addig álljál fél lábon. 5 éve amióta Ákos barátom elhunyt nem ittam egy kortyot sem ... na jó ez nem igaz mert idén megittam ilyen almás lófaszból Cider vagy mi a fasz leírni sem tudom. Abból megittam idén nyáron összesen 2-őt.
Én csak a vajúdás idejére akartam bent lenni, de olyan gyorsan történtek a dolgok, hogy a szülésre is bent maradtam. Nem volt semmi trauma, sőt egy csomót nevettünk. A feleségem is! A varrásnál a doki megkérdezte, hogy szűkebbre vegye-e? Az meg szuper érzés volt, mikor megláttam a fiam. Utána a másodiknál már nem volt kérdés a dolgok menete. Az mondjuk rossz volt, hogy láttam a feleségem küzdeni, de nem igazán tudtam mit tenni...
Hát így jártál mi azért eliszogatunk majd ha lepattantál. Megy az nélküled is ha nagyon muszáj Hozd a terveket is aztán gyorsan megrajzoljuk rajta az ideális íveket meg mindent aztán ha nem basszuk el még versenypálya is lehet majd belőle
Geri, ma reggel az értekezleten hozzám vágtak 2 tervet, amivel hétfő hajnalra készen kell lennem, még az is lehet, hogy hétvégén a városban maradok, de a csütörtöki ivászat csak villám piálás lesz. Oda megyünk, megisszuk a mindent is és tipli, olaj, dzsalunk, dobbantunk.
Nekem is lent van már a burkolat és amúgy is cserés a lánckerék meg a lánc szóval ez nálam sem fog kimaradani. Én is amúgy valami spricnis cuccra megyek rá de ez lesz hogy veszek ptróleumot is meg brigót is. mert az ilyen hajtógázas cuccokkal tényleg az a baj hogy pikk pakk elfogy. Ahogy meg magamat ismerem pikk pakk elfújnám az egész flakont (2 deci) aztán bambán nézem hogy történik e a csoda. Aztán meg nem. Míg a brigóból 2 deci után még mindig van 8 sőt én úgy szoktam hogy ilyen olajleengedő tálat dobok a malac alá (Pont befér) abba csepeg a brigó meg az akármi. És onnan ecsettel még vissza lehet kenni újra meg újra. Mondjuk közben ritka szarul néz ki mert a feloldódott dzsuvát újra visszakenem de az már nem tapad vissza hanem újra meg újra lefolyik.
Ne kombinálj már ennyit,a petro a legjobb,levisz mindent,spricnis üvegbe téve könnyebb használni,a spray,féktisztító pillanat alatt elfujod és utána bután állsz a kezdben az üres sprével.
Az igazi szakik leveszik a lánckereket és az ott lévő trutymót is letakarítják.
Cicc. Ne ám megsértődj, de most úgy hagyom a lánckeréknél a dzsuvát ahogy van. Mert a tiéden ami tisztogatva meg nyalogatva van azon lévő spray szennyeződést leviszi amit mondasz de ami a malacon van azt ha meglátja a lánctisztító wd40 akkor sírva szalad vissza a boltba. Persze én vagyok trehány tudom nagyon jól. Csak mondom hogy mivel áll szemben a keresett anyag. Az oldalvasam kb 2-3 hétig szokott birgóban ázni mire azt lehet rá mondani hogy határeset.
1; mire végzek és hazajutok onnan kb még 30 percig van világos annyi idő alatt felöltözni sem tudok
2; nincs kuplungom
Az igazi szakik leveszik a lánckereket és az ott lévő trutymót is letakarítják.