Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem most egy Márton nevű kandúrom van, de az elődje a IV. Béla névre hallgatott.

Na tiltalak is a picsába
Jó is lesz ha abba fejezzük, mert Levi megint idegállapotba kerül, hogy második napja csak minket olvashat
Jó asszem sok bodzát raktál a filterbe. Mondtam hogy a levendulával vigyázz. De a bodza is koncentráltan enyhe hallucinogén. nem véletlenül gyógyszer alapanyag.
Pedig én vagyok Simba
Basszus még mindig van belőle. Azt hittem rég elfogyott. De akkor legalább nem valami izesített teát nyomatsz hanem akkor frankón bodzát áztattál.
Te csak a szülinapra koncentrálj! j
Nem, egyértelműen félre beszél....lehet kissé erjedt volt az a bodza tea...vagy nem bodza hanem máktea volt
Asszem elérkezettnek látom a pillanatot hogy feladjam és elkullogjak haza. Viszont bosszúból belövöm a legdurvább zenémet ami csak van otthon és nyélen fog üvölteni had remegjen a ház. A szomszéd vénasszonyt úgy is régen basztam már fel idegiieg és kívánja már az ilyen jellegű törődést.
De fasza mű
október végén bezárt tesám...
Ezt te hoztad baszod . Tavaly
Legjobb!!! Hans Zimmer imádom! Fantasztikus...
Na szomoru, mert az Oroszlankiraly egy alap mese. Gyorsan gyakorold be. A gyerek miatt szukseg lesz ra.
En a Shreket tudom jobban, mint az irok. Anno haverom occse 0-24-ben nalunk volt es napi min 4x kellett megnezni.
"jobb kinn, mint benn"
De te sem vagy benne biztos. Látod. Akkor nem én vagyok az értetlen
Baszki már megint ezek a fura teáid. már mondtam ezerszer a tea csak akkor tea ha színe van Fehér Zöld fekete. Ez van a többi nem te csak valami IZÉÉÉÉ.
Szerintem arra gondolt, hogy a gyereket nem tenné a girosba, de Musztafáról volt szó, nem arról hogy Kebabnak nevezik a gyereket
Ma napig megnézem. Tiszta szex rejtett az egész. Nem véletlenül neztem meg kiskoromban vagy százszor.
Ennek oromere be is rakom, szeretem a zenejet
Látni láttam én si tuti de a tököm jegyzi meg a szereplők nevét. örülök hogy a saját nevem nem felejtem el. Nem hogy egy 20 éves rajzfilm szereplő nevére emlékezzek.
Bodza teát a kétütemű motor indikátor diagramja tanulása mellett . Minden fasza , mint a Mu fasa
Ékezet nélkül meg különösen vicces olyan mint egy elbaszott szuperhős Kal mann
Na a végén kiderül, hogy csak te láttad az Oroszlánkirályt....
én kb 17éves lehettem akkoriban szóval már ciki lett volna ha látom

A szomszedom macskaja Kalman
Jó hogy felhoztam . Latod milyen fasza ?