Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém csak az esőt bírja, az elsőt 3 évig használtam, a második (ugyanolyat) múlt télen vettem.
Jó képességű használt volt?
Jó is lett volna ! A gyerkócnek vettem volna egy számítógépet , de sajna már eladták !
Péntek délután kezdek addig szabin vagyok...
Mikor dolgozol ? Majdnem úgy volt megyek Siófokra , elcsaltalak volna , ittunk volna egy üdcsit Gergővel !
enyém bélelt, szél , hideg ellen is jó pluszban , meg nyilván az eső, nagyon jó, imádom, 15 volt... de nem bántam meg, nagyon minőségi.
Hol mi ?
Különben nálunk is. Most sehol egy felhő. A szél sem fúj fájóan. Nincs meleg az igaz de semmi gond az idővel.
Én is ezt használom: https://motoralkatresz.eu/termekek/esovedo/Lathatosagi_esoruha_UV_Fluo_sarga_L/
Hy ! Miket írogatnak emberek eső , jég hó ! Ezerrel süt a nap !
Nincs azzal semmi baj. Felkapom a nadrágra. Bepatentelem az alját aztán huss.
Jah nincs indokom rá csak úgy mondtam.
Ez a probléma számomra is ismeretlen.
Mert mért ne
na majd megnézem, de nem hiszem én ezt
Még jó hogy ez velem nem fordulhat elő. Mármint hogy a farkamat otthon hagyjam...
Ne sasolj Pocsi mindjárt úgy is abba fejezzük mert én legalábbis indulok haza
Az enyémmel sincs semmi baj. Munkavédelmi esőruha. annyi kb az enyém meg a tiéd között a különbség hogy ez nem motorosnak mondott cucc. De szinte biztos vagyok benne hogy szinte semmi különbség közöttük. Csak ez 3000 Ft volt mert ez nem motoros.
de ez viszont minőségi is!!! nagyon jó cucc, nem is értem miért nem vettem fel ma... mondjuk de, fogorvoshoz mentem, nem akartam ott szarakodni vele