"és csak a meeting-ek , és engem kihagynak, és csak teszik elém a papírokat , és már cigizni sincs lassan időm; most mondjátok meg" wroom- kanyarban dönt " na a fene egye meg a főnököt" - sírok bazmeg
huh
nekem az ilyentől felkavarodik a gyomrom mint a buszon.....
ha nem lennék ilyen rokkant vén szar tuti biciklivel mászkálnék a hegyekbe még ha felfelé tolni is kell(vagy rásegítéssel)
De egy darabig nem lesz hidd el. Amúgy nem vagyok a meló miatt rinyálós fajta. Hidd el csak amióta ismersz azóta húzom ezt a mocskot ami itt van. Előtte nem voltam ilyen. Remélem visszatér az az állapot.
Azt is terveztem mármint azt az indító bigyót. Igen. Meg fel kéne pakolnom a telefonomra az appját is hogyha pl a sisakomon van akkor be tudjam állítani hogy jó felé nézzen a cucc.
nem rossz, de mindenből van egy tűréshatár, amire azt mondja az ember elég, én szeretem a változatosságot, megőrülnék, ja egy óráig ezt kellene néznem ( max 3 perc, alá háttérzene, jó minőség, vágások , stb) , a vloggerkedésben is van jó, ha beszél az ember értelmes témáról, semmivel sem különb, mint amikor a fórumot telehányod a munkahelyi vackaiddal, ha úgy nézzük...
Na majd ha jössz felpattintjuk az enyémet a Zümidre aztán a te motorodon megy majd egy próbakört. :-D Az enyém amúgy is kezd darabjaira hullani. Mármint a motor. Se tükör se aksci se első lánckerék burkolat nincs rajta így aztán kuplung se. Szóval az nem megy a tornác alól sehova sem ha nem tolom.
Csak én az ilyen jellegű felvételeket kedvelem. Oké nekem így nem megy. De a példa kedvéért jó. ezen nem javítana semmit sem ha a zsoké az élet értelmét és bármilyen társadalmi problémát ecsetelne éppen.
Jah olyannal még nem találkoztam. Most még pár cuccot be kell szereznem hozzá. Pl töltőkábeles tokot. Meg pótaksiakat és még pár rögzítő is kell majd pluszba. Meg tapadókorongos is kéne de abból csak a GoPro-é jöhet számításba mert ismerős elmondása alapján az fasza. az bírja a tempót is.
Tavaly Erdelyben az egyik srac megkerdezte, hogy en mit pogozok a motoron? Mondom epp Tankcsapdat dudolok magamban