Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most azért a 15 ezer forintért 3 évig kóricálhattál volna bármerre, aggódás nélkül.....
Én meg kb. évi 6000 ért egész országban használom az autópályát amikor csak szükségem van rá.
Ne de mi a francnak menjek én Ócsára?
Egyszerűen nincs dolgom olyan irányba amit jobb lenne fizetős szakaszon megközelíteni.
Csak azért fizessek védelmi pénzt, hogy mert különben behúznak a csőbe a félretáblázott csapdáikkal?
Utalj már át nekem is pár ezer forintot. Nem kapsz érte semmit és tuti nem leszek ilyen gyökér veled, ha eleget fizetsz még a Triumph-odat is dicsérem....néha
kb. ugyan ennyi értelme lenne fizetnem megyei matricát.
Én rögtön 3 megye matricát váltottam a malacra. Így kb Kanizsától BP-ig kényelmesen közlekedem az M7-esen amikor csak akarok. 15-ért egy évben azaz kicsit több mint 1200 Ft-ért havonta. Nekem ez belefér.
Namost gyakorlatilag Bagtól-Ócsáig az egész pesti hálózatot használhatom egész évben 5000.-ért az csak a megrögzött hülyéknek rossz.
A tesó 15-ből végig tud menni móvártól pestig és komplett körgyűrűn egész évben.
Nyáron kiürülnek a nagyvárosok, akkor érdemes ide jönni
Hülyéből itt is akad bőven. Szerdán ecseteltem :-D Bár azok jó értelemben őrültek
Én is kerülök, de itt pest környékén sima bevezető utakat is matricássá tettek, szóval nem olyan egyértelmű.
Amúgy meg minek fizessek olyanért, amit simán nem éri meg használnom? Sokkal rövidebb, és gyorsabb, ha nem megyek fel a fizetős szakaszra, szóval ha fizetnének sem mennék arra szándékosan, csak ilyen csalásokkal tudtak beugrasztani.
Most hogy 15 rugót legomboltak jogorvoslati lehetőség nélkül, mert ugye akkor kapásból 50-re megy fel a bünti és még illetéket is fizethetek és esélyem sincs kisemberként ellenük a jogommal élni, csak ha még nagyobbat bukok, így még a vidéki útra sem fogok matricát venni, amíg vissza nem spóroltam rajtuk. Rekord fogyasztást fog produkálni a Prius, és 30 percet bukok.
Nekem még új világ, majd lehet megunom én is. De nagyvárosban télen 100-an 90 féle fertőzést hordoznak, télen is kibaszott dugó van és a város méretével exponenciálisan nő a kretének és vadbarmok aránya.
Pont jó nekem egy Balaton parti kisváros, kevesebb agyhalott, kisebb forgalom, nyáron meg van élet bőven, buli-buli hátán, vízpart, arany élet.
Szőrbe cseréljük és olyan dátumot írok rá ami kell.
Én inkább kerülök,majd jövőre veszek matricát a motorra.
Amúgyis 500 km max 5000-en.
Mert bármit csinálsz, nem tudsz megélni ha nincs kinek eladni a produktumot.
Persze lehet jurtában lakni és kecskét tenyészteni.
Szerintem nyáron is az: ugyanolyan sivár, plusz még a többszázezernyi ember, akit kerülgetni kell.... ....nem szeretem a Balcsit, vagy 20 éve szerettem utoljára.
Pont ez a bajom, hogy kötelező. Vegye akinek tetszik, de velem miért fizettetik ezt meg, mert valami eurobürokrata nem tud vezetni.

Oké, egy 2017-es CBR-et kérek cserébe ABS nélkül az ABS árát meg a számlámra
Amúgy kibaszott morcos vagyok és mindenkit utálok. Köcsög autópálya maffia megbüntetett mert állítólag felmentem egy matricás szakaszra, pedig határozottan nem.
GPS alapján megyek mindig, és nézem a táblákat is, hogy véletlenül se hajtsak fel olyan szakaszra.
Volt már hogy visszatolattam a forgalommal szembe amikor véletlenül bekeveredtem. Lehet hogy veszélyes de kapják be. Nem táblázzák ki normálisan, és direkt félrevezető, hogy feltévedjél matrica nélkül.
És akkor a pofátlanság csúcsa, hogy hiába veszed meg 10 perc múlva az már nem ér. Rohadékok a büntetésre mennek rá, de megkeresem az igazgató kocsiját és kiszúrom a kerekét az már tuti ez sem kevésbé aljas mint amit ők művelnek.
Ezt kurvára nem értem.
Az ember általában hét közben felkel,dolgozik,hazamegy-bevásárol,ügyintéz,lefekszik,alszik,pityputty az asszonnyal,esetleg ház körül harcol az ügyesbajos dolgokkal.Hétvégén meg ha mindent elintéz lehet menni szerte a világba.
Ehhez miafasznak kell egy budapest méretű szemétdomb tele ugyanolyan hangyákkal?
Én ilyet tettem az öreg CB-re.
Aranyozott, 60Ampert bír névlegesen de több áramtól sem olvad meg.
Szoktam ezen keresztül indítózni is autó akkuról bikázva.
Amúgy mit kell megbontani hogy ilyen gond egy csipesz felrakása?
CBR-en az ülést kell levenni, CB-n meg az oldal burkolat patentos, egy mozdulattal letéphető, vissza nyomható.
Nem kötelező venni.
Felajánlok érte egy ABS nélküli 600-ast.

Amúgy a vizsgán szerintem mostanában bukta lenne ez a kidobós.
Ez tiszta sor. Elég lehúzni az érzékelőt és képtelen működni bármilyen vason, de ezzel nem kerül vissza a számlámra a különbözet.
Pályán volt egy srác egy régebbi ABS-es CBR600-al. Mondta hogy meghibásodott. Csak ECU-val együtt lehetett volna cserélni, 1millára jött volna ki.
Fogta és kivágta a picsába az ABS-nek még a maradványait is.
Sőt a sok helyi is eltűnik mert aki turizmusból és és vége a szezonnak akkor kezdődik az Osztrákoknál az ottani turista (más néven hobbi migráns) szezon és mindenki lelép oda.
Nyáron a sok nyaralót utálom hogy itt vannak télen meg azt hogy mindenki eltűnik. Nem lehet jó nekem sem soha. De ilyenkor tényleg már csak egy rohadt ördögszekér hiányzik hogy átguruljon az úton és tiszta western film.
lesz időm, lemegyek egy hétvégére :)
ez a balaton télen elég depis hely
hoztunk egyszer egy motort zalalövőről aztán a 71esen mentünk mert még sosem voltam a balaton körül télen
hát nagy kár volt arra menni.....
tiszta depresszióba voltam milyen foshalom sivár minden
Ugyan ez. ami kell az kell de ami kell és okosan megoldható ugyan olyan minőségben a feléért akkor az lesz. Ilyen pl nekem a láncfűrészbe a lánckenő olaj. Soha olyat még nem vettem de olajcseréből mindig van itthon valamennyi fáradt olajam. Az még bőven elegendő a lánc kenésre ha 10.000 Km-t kibírt egy blokkban akkor két fordulatot még kibír egy láncfűrész láncon.
szeretem dugni a fillért, de nem mindenáron......
előtte azért mérlegelem a dolgokat
pl a ktm motort is ahogy megvettem lecseréltem az összes bowdent rajta, leszartam hogy 60+ ezer volt de ne szopasson be erdélybe 5-600km távra otthontól .....
Nézd meg a primadonnát,annak nem csak ébredés után romos a feje..
Jah konkrétan olyan a vidék mint egy elhagyott western város. Szerdán is mikor fél éjfélkor jöttem haza a Kóborlóból Laliéktól egyetlen autóval sem találkoztam sem szembe sem velem egy irányba nem volt egy sem pedig kb 20-25 km haza az út.