmagyarázzam, hogy hiába cseréltél olajat a Nexia-ban, az attól még ugyan úgy nem ken hidegen lófaszt se, ezért a jövőbeni anyagi totálkárt elkerülve méltoztassad szegény kocsinek jéghideg motorral nem üveghangon kinyomni a szemét!

De neeeem, Geri 1-2-ben szabályzáson végig padlózza beindítás után 10 másodperccel, hideg motorral a kocsit az utcában, majd még azt is hallom, hogy a hídon is még rúgja neki.

Ha én vóóóónék a kocsid, rohagggyak meg kipukkantanám az egyik hajtókart a blokk oldalán, csak úgy kedvességből, te jófiúúúú.
De most viccen kívül kérdezem. Egy sima szar előfizetés amivel lehet telefonálni meg akad rajta némi net is de tényleg tök minimális mennyiségű az manapság kb mennyibe kerül ? 4.000 Ft/hó vagy több vagy kevesebb?
nlcafe
+ 2 társkártya,meg a tiéd ennyiért,és fingod sincs róla,hogy ez jó ár,vagy sem....mi,az,amiben biztos vagy?Van olyan?