Az 51-esről jobbra balra egy lejáróig jó vagy abban biztos vagyok. Mivel az 51-es a 0-ásban végződik és kénytelen vagy felmenni. Legalábbis tavaly így volt.
Pedig ez így van sajnos régen annyi volt a kikötés ha használtad a pályát akkor megvehetted utólag is egy volt a lényeg hogy aznap éjfél elött vedd meg most sajnos mióta vannak ezek a kapuk ilyen lehetőség megszünt
Sajnos ez igy igaz. Régen visszamenölegesen érvényes volt nulla oráig a pályamatrica, viszont az utóbbi években a rendszer összehasonlitja a vásárlás és a kép rögzitésének idöpontját.
ezek szerint ha az 50es útról átbaktatok az ócsai útra az a szakasz nem fizetős? ott kell menni a nulláson egy nagyon kicsit
most nézeetem hogy jutok el a hungexpóhoz kb stresszmentesebben
szerintem ez butaság. Akkor az érvényességkor miért kérdezik meg hogy mai nap 0 órától vagy ráér holnaptól a tikett. Ha én adott napon adott nap 0 órától veszem a tikettet akkor azon a napon szabadon használhatom az autópályát akkor is ha már voltam pályán. Ugyan ez van Hegyeshalomnál a pályán. Bejössz de nincs tiketted de a határon nem tudsz venni tikettet mert ott nincs az első kút meg az első véde után van. Tehát aki Hegyeshalomnál bejön és nem vett Ausztriában tikettet azt automatikusan megbassza a rendszer. Nem ez butaság. szerintem
Állítólag Rákospalotánál 70.1km az M0.
De nem emlékszem. A régi Fóti útnál szoktam fel és lejönni. Az elvileg nem fizetős.
Ha láttam volna hogy fizetős, fel sem megyek, vagy visszatolatok.
Ini minden pályakúton lehet venni a tikettet és amennyiben azon a napon amelyik felkeveredtél megveszed aznap 0 órától akkor ha át is mentél VÉDA alatt akkor sem jár a bünti. Avagy ha mégis kiküldik akkor beküldve a vényt elengedik. jártam már így. Nap végén jutott eszembe hogy olyan kocsival mentem a pályán amin nincs tikett mert összekevertem a kocsikat.
Ahha,mindig a másik fél téved,önnön magunk tévedhetetlenek vagyunk.
Van egy tonna ilyen a praxisban de az a csóri volt a csúcs aki faipari mérnökségét hangoztatva mondta hogy a gyár rossz helyre fúrta ki az összes lukat.
Én ránéztem,megfordítottam az oldalt és minden szuperzöld lett.
mondjuk ezt a buzi pályázást én se értem teljesen
ha véletlen rákeveredek(múltkor székesfehérvárnál simán rávitt volna a gps) akkor miért nem lehet utána keresni egy helyet ahol lehet venni (vagy épp sms) arra a napra pálya hozzáférést?
Ja és nem tévedtem el.
Egy tábla mellet sem haladtam el amin ki volt írva hogy fizetős szakasz és Wazze-val közlekedek, a fizetős szakaszok kerülésével.
De hiába is vitatnám hogy nem mentem fizetős szakaszon, mert úgy is én fizethetek sokkal többet.
Majd talán 10 év pereskedés után miután tönkretették az életemet visszakapnám az 50-ezret.
Soha nem mondtam hogy versenyzek a Priuszal. Ezt te költötted hozzá.
Azt mondtam hogy nem okoz gondot kibaszni a seggét kanyarban, kikapcsolt menetstabilizátorral.
De ezt az 50LE-s kombi Astrával is megteszem, a 40LE-s Skoda 120-al, és a 20LE Trabanttal is.
De nem is értem hogy jön ez ide.
Jobb??? Megloptak!!!!! Pofátlanul és tisztességtelenül. Rohadék, aljas, igazságtalan módon, beleröhögve a pofámba.
Mert ez közönséges lopás, nekem nem jobb ez.
Ha elkap a trafipax mert 80-al megyek az 50-es táblánál akkor így jártam, szemlesütve befizetem a jogos büntetést.
Gondolj csak vissza, amikor nemrég utánam fordult a trafi nem a rendőrt szidtam, nem a büntetés miatt nyafogtam, csak azért aggódtam, hogy a jogsim maradjon meg, mert nélkül szar.
De amikor olyan rendszert alakítanak ki szándékosan, hogy meglopjanak, az kibaszottul felbassza az agyam és az igazság érzetem vért követel.
És akkor jöttök ezekkel a faszságokkal hogy milyen hülye vagyok miért nem fizetek 5000-et a kibaszott semmire. Ja tök logikus.
Ezt nevezik védelmi pénznek...tényleg én vagyok a hülye.
De bármit megközelíthetsz díj nélkül.
Feltéve hogy nem vagy olyan hülye hogy eltéveszted.
Tehát ez a hülyék vámja.
De legalább a prius keveset fogyaszt.....................és szoktak vele versenyezni.
Legalább vágsz ilyen képet néha?
most nézeetem hogy jutok el a hungexpóhoz kb stresszmentesebben
De nem emlékszem. A régi Fóti útnál szoktam fel és lejönni. Az elvileg nem fizetős.
Ha láttam volna hogy fizetős, fel sem megyek, vagy visszatolatok.
Van egy tonna ilyen a praxisban de az a csóri volt a csúcs aki faipari mérnökségét hangoztatva mondta hogy a gyár rossz helyre fúrta ki az összes lukat.
Én ránéztem,megfordítottam az oldalt és minden szuperzöld lett.
ha véletlen rákeveredek(múltkor székesfehérvárnál simán rávitt volna a gps) akkor miért nem lehet utána keresni egy helyet ahol lehet venni (vagy épp sms) arra a napra pálya hozzáférést?
Ha mindennap áthajtok a kerteden ingyen az neked jó?
Egy tábla mellet sem haladtam el amin ki volt írva hogy fizetős szakasz és Wazze-val közlekedek, a fizetős szakaszok kerülésével.
De hiába is vitatnám hogy nem mentem fizetős szakaszon, mert úgy is én fizethetek sokkal többet.
Majd talán 10 év pereskedés után miután tönkretették az életemet visszakapnám az 50-ezret.
Azt mondtam hogy nem okoz gondot kibaszni a seggét kanyarban, kikapcsolt menetstabilizátorral.
De ezt az 50LE-s kombi Astrával is megteszem, a 40LE-s Skoda 120-al, és a 20LE Trabanttal is.
De nem is értem hogy jön ez ide.
Mert ez közönséges lopás, nekem nem jobb ez.
Ha elkap a trafipax mert 80-al megyek az 50-es táblánál akkor így jártam, szemlesütve befizetem a jogos büntetést.
Gondolj csak vissza, amikor nemrég utánam fordult a trafi nem a rendőrt szidtam, nem a büntetés miatt nyafogtam, csak azért aggódtam, hogy a jogsim maradjon meg, mert nélkül szar.
De amikor olyan rendszert alakítanak ki szándékosan, hogy meglopjanak, az kibaszottul felbassza az agyam és az igazság érzetem vért követel.
És akkor jöttök ezekkel a faszságokkal hogy milyen hülye vagyok miért nem fizetek 5000-et a kibaszott semmire. Ja tök logikus.
Ezt nevezik védelmi pénznek...tényleg én vagyok a hülye.
Feltéve hogy nem vagy olyan hülye hogy eltéveszted.
Tehát ez a hülyék vámja.
De legalább a prius keveset fogyaszt.....................és szoktak vele versenyezni.
Legalább vágsz ilyen képet néha?
http://youtu.be/5JIFo3uw7vw
Nem értem miért nem utalod, a hülyének is megéri.
És ki az az évi?