Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, de ezt gyártják még töretlen sikerrel
mert gagyi a telód
Nem is értes mi a baj de okoskodj csak
wifi
Látod ezért kellet volna tanulni, hogy ne legyél ennyire befolyásolható, hogy elhidd, hogy csak az iPhone 128 a megoldás neked.
1. Eleve beleraknék egy ekkora kártyát a goproba, ha csak a teló az alternatíva és nem akarom cserélgetni.
2. 4db 64-es kártyám van. Ez dupla annyi mint az iPhone. Persze nem árt ha meg tudsz különböztetni 4 kártyát egymástól, ez komoly feladat
3. Van laptopom, ami elég lapos, hogy hátizsákban mindig bent legyen, igaz csak 256-os SSD-vel, de rá tudom dugni a tetszőleges mobil HDD-t....talán a Apple is gyárt ilyet
4. nem sokkal többért mint a sima HDD, van wifis mobil HDD saját akkuva.
https://www.conrad.hu/hu/memor...
aztán nem veszik el
az aliról ez szerintem kb 300 ft lehet
Jelenleg még a külső stabil tápellátst kell megoldamom a gps-nek.
A wayteq gagyiságát nem akarom.
Valszeg a tanktáska elektromossá alakítása lesz a megoldás.

https://www.ebay.com/itm/EVO-2...
Jah jó lett volna frissítenem az oldalt mielőtt írok és akkor látom hogy ugyan ezt mondtátok előttem is
Kártyáz, én nem fogok. Több cuccal több a baj. Biztos nem fogok kártyákat cserélgetni, csináltam és mindig összekevertem, na meg rakosgatni kell, keresgélni, elhagyom stb.
Én meg bevágok két ilyen kis SD kártya tokot. 5-6.000 Ft-ért veszem a 32 Gigás micorSD-t kerettel tokkal. Van itthon belőle nem egy nem kettő. Aztán egyikben az üres lesz másikban meg a teli. Aztán ha elfogy a hely cserélek kártyát. Se mobil nem kell se laptop se semmi. 3 kártyával meg közel 100 Gigát tárolok. Ha ez nem elég akkor meg pukkadjak meg.
Vagy veszel egy kulso vinyót, nem tudom van e már ssd külsőben. Telefonba be a kártya, átmásolod a külső vinyóra és jóformán végtelen tárhely.
Itthon meg szoktam csinálni, melyik orszagba megyunk, mikor. Azon belul napokra szétszedve és a napokon belul szétszedve fényképező, gopro.
ha van gopro akkro kell mellé venni x számú kártyát és öröm és boldogság
otthon meg át lehet másolni gépre
kb semmi értelme a nyaralás során avval baszakodni hogy a gopro-ról átmásolni a telefonra, utána meg onnét a gépre.....
sőt még ha több kártya van akkor azt is lehet hogy ez az onboard kártya ez a sátálós ez meg a vízalatti stb aztán nem kell otthon a 14436 felvétel közül kisakkozni hogy mit is akarunk
nekem még van egy kb 80 gb mappám amiben a 3 évvel ezelőtti felvételek vannak ömlesztve de eddig még nem volt idegem kiválogatni
Ahha,marad a sok kártya.
Letöltöd az appot, wifin csatlakozik a telefonod a goprohoz és át tudod másolni, nézegetni, minden. Képeket így szoktam átmásolni, fényképezőről is, mert a telefonról tudom is nyomatni az instagramra
Na várjál, kizártnak tartom hogy a gopro meg tudja hajtani a külső vinyót és hogy át tudom egyenesen a goprorol másolni a vinyóra.
Úgy mint a zsiráfot a hűtőbe?
Kábellel vagy belegyömöszölöm az SD kártyát a telefonba?
egyszerűen parancssorból
copy gopro\all ájfón6
hát ilyen egyszerű
a gopróba kell dugdosni......... nem a buta ájfónba
Alkalmazással, át tudod másolni.
Nem tudom hova dugjam a kartyat az iphone-ban
Van egyébként, eddig így működött de kevesebb kacatott kell vinnem ha a telefonra rá fér.
Hogy tolod át közvetlen a telefonra goproról?
azt akartam anno én is, havernak van aztán a tomtom térképpel nagyon tuti
most megnézem már android let a wayteq gps is, akkor már lehet jobb lenne egy tablett helyette filmet nézni
hiszen ugyanaz a térkép progi megy fel mindkettőre
Olcsóbb lenne egy mobil vinyó erre a célra.
Vagy ha veszel több SD kártyát.
Jelenleg még jó a wayteq.Szóval mit rinyáltok mindenféle kínai vacakkal?