Te kis hulye, mondom hogy valamit osszeszedtem a kollegaimtol csak szerencsere nem durva szinten es 2 nap alatt atment rajtam
Amugy meg gondolj arra, akinek 0 segitsege van. Benne vagyok egy csoportban. Nem egy nonek a ferje kinn dolgozik kulfoldon, es nem mindenkinek jar minden hetvegen haza. Szulok nincsenek, vagy tul oregek, vagy tul messze laknak. Nem mindenkinek van segitsege. En igy se hajszolom tul magam. A zuhanyzohoz pl nem nyulok, mert nem birok hajolni a pocaktol. Orulok, hogy meg zoknit birok huzni
Szoval nyugi, vigyazok magamra / magunkra. Hulye azert nem vagyok, csak nem mindig esik jol dogleni. Az a ket nap eleg szar volt. Orultem utana, hogy kimozdulhatok. Dolgozni is szeretek, az sem megterhelo, mert nem fizikai munka, bar ulni mar nem tudok annyit. Azon rohogtek mult heten is a csajok, hogy ugy ulok le, hogy beterpesztek kozben
Ugyan az a helyzet mint helyenként a cicával meg a téli motorozással (Bár ez tavaly volt csak jellemző idén eddig még nem) De te ugyan ilyen vagy. Múlt héten 2 napig feküdtél mert szarul voltál. Miért voltál szarul? Sanszos azért mert nem időben álltál meg és túlhajszoltad magad. De nem ám hogy most lepihenj NEM semmiképpen. Csak azt tudnám hogy ez az állandó "én nem leszek senki terhére" dolog honnan jön a kismamáknál. Amikor tudniuk kéne hogy az a fél hülye állat férj vagy csak sima férfi a csillagokat lehozza a kismamának ha csak arra pislog. Mert az ő gyermekét hordozza. De nem a kismama hero ő minden megold vasal kartont hord kiságyat szerel és 3-4 héttel a szülés előtt még be is megy dolgozni. Őszintén Ekime te ne vagy NORMÁLIS.
Pedig tegnap 3 ora alatt kivasaltam mindent, mar csak a takaritas maradt. Meg elkellene menni meg vasarolni is pestre, mert a gyerekszobaban nincs szep lampa meg osszeakarom rakni a kisagyat is meg kikellene vinni a hazbol a telepte a 2 m3-nyi kartondoboz szemethalmot, ami a butorbol maradt vissza.
Mult heten 2 napot szo szerint doglottem, mert szarul voltam. Be kellett mennem dolgozni 2x fel napra, mert a kollega hanyas hasmenest kapott es nem volt, aki helyettesitse. Es valamit en is benyeltem, de szerencsere nem durva szinten.
Nyugi, ujszulottel a kezemben is fogok majd dolgozni tesom baszik elvegezni az en munkam 5%-at is, igy anyam is megkert csutortokon, hogy ha nem megterhelo, menjek mar be. Inkabb ez a szomoru, hogy van ra ember, de baszik ra...
Basszus mi a francot akarsz már megint dolgozni. Alig van vissza már 4 heted vagy még annyi sem. Nyugdojá már el a francba. Feküdj be az ágyadba vidd magaddal a telefonodat és ha úgy tartja kedved irogassál egész nap. Kismama vagy megengedheted magadnak hogy háklis nyűgös kiállhatatalan legyél és közbe ne csinálj semmit. Ilyenkor a férfinek kell helyt állni. Ez a férfi állapotosság megnyilvánulása.
En is fitten felkeltem, elvegeztem a reggeli teendoim, megszeretgettem a Zuramat majd vegigporgettem, hogy itthon mit is kene megcsinalni es allo helyemben majdnem el is aludtam. Bezzeg ahogy visszafekudtem, mar ez el is mult es bassza meg, itt vagyok ahelyett, hogy dolgoznek
Basszus én ezt nem is értem. Odahaza felébredek felkelek kifejezetten éber vagyok meg minden . Még befele jövet még játszadozom is egy kört a kocsival. De ideérek a telep közelébe majd az épületbe és olyan kibaszott álmosság tör rám hogy itt az asztalnál simán képes lennék elaludni.
Mert komolyan venne, mikor ez egy vicc. Ahogy haverom is sirt a rohogestol mikor megkapta. Foleg, hogy tenyleg ismeri az indexet, sot, hasznalni is tudja, csak hat bmw parti. Alapjaraton kurva jol vezet, napi 4-500 km-eket maszkal, de tolem azert kiakadt mikor basztattam, hogy kevesebb uthibat is megtalalhatna nem vagyok jo tarsasag autoban
terhes,nem beteg!