Amúgy gőzöm sincs, csak szokásomhoz híven cukkollak a történelem soha nem érdekelt, csak nálunk meg pont az volt, hogy eredetileg Y volt, vannak is még ilyen iratok, aztán változott I-re, a családi fáma szerint Rákóczi idején.
Pedig baszki a horváth rikárdó egész jó név lett volna
Mert simán kaphatná az anyja vezetéknevét is.
De az igazi perverzió unokatesóm gyereke milla mária, unokatesó meg csilla mária... gondolkodtak rajta jó sokat
Nekik anyai ágon vagy 200éve mindenki mária
Hivatalosan tenyleg valami hercegi oldalrol szarmazunk apam reszerol. A teljes nevem Almasky-Horvath lett volna, de mar az oregapam is elhagyta a nevet. Agyfaszt is kaptam majdnem amikor apam felakarta vetetni a csaladdal. Persze, hogy meghosszabb legyen?!
Na igen. Amikor az Ottot beszeltuk, masnap lattam a GKI-s vizsga nevsoraban egy Kiss Ottot de leszarom, nekem tetszik es azert Ottobol sincs tul sok, legalabb is a gyerekek kozott. Az is kicsit elfeledett. Tesomnak volt egy exe, O volt a kedvencem, Otti. 2 m-es allat az is, de valahogy illet meg igy is hozza az Otti
Nagyon sok nevvel kellemetlen emlekem van, szoval sok kizarodik
Amikor meghallottam, hogy tesom Tamara nevet adja a kislanynak, egybol a helyi ribanc jutott eszembe. Es ez mai napig nem valtozott, hiaba mondtak, hogy majd elfelejtem szoval ilyesmi nev nem lehet nalam......
ez mondjuk lehet. Bár azt tudom hogy valamikor 4-5 generációval ezelőtt összeveszett a család és az egyik oldal "I"-re változtatta a nevét annyira összevesztek. Ez csak pár éve derült ki mert ennyi idő alatt teljesen el is idegenedett a két fél. Az biztos hogy az Y-onos meg az I-s végű Velekey-ek mind a rokonaim valahogy.
Jó ne értsd félre semmi bajom nincs a neveddel. Teljes jó EZ. Csak nálunk a családban soha nem volt szokás a 2 keresztnév. legalább 4-5 generációval visszafelé senkinek nem olt dupla keresztneve nálunk.
Amugy lany. De jol kibasztak vele, az egyszer biztos.
Olyan tökös, hogy minden doki es szonografus elmelaz rajta
Mert simán kaphatná az anyja vezetéknevét is.
De az igazi perverzió unokatesóm gyereke milla mária, unokatesó meg csilla mária... gondolkodtak rajta jó sokat
Nekik anyai ágon vagy 200éve mindenki mária
Nagyon sok nevvel kellemetlen emlekem van, szoval sok kizarodik
Amikor meghallottam, hogy tesom Tamara nevet adja a kislanynak, egybol a helyi ribanc jutott eszembe. Es ez mai napig nem valtozott, hiaba mondtak, hogy majd elfelejtem szoval ilyesmi nev nem lehet nalam......