Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megéri vajon pénteken rendelgetni ? olcsóbb lesz minden? van valakinek tapasztalata?
mi lehet a különbség gps szempontjából?
https://www.emag.hu/wayteq-x99...
https://www.emag.hu/lenovo-a7-...

android mindkettő, méret kb ugyanaz, stbstbstb
a gps vevő más lehet?

az autós gps tudom van 12v töltő, felfogatás meg hasonló plusz ami a tablettnek nincs
De hát az a mai napig rá van írva mindegyikre: Crom-Vanádium ötvözet (mint általában minden szerszám), rövidítve Cro-Va.
eddig még nem vettem észre.......
Neked itt nyalnak?
kollegám bánsági születésű, két évet élt Erdélyben, ma már hevesi gyerek:

jobbacska, fajin, kálács, duba reduktor, villogtató, hajtási
fene tudja, nem kedvelem a személyi kultuszt, inkább azt szeretem ha békén hagynak
a nyalás meg olyan hogy kifejezetten utálom ezt a nyálcserés dolgot
meg a krova készlet
régebben kb csak az ndk jena üveggyár gyár csinált jó minőségű üveg cuccot
tökmindegy hogy távcső vagy üvegtál
kb flex szindróma, az életben nem találkoztam még flex márkájú sarokcsiszolóval, te többnyire mégis flex a flex
furik,sikító(sikittó)
No meg a szerszámok. mint pl a felémrángató
figyelj mán előre,nekimensz a sürgönyphóznának
Én a szegedi rokonokat imádom. ott cölöp van meg könyér meg hasonlók. Azt is imádom. De volt nyírségi kollégám az is egy élmény. Neki nem gyereke van hanem pulyája nem traktorral kell földmunkát végezni hanem "ásóóatóval". és Zetorral szántanak. De az epik az fater hajdani katonatársa a Macska Jancsi aki a tököm tudja hova való de neki ismeretlen fogalom az üvegtál ő csak Jénai-t ismer a villanyoszlop náluk bizereculáp és hasonlóak. Őt imádom hallgatni.
Azért az én papucs szintem is kb olyan lehet mint a Zurad. Akit ha felhívsz és azt mondod hogy leveles tészta kell akkor nem kezdi el a "Az meg mi a fasznak kell" című monológot hanem annyit mond hogy okés rendben 4 felé érek haza és viszek. Nálam ez a papucs sznt. Azaz csak azért nem kötök bele a feladatba hogy ugyan úgy megcsináljam de akkor is az enyém legyen az utolsó szó.
vannak Szabolcs megyében rokonok,minden évben megyünk látogatni. az egy felüdülés,annyit röhögök. cefet a duma...
de katona mikor voltam Szombathelyen borsodiakkal...az volt csak a babiloni káosz
leöltöztek,feloltották a villanyt,egy ötözs-hatozs lapozsvazsat kerestek a műhelyben,ember a szinten he!(elöljáró érkezik),stb
imádtam
Kövesdre mentem látogatóba egyik legjobb haverhoz,ott meg beharangozott haver a többinél,hogy majd figyeljék a dumámat.ott meg rajtam röhögtek...
Ini, Te olyan vagy, mint egy kutya. Mindenki nyalja a Te segged es vigan eled a vilagod.
Szoval olyan vagy, mint a kutyam
ja,van kis fáziskésésem,mert bazinagy a fennforgás itt a melóhelyen...
Ne legyel papucs. Nekem is volt olyan. Pluszba anyuci pici fia. En meg ugy ferfit nem lattam sirni, mint Ot, mikor elhagytam. Az miatt megjobban kiabrandultam a sracbol...
Hiszti? Nem is ismerem ezt a szot
Amugy meg biztos, de a Zuram jol viseli
Multkor meglattam egy leveles turos receptet es kikotottem, hogy most azonnal vegyen nekem leveles tesztat, mert sutit akarok sutni. Engedelmeskedett de O is jol jart
Amugy uj dologert nem nagyon basztatom, csak a szokasosert: pl. taknyos zsepik szethagyasa az egesz hazban
Jol viselem e? Faszom se tudja. Sokat szenvedek a nyomogatasoktol. Multkor majdnem kiteptem a kormanyt a helyerol tobbszor is. Szoval mar egymagam vezetest mar csak itt helyben vallalok.......
És mi van a gyaaa val?
Nálunk az egész megye ezt tolja, heeeee.
felén van egy kisebb kör(pár falu) ahol a "he" toldószó (vagy mi a picsának lehet nevezni) nagyon divatos
pl hallod he......
látom azért van itt még okos ember
Nem hallottál még Kunsági tájszólást, nálunk ami E az Ö...iszonyú, ha bebaszok, akkor újra úgy kezdek el beszélni és aki lehet kikódolni.
Maradjunk annyiban, puding próbája az evés, majd minden kiderül...