Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ammsz-el lőttem a kiképzésem, meg PKM géppuskával és Dragunov is járt a kezemben, azokat imádtam.
ja és olyan kellene ami murván is el tud menni
nem ez a fő cél, de románoknál még mindig sok murvás út van a szebb dolgok felé
Pa-63...az mekkora egy retek fos, volt hogy a tár kiesett alul mikor lőttem vele. Meg kb 5 méteren kívülről csak az égtáji irányt tudod vele meghatározni, olyan pontatlan.
Dehogy nehez. Nekem a GS 'nehezebb'. A CBF nagyon kezesbarany.
Én utoljára 65 ezerért tudtam volna AK rendszerű karabélyt venni, elvileg hatástalanítottat, magyarul simán beüzemelhetőt a veterán börzén. Annyira nem olcsó az, inkább szedjél gyógyszert kurvázás után, nekem le ne lődd magad Zoli!
Nehéz, egy SV650 vagy hasonló gép könnyebb.
87-89'-ben voltam katona, nekünk AMD volt. Előbb 5 db 30-as tárat kellett cipeljek hozzá, majd mikor szd. szolg. vez és sorőrmi lettem, akkor már csak 3 db 20-ast. Igaz, cserébe még egy PA-63-as pisztolyt is.
Olyan gépet néznék ami nem nehéz (gondolom ha ekkora akkor nem akar egy 240-260kg-os motorral küzdeni) és, hogy könnyen lehessen a magasságot lejjebb állítani mint pl. a kutyacsontos gépeknél ahol egy cserével elég nagy határok között lehet állítani a magasságot, 2 éve egy állítható eszközzel egy XX-et sikerült egy hasonló magasságú kollégámnak lejjebb vinni és mivel a cucc állítható így bármikor bármilyen magasságra át lehet variálni.
Tartósabb is a kúra.
Láttam felvételt az ilyen pici lőszer hidrodinamikai hatásáról.És az SS109-es hajlamos bukdácsolni a testben.Az azért jó húsdaráló.
Olcsóbb mint a gyógyszer.
annyira nem gáz kinézet.....lehet megtetszik neki
CBF600. Megy is, jon is, allithato az ulesmagassag, van belole millionyi szoval szerintem alkatresz ugyileg se lehet rossz es nincsenek mar horror aron. Ja es kenyelmes is szerintem.
Emlékszik még valaki, hogy hogyan jött szóba a lőfegyveres öngyilkosság és miért is?
a fenét
az egy kis barátságős lőszer, 100 méteren kb 1000j környéke
ez nem tép a hátadra táskányi lyukat
Az is katonai rohamfegyver kategőria.Nem akarsz 6-8 órát takarítani mészárszéket.
nálunk nincs már vagy 25 éve amd....én még lőtem vele 92ben
de a kihajthatós válltámaszú ak is kb akkora. csak ott alulról hajtod ki az amd-nél meg oldalról
akkor már inkább egy .222
Nem AK-val, hanem AMD-vel kell próbálkozni....
Egy rövid csövű AK-t de a simán is simán a szádba tudod forgatni, ha igazán akarod. Páran vadászpuskával is megcsinálták már.
Amúgy ezt most mire is írod?
kérdés

egy haverom elég kicsike ilyen 165 felé maximum
miféle motor lenne jó neki?
de valami rendes motor kellene se csopper, se hasalós sportgép, ja és a kis buzi gs500 se kell
mi van ami túrásabb-kényelmesebb ? amivel messzebb is el lehet menni
korlátlan jogsija van, rutin is van, igaz endúrókkal
Közelre még egy 22-es is jó.
A 7,62×39 és a 7,62x54-es mind olyan hosszú fegyverből lőhető ki hogy macerás szájba venni és elsütni.
Ha megkérsz valakit akkor királyos.
az a kicsi dobtáras cucc?
a kalasnyikovnak ütűsebb lőszere volt