Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmondom őszintén olyan boltra soha ne is gondoltam de abban sem vagyok biztos hogy van e egyáltalán "festékbolt" a környéken. ilyen OBI meg mindent áruló gazdabolt az van.
...
Mondjuk a gazdaboltban van esélye hogy lesz.
Na ma úgy is be kell mennem a városba mert kész van a kulcsmásoló, majd jól megnézem. Kösszi a tippet.
Nincs a festékboltban ?
féktisztítóval meg szerencsére nem gondom mert csak az első sárvédő a farokidom meg a műszerfalam ami műanyag és rajta van a gépen. így azok jó messze vannak a dzsuvás részektől. Bár a segédvázam is tiszta retek így azt is le kéne takarítanom. Bár ahhoz meg úgy is leveszem az idomot hátulról.
Petróleumot nem igazán tudok a környéken beszerezni ez a bajom. Amúgy tudom hogy nagyon jó. De egyszerűen sehol nem kapok. Amúgy a láncnak mindegy azt kukázom szóval. Takarítás van 1000-el aztán ha minden tiszta megy fel az új lánckerék meg a lánc és irány világgá szóval a láncra vigyáznom nem igazán kell.
Fogj egy fogkefét, 1dl petroleum, lesikálst mindent, egy spricnis flakonba brigéciol és porszáraz lesz a gép, ha kell 2x csinálod meg. Nem mondom hogy a láncot is sikáld de én azt is szoktam. A féktisztito van amikor a műanyagot kifehéríti, na meg egy flakon 500-1000ft, amit írtam meg 300.
Városi népek kérdésem van! (Bp) tudom hogy a város szélére rátelepült az agglomeráció azaz összeérnek de kéne némi helyismereti tapasztalat. Érd és Törökbálint az meg van mint a várossal összenőtt település de továbbra is külön település. Viszont van még ilyen település ezen a Dél Budai részen. (Ezeken a részeken keresgélek albi lehetőségeket csak ha tudom a települések nevét könnyebben keresgélek de nekem csak ez a kettő ugrik be)
Hogy ti milyen kis kárörvendő gonoszok vagytok szegény Rikárdóval. És Ekime még raccsol is ez elmondása szerint.
Kiss Dzsimbím
Oksa de ha kérdezik a Lotus-osok hogy mire kell akkor csak annyit mondj hogy képzeljék el a valaha volt legdurvább olaj dzsuvát és szorozzák meg kettővel
Ha megyek haza viszek . Mert ugyis mennem kell a Lotus cleaning új cuccokert is.
Inkább kicsirokkó ha meg réseske akkor vadmálna!
Kiss Dzsézönsztetem
No meg én is erősen elgondolkodtam hogy leveszem a hűtőt az elejéről és kimosom a lamellák közét mert szerintem nekem is akad benne kisebb madár meg lombosodó tölgyfa is. Kimosom a lamellák közét és akkor úgy megy vissza a helyére meg persze megy vissza a borítás is. Mert már kezd zavarni a hiánya. (A megkopott bukógombát is le kéne pingálnom picit mert újat nem veszek, mert ez is csak épp hogy megkopott)
Amúgy nekem is kell vennem pár cuccot. a takarításhoz. féktisztító (Cica szólj a gyáraknak indítsák a szalagokat mert nem csak neked de most nekem is kell 1 vagy 2 flakon ) Meg kell egy picit ütősebb cucc is úgyhogy beszerzek némi brigót is.
Itt én még nem tartok. Én most hűtőfolyadékot vettem (annyit hogy egész évre elég lesz) meg egy pár első helyzetjelzőt mert a bal oldali izzó kirázkódott a helyéről és valószínűleg el is hagytam valahol így most meg olyan féloldalas. visszapakolom meg amúgy is le kell vennem a lámpát mert amúgy egész évben a bal oldali fák tetejét világította a tompított éjjszaka és be kéne végre lőnöm irányba. De most picit derékszíj összehúzás van mert a várható költözés miatt nem árt meg ha van némi tartalék a zsebben ha bármi lenne legyen mihez nyúlni.
'92-ben én még alósként az általánosban verekedtem az udvaron, szóval maximális tiszteletem mellett is csak azt tudom mondani, hogy 2-ben nem csak alapjáraton mentem végig, hanem néhol meghúztam a bajszát - ergo többel kellett menjek, mint 30. Ha ez nem látszik az nem csak a gyorsítás miatt lehet, hanem mert 3 körből vágtam össze ezt a videót, és bevallom nem az egyenes részekre fókuszáltam, hanem azokra a felvételekre, amikor a legkisebb volt a zabszem a seggemben az ugratókon!
Jól teszed. Én vettem nemrég egy ilyen kombót de február előtt nem cserélem le.
Egy részéről már leszedtem. A magasnyomású szépen alászaladt és kb maradék nélkül le is szedte. A maradékhoz meg majd leveszem az idomot aztán szépen meghámozom. Most az első lánckerék takaró burkolatát takarítgatom mert abban meg ujjnyi vastagságban áll a lánckenő spray. De szerencsére jövőre olyan sem lesz mert megy szépen be az olajzó.
Azt jól teszed, mert legutóbb olyan volt mint egy moslékos vödör. Azt a lefosott gagyi fóliát remélem már leszedted az idomokról!
Sajna nem sok minden akad. Ezekre az ínségesebb időkre, csak az hogy kitakarítom a malacot.
Ha van más hobbid is akkor simán kibír6tó ez a pár hónap is.
Hát ilyen hosszú szabi. a 2.0-ás csavaros doboz is le van már téve. Én ennyi idő alatt már biztos agyfaszt kaptam volna. nem tudnék a meló miatt morogni meg motorozni sem. Lehet már valamelyik sarokban lógnék vastag kötélen a gerendáról.
Szia nem unom mért unnám...
Örvendezem, frankón. Aztán nem ám elbízod magad és végül autó keresgélős vállalkozást indítasz