Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már sportmotor a téma !
Ja és én láttam mindent , alulról a nyakig a hasüregben mindent !
Na megkuldtek az uj kartyam. Vegre nem NKH, hanem NFM kerult ra es ez mar jovo evre is jo
Teljes mértékben egyet értek , 2m re voltam szüléskor , üvegajtó választott el , mert császár volt , telefonnal felvettem , 2005 ben ! Semmi negatív érzés nem maradt , pedig nem voltam biztos benne hogy össze is tudják rakni , úgy szétkapták !
Nekem is a Ferjem az egyetlen szemely, akiben 100%-ig megbizok. Orulnek, ha nem egymagam kellene megelnem...
Nem igaz! A miénk nem volt egyszerű szülés, főleg az első, de azzal hogy ott voltam lélekben sokat segítettem a feleségem szerint. Igazából a "munkaterületet" nem is láttam, az a doki dolga volt, semmilyen rossz emlékem nem maradt róla. Az viszont felejthetetlen amikor először egymásra néztek, a pici és az anyukája, örülök hogy láthattam azt a pillanatot, kétszer is.
En is attol felek, hogy ez megbelyegezne sokmindent. Viszont Sogor meg azt mondta, hogy igazabol nem latott semmit, szoval nem volt problema. Nem engednek le a veszelyzonaba, vall folottrol meg nincs olyan kilatas. Direktbe a Zuram se lenne olyan elvetemult, hogy odalessen.
Csak annyira fasz, hogy ram akarja hagyni a dontest kis kocsog...
Én nem voltam bent a fiam születésekor, feleségem örült volna, én nem bánom kicsit se. Szerintem nem kell eröltetni, ha Ő úgy gondolja menjen be, de ha nem akarja hagyni kell.
Ne! A szülést végig nézni egy pasinak olyan, mintha látná leégni a kedvenc kocsmáját! Hagyd, hogy kint várjon, ne lássa mi zajlik odalent, mert viccen kívül megmérgezi a "dolgokat", ha érted mire gondolok.
Be ne tegye a lábát henteshez!
Ezert se tudom, hogy beengedjem e a Zuram. Nem tudom mennyire elne meg traumakent...... Azt mondta, hogy en dontom el....
Nem is kell készülni, megy az magától, csak nem mindig olyan csili-vili a dolog mint gondolná az ember.
Igazi inyenc vagy. Majd oda csomagolják egy nylon zacskóba a pici mellé.
Most inkább pikpakk leveszik a köldökzsinór vért.
Ah, nem keszulok semmire. Nem vagyok hajlando utana olvasni sem. Nem idegesitem magam elore, boven eleg lesz akkor... Tesom is folyton szivatni probal, akkor otthagyom a picsaba.
Ugye e mellé még a végén ott a placenta is. Igaz abból hagymával gyorsba még melegen csinálhatnak egy gyors steaket.
Készüljél valami hasonlóra!
A barnamedve is kint van, de már jönnek utána a bocsok is.....
Aztakurvaistenitbazdmegdeocsmanygusztustalanrohadjmeg
Aranymálna díj
Hatodik Lenin rokona
Ki volt Ív Béla?
Ki az a Levi? És ki a cickafarkam érdekli? Olvasson könyvet vagy írjon. vagy tiltson le
Úbaz+!