Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggel Pocsi. Unod már az otthon létet ?
De sikerult :D !!!!
Őszintén? Olvastam hogy kint vagytok és erősen ráztam miatta a fejem de nem akartam ezzel kezdeni mert tudom milyen makacs vagy és csak lebaszásnak meg belepofázásnak vetted volna azt meg nem akartam. Tudod milyen vagyok.
Este mikor felvetted a telefont csak pislogtal. Megint mit hoskodom xD a fővárosunk megmentője :D , macskano :D
Khmmmm.....Na szóval, úgy 1992 környékén sikerült a nagycenki krosszpályán egy tulhúzott ugratón eltörni a bokámat, de még 7-8 éve is szoktam motorozgatni a vejkei pályán az akkor 11 éves fiammal együtt. És nem volt az a tempó még 30 se a felvétel alapján, nemhogy 60......
Mondjuk e a tipikus egy az ezerből eset. De amúgy annak hogy meglett erősen örvendezem
Az egészet én találtam ki. Tulaj nem hitte , hogy van rá esély hogy meglegyen :) de akaratos voltam :D hogy de meglesz!!!
én a mai nappra már kikalandoztam magam
Autó lett meg, letettek valoszinuleg parkolni. Felkészültem bármire, ha gond lenne. Havas eső is volt. Rendőrök látták, tudták, felvették. 3-an mentünk motorral, plusz autóban ketten, de utána 1- 1 autó mikor meglett. Volt orom. Meg is unnepeltem a Hungarian egy kis körrel. Nagyon jo ez a teli gumi. Imádom
De az igaz hogy szinte mindenki V blokk hangot akar a sor4-esének mert a hangja nagyon jó. (Tuono is jöhet)
Egyet értek, bár van 1-2 V blokkos paripa ami bejön de az igen ritka. Ilyen az MT-01 vagy Super Duke. De kb ezzel zárult is a lista.
Egyelőre nekem is ez áll a legközelebb a szívemhez
Mint a mesében.... mert meg lett
Legalább volt lincselés, vér, vagy kasza, esetleg addig ütjük míg mozog?????
Vagy csak a kocsi és semmi "idegen"?
Csak a hangja bejövős a V blokk-nak, de maradok a sor4-nél
Olyan kalandosat, mint az én tegnap estém. Ellopták egy barátom autóját. Este motorra pattantam és elindultunk vadászni. Sikerrel.
Mert v blokk :D
De szííípen kiemelted a Vééééét
Táán rád szólt valaki?
Mellesleg reggelt és szerBusz
Reggelt szerVusztok
Legalább megpróbáltad!
Nem csak neked tűnik úgy, így történt: 2-ben mentem végig a pályán, végig 40-60 között. Ez nem krosszmotor, hogy nyelezzem neki ilyen helyen! Ha valaha lettél volna krosszpályán, akkor értenéd, hogy miért!
Kiss Leonidász Hektor? Borítékolt színesfém export importőr pályafutás.
Az ininek jar, O akar Rikardot

De ehhez valami gyereknél súlyosabb fuxx is járna