Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyed meg ha olcsó, hasonló mint az enyém, talán okosabb is. Benyomod az inteligenst és csinálja magától a jó képeket. Ha gyors valamit kell fotozni akkor meg atrakod kezire, blende meg a tokomtudja miket kell allitani de a tekerovel tok egyszeru, a masodpercet nagyon kicsire veszed a masikat meg ugy hogy normalis legyen, ne tul feher ne tul sotet.
Szerintem baromi egyszeru a sonyt kezelni.
Sok szakkönyv van rá :) nem könnyű szakma az sem
Vagy meg kell ismerkedned a fotózás alapjaival, vagy rengeteg képet kell lőni - és csak a jól sikerülteket megosztani, a többit meg törölni a 3,14-csába...
Admin?
Hétvégén még a galériát se bírálják el a robotok.
Akkor nem lesznek fényképek.
Ha jár erre admin Aprilia RS 125 topikba bekerült egy DVD játékos robot spam virussal!
Így jártál, B+ !
WTF?
Így a kategóriákat még értem meg nem vagyok hozzá tök hülye de azt mondani hogy tudom mit állítok és miért a gépen az butasag lenne
Láthatod a képeim között is hogy az én tehetségemhez csak pénzpazarlás lenne a drága gép

De ha a kicsivel is ilyen jókat csináltál akkor azt vigyed magaddal motorozni meg töltsd fel ide hogy legyen egy kis minőség is az oldalon
Aki a propellerest vagy a macskazabáló márkát használ az hulladèk ember. Elhiszem mert ezt kapom nap mint nap. De senkinek nem akarom bebizonyítani az ellenkezőjèt!
I.J.B.
Ohhh,akkor a fotonácik mindig szét fognak kapni.
Még az sem. Azért ha Zolinak is érdektelen lett ez a felület, aki lássuk be, úgy repült minden témára, mint légy a sz@rra és most szinte semmi megnyilatkoztatás..... Akkor?
Nem ismerem, de olyan gép nemigen van, ami - beállítások nélkül - magától, mindig kifogástalan képeket lő. Vagy itt fog hibázni, vagy ott...
Nem rondább mint mi.
A sony rx100 át ismered?vélemény kéne.
Olyan kéne amit kattintok és jó a kép.Nem szarozni beállítással.
Nem esik nehezemre balkèz kettő ujjal behúzni a kuplungot, de azèrt kopp gázon csak bal lábbal vinni a ritmust...
Ne éld bele magad,elég ronda.
A régebbieken is nyomhatod kuplung nélkül, csak érezd a fordulatot ..... ha meg megkotlik a váltó akkor a gyorsváltó árából generál
Látom tudom megy a virtuális ánusz nyalogatás, de a lènyeg a virtuálison van. Fos már az egèsz ami itt van.
Ez konkrétan egy MILC, azaz cserélhető objektíves kompakt (Sony NEX-3N), a DSLR-ek többségével teljesen megegyező, APS-C méretű képérzékelővel. Akkoriban nagyon olcsó volt (90k alatt - objektívvel, táskával együtt), és annyira picike, hogy motorozás közben akár végig a nyakamban lóghat. Négy és fél éve nyúzom, állandóan a tanktáskában hordva, de ez (a tükrösökkel ellentétben) bírja a rázkódást, semmi baja sincs. Idén szeptemberben vettem belőle egy komolyabb változatot is (Sony Alpha a6000), de azt nem fogom be motorozáshoz, mert az már egyáltalán nem volt olcsó (18-105G objektívvel 350 k fölött), sajnálnám véletlenül össze törni.
Kettő bimmert próbáltam mind2ő gyorsváltóval egyik 115 ló boxer másik sor4 160 paci csak indulásnál kellett kuplung Brembo fèkek nagyon szarok voltak, nem putriskodnèk velük.
Bogyót zaklathatod ilyenekkel, mert ügyes a vén f@sz Tényleg
Nem jó embertől kérdezed. Nap mint nap részt vesz ezekben a kultúr beszélgetésekben...