Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula a kis szaroshoz
lehet nem egyről beszélünk
ugyanaz a vízálló tok csak a hátlap más, ugyanolyan zárt de vékonyabb így lehet tapogatni
néha jók az eszmefuttatások is
én biciklis videókat szoktam nézni sokat, ott több idő jut a tájra, pár érdekesség amit motoron észre sem vesz az ember stb
ez a csávó kicsit fárasztó néha de egész sok adatot tud mondani
ja és az sem mellékes hogy a gecibe tud ennyit beszélni emelkedőn felfelé.....
itt egy érdekes rész, tekerjétek a 53:20ra épp a (sport) motorosokat ekézik
http://youtu.be/wUsIpIpcVrI
Meg cica. Amúgy is. a te kamerád a fél nyarat a fejemen töltötte.
Mától van rendszámom és biztosításom.
Bár azt a tokot sosem próbáltam de nem is igazán bízok benne. Nagy a tempó nagy a szélterhelés, sok a szúnyog. Koppanjon a vízálló tokon ne a kamerán. No meg a a tapogatós keretbe csak bekattan. se csavar se semmi nincs. Nem bízom benne így.
Őszintén. Az én kedves szüleim a kafetériát ilyen ajándéktikettben kérték egész évben. van két kártya mindkettőn olyan 120E van azaz volt kb. Az egyiket öcsikém kapta meg a másikkal én garázdálkodhatok. Ők televíziót kértek mert amúgy mozizós TV-zősök de az övék elég szar volt. Idehaza meg meg van minden amire szükségünk van. Ezért ajándékot kértem. De egy kikötés volt hogy egyértelműen motoros cuccot nem vehettem belőle. Ezzel meg anyuék is el tudnak menni horvátországba ha búvárkodni akarnak meg hasonlók. Végülis hasznos. Amúgy a motoros videózással nincs bajom sőt igazán szeretem nézni is az ilyen felvételeket. Ezzel a vlogolós motorozós dologgal vannak fenntartásaim. Nekem egy motoros onboard felvétel akor jön be ha van mit nézni és nem az amikor hallgatni kell a zsoké eszmefuttatásai. Alpokos felvételek értelmezhető részét a mai napig imádom. De semennyivel nem érne szerintem többet ha közbe mondjuk a társadalmi széthúzásról tartanék eszmefuttatást.
a tapogatós tokban egész jó
szerintem abban is egész jól por-és cseppálló, lehet búvárkodni nem jó az a hátlap de egy kis esőt ki kell bírnia
azért vicces még nekem midnig, hogy most ennyire hirtelen beneveztél rá, mikor eddig mindig ellenezted
Most tényleg nem nyafogok. Átestem azon a bizonyos lovon és ma már nem érdekel. Akármekkora lehet a szar már nem érdekel. Csak vigyorgok mint a tejbetök
Semennyire szerintem. Sőt ha vízhatlan tokban van akkor meg még annyira sem. De hát a nép megeszi. A technika továbbra is jó így nem érdekel az érintős e vagy sem a háta. Mert beállítom aztán gombbal indul azzal meg meg is áll. a többi nem érdekes.
akkor hadd "halljam" már !
kesztyűben mennyire érintős?
Pozitív vagyok amúgy most is. A masina meg epic. egyenlőre nagyon tetszik. Mondjuk hogy miért érintő kijelzősre csinálták a hátát azt nem igazán értem. De kell mert ezt kajálja a nép. "Hú érintő kijelző" Mondjuk egy 70 grammos fél tenyérnyi kamerára hogy minek kellett azt nem értem. Az oldalán sikerült így spórolni 2 gombot aztán kész, de a nép kajálja.
na, ha erről mesélsz, sokkal pozitívabb
De jó ám. Még nem kezdtem tesztfelvételekbe. Mert nincs ugye motor és azért helyzetbe kéne hozni hogy kijöjjön ha valahol kevés lenne. Azzal hogy idehaza körbefordulok vele a szobában azzal nem fog kijönni. De amúgy eddig amit nyomkodtam meg nézegettem rajta az kecsegtető. 4K ultra széles vásznú vagy 1440p de akkor 120 fps vagy 1800 p de akkor gyro is. Szóval vannak lehetőséget nem kevés. :-D
jó a kamera? :)
Ezért is lépek mert régen ilyen volt de szépen lassan feltűnés nélkül a jókedvből letargikus utálat lett. De nekem ez nem tűnt fel nagyon sokáig. Olyan mint amikor a békát vízben szépen lassan melegíted. Nem tűnik fel neki csak akkor mikor már megfőtt. De majd az új
+5ezerért buzogjon akinek 2 anyja van
most már én is soft módon tolom, régen avval oltogattak azért szar a fizetésem mert szar helyen vagyok meg stbstb
ha átmennék olyan helyre ahol másabb a meló(a cég 90% simán betanított meló) akkor több lenne
a nyáron akaratanul is áttettek egy másik részlegbe kb a "legúribb" helyre
aztán 200+ órával kaptam 140 ezret elsó hónapot még elnéztem mert állítólag nem jó helyre voltam írva, de miután a második is ennyi lett hát beleszartam mindenbe(hozzátenném aki puncsos 240 felé kapott kb ennyi melóval)
aztán most újra a régi helyen küzdök, nyugiban stresszementesen 170órákkal 130ért
a kikóldetéses helyre meg veszik fel a kisgyerekeket akik van hogy 2 nap de van hogy 2 hónap múlva lelépnek mert vagy annyira bénák hogy nem megy nekik vagy csak egyszerűen megunják
mert azért egy 60 kilós kis szúnyognak pakolni kell 50-60 de néha 120 kilós dobozokat is nem bírják sokáig, volt hogy egyik oldalon én emeltem a másikon meg 2 gizda és igen remegett a lábuk
a 3. hónapban már én se bírtam valamiért egyedül, meg valahogy el is hülyültem, aztán meg is szűnt az "úri hely"
és mizu a csajokkal?
Ekime őszintén? Leszarom végül is azt is hogy kinek hiányzok majd. De egy jót szívesen röhögnék majd visszanézve.
A lényeg, hogy te érezd jól magad és ne bánd meg a döntéseid. Keress egy olyan munkahelyet ahol megbecsülik amit csinálsz és legyen jó viszonyod a munkatársakkal :)