Na hát én most néztem meg a videót mert egyébkent nam vagyok hajlandó plusz egy nézőnek beállni.
Azt hittem most csináltad a videót, most, sárban meg is érteném hogy nehéz, na de a száraz agyagos talajon azért nem nagy feladat ott végigmotorozni.
Ez a dolog később is visszaköszön, nekem két eleven fiam van, már huszonévesek. A feleségem mindig megbocsájtóbb volt, én inkább szigorú... az anyai szív szerintem az egyik legkomolyabb adaléka a gyereknevelésnek, láttam amikor megszenvedett értük az első pillanatokban, azt is amikor éjszakázott velük ha betegek voltak, ha próbáltam is keményebb lenni ezt azért soha nem felejtettem el, ehhez persze az is kellett hogy én is ott legyek a legnehezebb pillanatokban is. A közös dolgokhoz a nehézségek is hozzátartoznak, nálunk erősebb lett tőle a kapocs.
Azért az orvosok sem hülyék, a történésekhez nem engedik oda, csak a kendő mögül előszedik a gyereket...még az is lehet ez alapján hogy tényleg a gólya hozza, csak etetnek minket a nők hogy sajnáljuk őket
Azt hittem most csináltad a videót, most, sárban meg is érteném hogy nehéz, na de a száraz agyagos talajon azért nem nagy feladat ott végigmotorozni.
...ja, és azok a lejtők ám nagyon meredekek!!!
http://youtu.be/yV_Jw26XXlY
Vigyázat, némi káromkodást tartalmaz...