Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Üzenőfal
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Ddddddd
Az enyém csak az esőt bírja, az elsőt 3 évig használtam, a második (ugyanolyat) múlt télen vettem.
Pocses
Jó képességű használt volt?
ekecselek
Jó is lett volna ! A gyerkócnek vettem volna egy számítógépet , de sajna már eladták !
Pocses
Péntek délután kezdek addig szabin vagyok...
ekecselek
Mikor dolgozol ? Majdnem úgy volt megyek Siófokra , elcsaltalak volna , ittunk volna egy üdcsit Gergővel !
PinkMotorbikeService
Mimi
PinkMotorbikeService
enyém bélelt, szél , hideg ellen is jó pluszban , meg nyilván az eső, nagyon jó, imádom, 15 volt... de nem bántam meg, nagyon minőségi.
ekecselek
Hol mi ?
ogerg
Különben nálunk is. Most sehol egy felhő. A szél sem fúj fájóan. Nincs meleg az igaz de semmi gond az idővel.
Pocses
https://www.meteoblue.com/hu/i...
Szevasz!
PinkMotorbikeService
Hol?
Ddddddd
Én is ezt használom: https://motoralkatresz.eu/termekek/esovedo/Lathatosagi_esoruha_UV_Fluo_sarga_L/
ekecselek
Hy ! Miket írogatnak emberek eső , jég hó ! Ezerrel süt a nap !
ogerg
Nincs azzal semmi baj. Felkapom a nadrágra. Bepatentelem az alját aztán huss.
ogerg
Jah nincs indokom rá csak úgy mondtam.
PinkMotorbikeService
ogerg
Ez a probléma számomra is ismeretlen.
Pocses
Mert mért ne
PinkMotorbikeService
na majd megnézem, de nem hiszem én ezt
Ddddddd
Még jó hogy ez velem nem fordulhat elő. Mármint hogy a farkamat otthon hagyjam...
ogerg
Ne sasolj Pocsi mindjárt úgy is abba fejezzük mert én legalábbis indulok haza
ogerg
Az enyémmel sincs semmi baj. Munkavédelmi esőruha. annyi kb az enyém meg a tiéd között a különbség hogy ez nem motorosnak mondott cucc. De szinte biztos vagyok benne hogy szinte semmi különbség közöttük. Csak ez 3000 Ft volt mert ez nem motoros.
Ddddddd
Pocses
PinkMotorbikeService
de ez viszont minőségi is!!! nagyon jó cucc, nem is értem miért nem vettem fel ma... mondjuk de, fogorvoshoz mentem, nem akartam ott szarakodni vele
❮❮
❮
…
1764 / 13418
1763
1762
1761
1760
1759
1758
1757
1756