Nagyon szerettem volna, ha Manonak hivhatom, mert a vezeteknevhez is illene: Kiss Mano. 3 evesen milyen atomcuki lett volna mikor bemutatkozik! De ha megno egy 2 m-es 120 kg-s debella allatta, ciki lesz brummogo hangon mondani, hogy "jonapot, Kiss Mano vagyok, a kidoboi allas miatt jottem"
Az Álmoson is gondolkodtam, de csak mert Emese az anyja
En nem is tudok olyan ismerost, aki Albert lenne. Es nem az a tipikus nev, ami utan 20 gyerek is megfordul majd, ha elkialtom magam az ovodaban.
Tesomnal is Vilmos van, az se divat mostansag. De ha tesom nem csap le ra, akkor most nekunk is az lenne, a Zuramnak is tetszett a Vilmos
Jó dolog a laminált cucc. Nálunk is olyan ilyen van csak én sütött feliratos hordó mintájút vettem. Egy helyi kereskedőnél. Nem is volt drága és örült hogy megszabadul tőle mert asszem 2 dobozzal volt neki belőle több mint ami kell de mér ott volt nála évek óta mert senki nem vitte el. Szerintem rohadt jól mutat és így mivel szabadulni akart tőle, perverzül olcsó volt. nekem meg tetszett is meg jó áron is volt szóval ez olyan 1000-1 alkalom volt amikor úgy minden összeállt. A plusz doboz grátisz volt és a fóliáért sem fizettem egy fillért sem csak vigyem.
Én az ilyen ujra divatba jövő történelmi nevekkel vagyok így mint te a Brendonnal. Nekem pl a Huba-tól áll fel a szőr is a hátamon. Szép meg minden de egy ilyen keresztnévvel meg mondjuk egy hozzá nem illő vezetéknévvel el lehet baszni egy gyerek teljes gyerekkorát.
Nekem tetszik. Nálunk a háziorvos (a régebbi) volt Albert. Valamiért nem is a vezetéknevét és a Doktor szót használtuk pedig úgy szokták. Pl Kovács doktor vagy Kiss doktor. Hanem itt a faluban Albert doki-nak volt nevezve. Bírtam nagyon nagy arc volt. kisgyerekként jártam hozzá (akkor elég sok injekciót kaptam 6-8 évesen. De a mai napig emlékszem hogy egy pálcikára rajzolt piros ponttal úgy terelte el a figyelmem és adta be a szurit közben a másik kézzel hogy észre sem vettem. Bírtam. Mai napig itt lakik a faluban és rohadt nagy arc. Igaz nem praktizál de ha szögbe lépsz éjszaka közepén még mindig becsengethetsz hozzá hajnali 2.kor és úgy vágja beléd a tetanuszt zokszó nélkül mint az állat. (Mert vidéki doki akkor is orvos marad ha már nyugdíjas)
Figyelj, semmi baj az Alberttel, a világ egyik leghíresebb fizikusának is ez volt a keresztneve. Még mindig jobb, mint ezek a félkegyelmű divat nevek, mint a Kevin, meg Brendon...
Az egesz hazban ilyen laminalt padlo van. Bauhausban kaphato
Nem akartunk bababutort, mert mi a fasznak. En is utaltam mar akkor is a rozsaszin butorom, amikor 5 evesen lakasbol hazba koltoztunk es anyam azzal rendezte be a szobam. Egeszen 15,5 eves koromig az volt ha erre vigyazunk, 15 evesen se lesz ciki a gyereknek... Es minosegi, legalabb is tesom gyerekeinel is Meblikes butor van es mindegyik rendben van nehany ev utan meg.
A dedapja utan Albert. Mindenki szerint szar, de a Zurammal ugy egyeztunk meg, hogy lanynevet en, fiunevet O valaszt el. Fiu lett nekem se esik a szamra az Albert, de az uzlet az uzlet. A kovetkezonel viszont en fogok Fülöp
Tehát gyors fejszámolással 22 darab 32-es kártya jön ki az árából. azaz 704 Gb. (Most csak ráböktem az első hirdetések egyikére az E-bayen) De onnan pl almás mocskot tuti nem rendelnék míg ha rendelek mondjuk 4 kártyát 16-ért és az egyik szar még akkor is jól jöttem ki.
Hááát dikmán nekem is ammás nokijám van. Mondjuk csak egy sima 4-es 5 gigával de pl telefonálni egész jól lehet azzaaaa is.
Amúgy frankón. Egy új csoda almás nokia van vagy 300E vagy még több Öcsikém anno vett egy almás ultrabookot. Jó áron. Asszem 240 volt (Rendes boltban, nem kéz alatt). Tököm tudja mekkora a háttértára. De ilyen SSD kártyás a háttértár szerintem fél terrás. világ végéig megy akkuról. Filmnézés mellett is vígan elketyeg 5-6 órát egy töltéssel. Kibaszott gyors. Rohadt vékony és nem is nagy felület mert asszem 10,5 colos. Tehát bármilyen hátizsákban elfér. Szóval ha ilyen háttértár kell akkor inkább egy ilyet vinnék magammal mint egy 128Gb-os almás nokiát. (Ami kb ugyan ennyibe kerülhet)
Apam agyfaszt kap a 7+ miatt. Mar rogton az elejen szarakodott neki elvileg a felvetelnel, nem hallottak telo kozben, nem mukodott normalisan az erintokijelzo. Most anyam is szenved, mert a kis HTC-t vegre letette es elkezdte hasznalni az 5s-t, amit legalabb ket eve kapott tesomtol. Szidja, hogy hasznalhatatlan, de O azert, mert nem tudja kezelni az iOs-t
Nyereményként elfogadok egy kört a gülüszemű wartburggal.