Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dikkkkk.
Kiss Herceg
Rendben, benne vagyok, kommandant Lali ott lesz.
Nem bírtam megnézni.
Na hát én most néztem meg a videót mert egyébkent nam vagyok hajlandó plusz egy nézőnek beállni.
Azt hittem most csináltad a videót, most, sárban meg is érteném hogy nehéz, na de a száraz agyagos talajon azért nem nagy feladat ott végigmotorozni.
Nem csak :))
Te LALI ! Csütörtökre összetrombitálom a gárda egy részét szóval ha addig jársz a kóborba mond hogy Csütörtökön este motoros napot tartunk :-D
Ez csak nekem tűnik úgy, hogy alapjáraton végig gurultál, aztán a videót gyorsítod fel az egyenesekben?
Persze hogy voltam, sajnos eladtam már a motort mire újra elkészült a pálya.
Nem követtem,mi is lesz az Alien Zuram neve?
No para a mostani 2 ujjas résed akkora,lesz amin átfér lazán egy 2 literes pet palack, szóval nem kell aggódni, kisebb nem lesz
Voltál már ott? Azok ám nagyon meredekek! Pláne egy 200kg-os motorral (meg egy 100kg-os motorossal)! Meg túra gumikkal!
azért annyira nem kell hasra esni azokról a lejtőktől...
Ha visszaolvasol, szerintem a te káromkodásod a legkisebb probléma ebben a társaságban
#MotorosVandor - Hülyeséget csináltam: kimentem a Pegasoval a Ligeti krosszpályára. Hiba volt! :D
...ja, és azok a lejtők ám nagyon meredekek!!!

http://youtu.be/yV_Jw26XXlY

Vigyázat, némi káromkodást tartalmaz...
Lehet, hogy egy golya is van odabenn, tokom se tudja Szerintem elfer
O is nadragot hord itthon
Nekem nem volt ekkora bátorságom, de azzal hogy ott voltam éreztem hogy segítek.
Ez a dolog később is visszaköszön, nekem két eleven fiam van, már huszonévesek. A feleségem mindig megbocsájtóbb volt, én inkább szigorú... az anyai szív szerintem az egyik legkomolyabb adaléka a gyereknevelésnek, láttam amikor megszenvedett értük az első pillanatokban, azt is amikor éjszakázott velük ha betegek voltak, ha próbáltam is keményebb lenni ezt azért soha nem felejtettem el, ehhez persze az is kellett hogy én is ott legyek a legnehezebb pillanatokban is. A közös dolgokhoz a nehézségek is hozzátartoznak, nálunk erősebb lett tőle a kapocs.
Akkor el van döntve. Elvégre te hordod otthon a nadrágot, nem?
Azért az orvosok sem hülyék, a történésekhez nem engedik oda, csak a kendő mögül előszedik a gyereket...még az is lehet ez alapján hogy tényleg a gólya hozza, csak etetnek minket a nők hogy sajnáljuk őket
Régóta idézgetem amit Byronnak tulajdonítok, hogy nemes az aki arra büszke, hogy már a nagyapja és a dédapja is lopott.
Semmivel nem rosszabb téma ez mint bármi más...