akkor egyszerűbb ha nincs telefon, akkor lehet érdemesebb a nagyobb
de ha van egy 16os amire kb a havi nyaralás képe ráfér a felhővel támogatva(wifi van mindenhol) akkor pazarlás a 128as
de ha van több ilyen kártya még másolni se kell ami idő meg stressz
nekem ez a típus van 64esben: https://www.ebay.com/itm/SAMSU...
itt 7500ft nekem egy éve olyan 5000-5500 felé volt biztos lehet olcsóbban is találni
Jah kössz a tippet a tokkal. Kicseréltem a hátlapot a tapogatósra és frankón működik. Már csak a rögzítő pót aksi és töltőkábeled vízhatlan tokot kell beszerezni meg egy három korongos tapadókorongos konzol sem jönne rosszul. De ezzel már eljátszadozom tavaszig.
veszel 5-6db 64es kártyát a goproba az ájfón 128 ram árán
aztán még másolgatni se kell
az ebayon van samsung micro sd egész jó áron és sokkal faszább mint a kingston
Már rég piacon van :D de nem tetszik, a gombja sem, az üveg hátlap sem és igazából a 6s óta semmi komoly előre lépés, a kamerákban talán de 160helyett nem adok érte 300-at csak mert jobb kicsit a kamerája meg menő hogy 8asom van...
Azt mondják nincs pénz, 2ismerősnél is láttam már 10-est, 400+ezerért...
tökmindegy mert tolja a felhőbe
meg aztán amikor már ment a youtube-ra akkor lehet törölni
hezitált a 32 meg a 128 között (ha jól emlékszem 64 nem volt) számolgatott mennyi minden fér rá aztán a 32 lett megvásárolva mert a 128 annyival több lett volna hogy nem érte meg
ez az apple cég nagyon furán számolja a ram árakat.......
Ha már lúd akkor legyen kövér, nyaralásokon a gopro felvételeket a telefonra szoktam átmásolni hogy a 32-es kártya mindig szabad legyen. Van amikor 5nap motorozás alatt 60-80gb videót csinálok, persze ebből a végére van 5-6perc értelmes videó, de sokszor volt hogy necces helyzetet vettem fel amit utána jó volt visszanézni. Szüleim elütöttek egy birkát, azt meg pont nem vettem fel. Nekem ezért van szükségem a nagy tárhelyre.
az a rezgéses domb fura még a hangja is olyan mintha kattanna
amúgy a 64 gb kb mindenre elég, nekem ekkora kártya van a telefonban ha teli van filmekkel azt nézem 2 hónapig
gyereknek 32es van az is mindenre elég, pedig sokat videózik vele
Nekem i7 van, utálom, mint a szart. Előtte volt Samsung S2 (a legjobb volt), Blackberry Z30 (Nagyon jó üzleti készülék, de telefonos beszélgetésre szar), stb, de ez az almás telefon egy fos.
ez az emag csak egy gyűjtő? mindenhol azt írja hogy forgalmazza: xy.
Nekem mindegy mások mit mondanak :D itt mindenkinek hibátlanul működik minden apple termék. Nekem sima 6-os van 16gb, kevés a tárhelye ezért akarok 6s 128-ast. A 7-esnek undorodom a gombjától, nincs fizikai gomb, az rezgése valami vicc, nem tudom elviselni. Előbb utóbb bele kell törődjek de amíg van 6s, addig azt fogok venni.
Nekem csak egy 6s 128gb kellene de ahol olcsó ott csak rozéarany van meg arany, olyan meg nem kell :D feketében vagy szürkében az emagon 40ezerrel drágább... ennyiért lehet bevállalom inkább aranyban egy tokkal
rendeltem már sok mindent
múlt évben:
pl anyámék tv-je 130 helyett 80 volt(nem rég szórták ki akcba 95 volt az utolsó darab ára)
anyós tv-je 80 helyett 60 volt, igazándiból itt nem volt túl sok értelme mert 70 felé több helyen láttam
nekem a p8lite 45 volt 50 alatt sehol sem lehetett látni, idén az extrémben volt 40
de régebben sok mindent rendeltünk 2 éve az 5s ájfón 80 volt(fél család a gép előtt ült miatta )
router kv főző porszívó tököm tudja mi lett még rendeve az évek során 40-60% kedvezménnyel
az emagot kedvelem mert ha valami beszarik akkor érte jönnek elviszik javításra és viszahozzák ingyen, vagy átutalják a pénzt ha nem javítható
bár mostanában elég lassú lett a szállítás régen 1-2 nap volt most meg inkább 3-5
de ha van egy 16os amire kb a havi nyaralás képe ráfér a felhővel támogatva(wifi van mindenhol) akkor pazarlás a 128as
de ha van több ilyen kártya még másolni se kell ami idő meg stressz
nekem ez a típus van 64esben: https://www.ebay.com/itm/SAMSU...
itt 7500ft nekem egy éve olyan 5000-5500 felé volt biztos lehet olcsóbban is találni
vajon a gps és a tablet gps vevője eltérő lehet?
tökmindegy mit
pl 4s akku az aliról 1600-2500ft ugyanez a szifonban 5000 "akcióban"
aztán még másolgatni se kell
az ebayon van samsung micro sd egész jó áron és sokkal faszább mint a kingston
Azt mondják nincs pénz, 2ismerősnél is láttam már 10-est, 400+ezerért...
meg aztán amikor már ment a youtube-ra akkor lehet törölni
hezitált a 32 meg a 128 között (ha jól emlékszem 64 nem volt) számolgatott mennyi minden fér rá aztán a 32 lett megvásárolva mert a 128 annyival több lett volna hogy nem érte meg
ez az apple cég nagyon furán számolja a ram árakat.......
amúgy a 64 gb kb mindenre elég, nekem ekkora kártya van a telefonban ha teli van filmekkel azt nézem 2 hónapig
gyereknek 32es van az is mindenre elég, pedig sokat videózik vele
ha most odaülsz a bolt elé,lehet jut is
Nekem mindegy mások mit mondanak :D itt mindenkinek hibátlanul működik minden apple termék. Nekem sima 6-os van 16gb, kevés a tárhelye ezért akarok 6s 128-ast. A 7-esnek undorodom a gombjától, nincs fizikai gomb, az rezgése valami vicc, nem tudom elviselni. Előbb utóbb bele kell törődjek de amíg van 6s, addig azt fogok venni.
gyereknek a 7plus eddig még hibátlan
múlt évben:
pl anyámék tv-je 130 helyett 80 volt(nem rég szórták ki akcba 95 volt az utolsó darab ára)
anyós tv-je 80 helyett 60 volt, igazándiból itt nem volt túl sok értelme mert 70 felé több helyen láttam
nekem a p8lite 45 volt 50 alatt sehol sem lehetett látni, idén az extrémben volt 40
de régebben sok mindent rendeltünk 2 éve az 5s ájfón 80 volt(fél család a gép előtt ült miatta )
router kv főző porszívó tököm tudja mi lett még rendeve az évek során 40-60% kedvezménnyel
az emagot kedvelem mert ha valami beszarik akkor érte jönnek elviszik javításra és viszahozzák ingyen, vagy átutalják a pénzt ha nem javítható
bár mostanában elég lassú lett a szállítás régen 1-2 nap volt most meg inkább 3-5