Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez azért már egy bőven felső kategóriás compact, nem?
Amikor vettem fényképezős, dslr-t akartam de lebeszéltek és igazuk volt, motoron macerás a dslr, obik stb... ezt meg menetközben az utas is tudja kezelni, aztán vagy jó lesz a kép vagy nem. Dsc-hx60
Ennyi èn befe.
Itt? Minden...de nem töltünk fel napi szinten bőrtangás homárokat pitbike-on ülve, van kis különbség. Sőt, egyik nap sem hangzik ez a sárga-fekete k51000, de még a csak a géjesikszer a tökéletes motor duma sincs.
Sok itt az ego-fighter
Pacsi Pocsi
Szerintem össze kéne jönnöd Cicával. Azért egy profi fotós jelentőset lendítene a karrierjén
Nem bántom van ízlèse köchög bimmeres!
Mert most őszintèn mi megy itt falon... nap mint nap...
Na bántsd, ő rendes srác: nem fütyül a víz alatt, és nem eszi meg a kúpcserepet sem.
Te szent ég, visszasírod azt az ostoba szarrágást, amit minden nap műveltek itt?
Na egy bèjjemwèès.
Volt sok jó feltöltèse csak gyenge volt idegállapotra, hogy maga mellett nem bírta a sok bolondot. Bár most nem bánnám ha itt lenne...
Ma a '76-oson több motorossal is találkoztam! Meg holnap is fogok alighanem !
Bolsoje Thanx, tesó!
Na toljad azt a reklámot, had lássuk.
Ha még tudnád, hogy a hajdani profil tükörreflexes gép és optikák helyett ezeket milyen hitvány kis gyösszel lőttem. A régi gép árából lett hajdanán a kis 125-ös csopperem.
Én már láttam, de megint csak
Nem figyeltem én ennyire, de kár lenne kihagyni ezeket a képeket

Clam megvan még, néha megtalál facebookon hogy reklámozzam itt az új oldalát. Nem lopta a képeket, volt ott sok saját fotója,elég jók. Még a troll időszaka előtt.
Na azzal a sráccal mi lehet na már ha srác...
Nem lested mèg èvek óta kukkoljuk!
Á, nem csak lopta, mint clam!
Ezeket most komolyan Te csináltad ?
Baromi jók,főleg a tájképek!
Kakhi jók drusza!
Thanks' !