Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, de annak eleve rövid a neve, nem egyszerűsített a köznyelv.
akkor egyszerűbb ha nincs telefon, akkor lehet érdemesebb a nagyobb
de ha van egy 16os amire kb a havi nyaralás képe ráfér a felhővel támogatva(wifi van mindenhol) akkor pazarlás a 128as
de ha van több ilyen kártya még másolni se kell ami idő meg stressz
nekem ez a típus van 64esben: https://www.ebay.com/itm/SAMSU...
itt 7500ft nekem egy éve olyan 5000-5500 felé volt biztos lehet olcsóbban is találni
szerintem igen. A teljesítményük nem hiszem hogy azonos.
Jah kössz a tippet a tokkal. Kicseréltem a hátlapot a tapogatósra és frankón működik. Már csak a rögzítő pót aksi és töltőkábeled vízhatlan tokot kell beszerezni meg egy három korongos tapadókorongos konzol sem jönne rosszul. De ezzel már eljátszadozom tavaszig.
amúgy a kérdés még mindig él
vajon a gps és a tablet gps vevője eltérő lehet?
Végül is nem látom akadályát ... egyenlőre
amit az aliról lehet rendelni azt itthon nem érdemes
tökmindegy mit
pl 4s akku az aliról 1600-2500ft ugyanez a szifonban 5000 "akcióban"
Csütörtök este egy nemzeti konzultáció a Kóborlóban? Meghívjuk a Soros Gyurkát is, aztán mindent jól ráfogunk.
Hát Ini én is megnéztem ezt az emag-ot. De engem nem nyűgözött le. Kamerához tartozékokt nézegettem de a csőfogós rögzítő 20E ugyan már.
Te csak ne vigyorogjááá. Neked is otthon van a Somogy. Majd megtanitollak Somogyiul.
Egyszerűbb nagyobb telefont venni.
veszel 5-6db 64es kártyát a goproba az ájfón 128 ram árán
aztán még másolgatni se kell
az ebayon van samsung micro sd egész jó áron és sokkal faszább mint a kingston
Már rég piacon van :D de nem tetszik, a gombja sem, az üveg hátlap sem és igazából a 6s óta semmi komoly előre lépés, a kamerákban talán de 160helyett nem adok érte 300-at csak mert jobb kicsit a kamerája meg menő hogy 8asom van...

Azt mondják nincs pénz, 2ismerősnél is láttam már 10-est, 400+ezerért...
tökmindegy mert tolja a felhőbe
meg aztán amikor már ment a youtube-ra akkor lehet törölni
hezitált a 32 meg a 128 között (ha jól emlékszem 64 nem volt) számolgatott mennyi minden fér rá aztán a 32 lett megvásárolva mert a 128 annyival több lett volna hogy nem érte meg
ez az apple cég nagyon furán számolja a ram árakat.......
Ha már lúd akkor legyen kövér, nyaralásokon a gopro felvételeket a telefonra szoktam átmásolni hogy a 32-es kártya mindig szabad legyen. Van amikor 5nap motorozás alatt 60-80gb videót csinálok, persze ebből a végére van 5-6perc értelmes videó, de sokszor volt hogy necces helyzetet vettem fel amit utána jó volt visszanézni. Szüleim elütöttek egy birkát, azt meg pont nem vettem fel. Nekem ezért van szükségem a nagy tárhelyre.
milyen minőségben ugye
az a rezgéses domb fura még a hangja is olyan mintha kattanna
amúgy a 64 gb kb mindenre elég, nekem ekkora kártya van a telefonban ha teli van filmekkel azt nézem 2 hónapig
gyereknek 32es van az is mindenre elég, pedig sokat videózik vele
Nekem i7 van, utálom, mint a szart. Előtte volt Samsung S2 (a legjobb volt), Blackberry Z30 (Nagyon jó üzleti készülék, de telefonos beszélgetésre szar), stb, de ez az almás telefon egy fos.
várd meg a 8ast
ha most odaülsz a bolt elé,lehet jut is
ez az emag csak egy gyűjtő? mindenhol azt írja hogy forgalmazza: xy.

Nekem mindegy mások mit mondanak :D itt mindenkinek hibátlanul működik minden apple termék. Nekem sima 6-os van 16gb, kevés a tárhelye ezért akarok 6s 128-ast. A 7-esnek undorodom a gombjától, nincs fizikai gomb, az rezgése valami vicc, nem tudom elviselni. Előbb utóbb bele kell törődjek de amíg van 6s, addig azt fogok venni.
akkor a villáskulcs is krova?
két 6s tulajt ismerek aki 5s-ről váltott mindekettő azt mondja kár volt
gyereknek a 7plus eddig még hibátlan
Nekem csak egy 6s 128gb kellene de ahol olcsó ott csak rozéarany van meg arany, olyan meg nem kell :D feketében vagy szürkében az emagon 40ezerrel drágább... ennyiért lehet bevállalom inkább aranyban egy tokkal
rendeltem már sok mindent
múlt évben:
pl anyámék tv-je 130 helyett 80 volt(nem rég szórták ki akcba 95 volt az utolsó darab ára)
anyós tv-je 80 helyett 60 volt, igazándiból itt nem volt túl sok értelme mert 70 felé több helyen láttam
nekem a p8lite 45 volt 50 alatt sehol sem lehetett látni, idén az extrémben volt 40
de régebben sok mindent rendeltünk 2 éve az 5s ájfón 80 volt(fél család a gép előtt ült miatta )
router kv főző porszívó tököm tudja mi lett még rendeve az évek során 40-60% kedvezménnyel

az emagot kedvelem mert ha valami beszarik akkor érte jönnek elviszik javításra és viszahozzák ingyen, vagy átutalják a pénzt ha nem javítható
bár mostanában elég lassú lett a szállítás régen 1-2 nap volt most meg inkább 3-5