Őszintén? Olvastam hogy kint vagytok és erősen ráztam miatta a fejem de nem akartam ezzel kezdeni mert tudom milyen makacs vagy és csak lebaszásnak meg belepofázásnak vetted volna azt meg nem akartam. Tudod milyen vagyok.
Khmmmm.....Na szóval, úgy 1992 környékén sikerült a nagycenki krosszpályán egy tulhúzott ugratón eltörni a bokámat, de még 7-8 éve is szoktam motorozgatni a vejkei pályán az akkor 11 éves fiammal együtt. És nem volt az a tempó még 30 se a felvétel alapján, nemhogy 60......
Autó lett meg, letettek valoszinuleg parkolni. Felkészültem bármire, ha gond lenne. Havas eső is volt. Rendőrök látták, tudták, felvették. 3-an mentünk motorral, plusz autóban ketten, de utána 1- 1 autó mikor meglett. Volt orom. Meg is unnepeltem a Hungarian egy kis körrel. Nagyon jo ez a teli gumi. Imádom
Nem csak neked tűnik úgy, így történt: 2-ben mentem végig a pályán, végig 40-60 között. Ez nem krosszmotor, hogy nyelezzem neki ilyen helyen! Ha valaha lettél volna krosszpályán, akkor értenéd, hogy miért!
Legalább volt lincselés, vér, vagy kasza, esetleg addig ütjük míg mozog?????
Vagy csak a kocsi és semmi "idegen"?
Táán rád szólt valaki?
Mellesleg reggelt és szerBusz
http://youtu.be/WNhRKowGQ8Q
De ehhez valami gyereknél súlyosabb fuxx is járna