Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Múltkor el kezdtem olvasgatni róla. És rájöttem hogy nincs is neki. Ha minden igaz ezeknek a spray-knek van teflon tartalma. Annak viszont nincs oldószere, azt csak levakarni lehet.
Lanctisztito wd40 - es pl
Agyagos, keményre döngölt száraz pályára minek bütykös gumi ? Aki endurozott vagy krosszozott, nem fogja a bokáját lefosni...
A láncsray trutyira lehet hogy tényleg a petro lenne jó. Soha nem próbáltam, de sok helyen hallottam. Amíg használtam effélét én sem találtam meg soha az oldószerét.
Jajja a nagyját azzal szedem le. Amúgy ilyenkor teljesen szét szoktam kapni az egészet. leveszem a dobot a gumi láncvezetőt meg mindent amit csak lehet. Aztán sika mika egész télen. Most az olajzóval talán tovább meg is marad a tisztasága.
a lejtőn, ahol túl is csúsztam, ott így is "bokalefosós" volt a szitu!
Mondjuk TKC70 helyett TKC80 esetében azért ott el tudtam volna fordulni, de attól még a 300kg, az 300kg marad...
Haverom (aki ugratgat a felvételen) 80kg, a motorja (Kawa 250 4T) 99kg. Na, ott már egész más a helyzet. Gyakorlatilag fele akkora tömegről beszélünk!
Majd te is kapsz
Arra vegyél brigéciolt.
Én nem. Rühellem ha egy motor nem egyenletesen jár. Mindig görcsbe rándulok tőle, mert vagy a karbi, vagy a gyújtás beállítás nem jó
Ha már muszáj, akkor 1 hengeres minimum 4-500as sárpumpa
Nálam is ez lesz. Olajzó meg van igaz egyenlőre ilyen manuálisan adagolós de beépített cucc. Beszerelem megkapja a kenést azt kész. De ezt a Spray-t kiszedni egy tortúra. Először mindig ilyen sniccer vékonyságó valamivel vagy egy csavarhúzóval kiszedem a nagyját aztán kezdem a sikálást. Hetekig el vagyok vele mire úgy döntök hogy "Jó most a fasza"
Nekem valami jó fajta wax kéne. Homasitában van 1000 féle, de vagy van benne csiszolóanyag ami a matt fényezésre nem olyan jó, vagy nem írják rá rendesen mi van benne.
Vettem egy olyat amire ráírták, hoyg nincs benne csiszoló anyag, de ez meg annyit ér mint a szenteltvíz, kb, a víznyomok eltávolítására jó, de nem lesz tőle hidrofób a fényezés.
Olyan lötyi kéne mint az autómosókban az a nano polimer nevű parasztvakítás, mert az tényleg jó.
Rendes odavaló motorral jobb lett volna. Rendes bütykös gumival legalább egyenesbe lehetett volna csapatni, de így még az is bokalefosós.
Vegul is megkerdezhetem a Zuram, hogy tud e onnan kilopni egy keveset
Oh gyujtom ossze a neveket, hogy ha kiesik belolem a fel bagi ciganytelep, akkor legalabb a nevekkel ne legyen problematika
Ezért kenem 80W90-el azt könnyű letakarítan, nem olyan ragadós sz...
Én is így vagyok. 2-3 napig még megy a semmit tevés, de utána nem bírok a seggemen megülni, valamit kitalálok magamnak mindig.
Mondjuk már kitaláltam annyit, hogy nem hogy a nyugdíjas éveimre, de még 2 életre elegendő tervem van...aztán ha elfogytak, nyugodtan felakaszthatom magam
Azért azt a motort, összecsukta volna telóval és vázzal együtt ha ugrat egy rendeset.
Ilyen ez a pink élet
Nem tudom milyen a felderítési arány, de ők egész jól megélnek abból hogy kamerával járják a parkolókat és szűrik a lopott rendszámot:
http://www.autovadasz.eu/
Mint a mesében.
Ápropó valakinek nem kallódik egy CAR300 vagy CDR500 rádiója?
Opel gyári cucc.
Kinyiffant a bekapcsológomb,vagyis a hangosítás rész,és nem tudom javítani mert a poti tengely tört el,és nincs olyan ami tudná helyettesíteni.
Menj be a MOL-hoz százhalombattára hátha hozzádvágnak egy hektóval.
Na akkor körbe nézek. Brigóért a Lukinyulba szoktam menni ott tartanak. De majd a "nagyvárosba" megnézem.
Némely benzinkúton is kapni, gazdaboltban stb, nem annyira ritka termék.