Jó asszem sok bodzát raktál a filterbe. Mondtam hogy a levendulával vigyázz. De a bodza is koncentráltan enyhe hallucinogén. nem véletlenül gyógyszer alapanyag.
Asszem elérkezettnek látom a pillanatot hogy feladjam és elkullogjak haza. Viszont bosszúból belövöm a legdurvább zenémet ami csak van otthon és nyélen fog üvölteni had remegjen a ház. A szomszéd vénasszonyt úgy is régen basztam már fel idegiieg és kívánja már az ilyen jellegű törődést.
Na szomoru, mert az Oroszlankiraly egy alap mese. Gyorsan gyakorold be. A gyerek miatt szukseg lesz ra.
En a Shreket tudom jobban, mint az irok. Anno haverom occse 0-24-ben nalunk volt es napi min 4x kellett megnezni.
"jobb kinn, mint benn"
Baszki már megint ezek a fura teáid. már mondtam ezerszer a tea csak akkor tea ha színe van Fehér Zöld fekete. Ez van a többi nem te csak valami IZÉÉÉÉ.
Látni láttam én si tuti de a tököm jegyzi meg a szereplők nevét. örülök hogy a saját nevem nem felejtem el. Nem hogy egy 20 éves rajzfilm szereplő nevére emlékezzek.
Na tiltalak is a picsába
En a Shreket tudom jobban, mint az irok. Anno haverom occse 0-24-ben nalunk volt es napi min 4x kellett megnezni.
"jobb kinn, mint benn"
én kb 17éves lehettem akkoriban szóval már ciki lett volna ha látom
A szomszedom macskaja Kalman